Τα δάκρυα της Ευγενίας Σαμαρά και το άγνωστο backstage στον Σασμό - Ρεκόρ τηλεθεάσης για το φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Τα δάκρυα της Ευγενίας Σαμαρά και το άγνωστο backstage στον Σασμό - Ρεκόρ τηλεθεάσης για το φινάλε

Πώς οι ηθοποιοί αποχαιρέτησαν τον Σασμό στα social media με συγκίνηση και με πειράγματα μεταξύ τους. 

Με νούμερα τηλεθέασης που θύμισαν την πρώτη του χρονιά, έκλεισε με το τελευταίο του επεισόδιο ο Σασμός. Το θριαμβευτικό φινάλε που κράτησε σχεδόν 4,5 ώρες με διπλό επεισόδιο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού, μετά από πολλά παράπονα για το πώς κύλησε σεναριακά η φετινή σεζόν του. Συγκινητικό μετά το τέλος ήταν και το «αντίο» των ηθοποιών του και τα πειράγματα που έκαναν μεταξύ τους. Αποδεικνύοντας πως πια, έχουν γίνει οικογένεια. Η Ευγενία Σαμαρά ξεχώρισε για το χιούμορ και τα δάκρυά της.

https://www.instagram.com/reel/C82Ol5bOdqW/

Το «Θα σου κατσικωθώ» στον Ορφέα Αυγουστίδη και τα δάκρυα για το φινάλε

Οι ηθοποιοί του Σασμού μας είχαν δείξει από το backstage του γαμήλιου γλεντιού του τελευταίου επεισοδίου, πως είχαν συγκινηθεί που έφταναν στο τέλος της σειράς. Οι περισσότεροι είχαν πει στις δηλώσεις τους, αυτό που και η Μαρία Τζομπανάκη είχε πει, πως περισσότερο έβλεπαν τους συναδέλφους τους στη σειρά, παρά τα μέλη των οικογενειών τους, αυτά τα 3 χρόνια, με τα 12ωρα καθημερινά γυρίσματα.

Οι πρώτοι που αντάλλαξαν συγκινητικά σχόλια μεταξύ τους ήταν οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της σειράς μετά τον χθεσινό τους γάμο - δικαίωση, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Δες εδώ.

«Αυτό το φινάλε άξιζε στον Σασμό»: Αποθεωτικά τα σχόλια στο Χ για Αστέρη - Αργυρώ και τη δικαίωση

Μετά τους τίτλους τέλους, ήρθε η σειρά στην Ευγενία Σαμαρά να δείξει τη μεγάλη της συγκίνηση για αυτό το μεγάλο φινάλε. Χθες άλλωστε είχε και την τιμητική της αφού πάντρεψε τον Αστέρη και την Αργυρώ. Με τον οποίο Αστέρη είχαν δεσμό πριν εκείνος γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του. «Ξανά και ξανά ευχαριστούμε, θα βάλω τα κλάματα» όπως έγραψε.

samara.jpg

Στη συνέχεια όμως αποφάσισε να κάνει δήλωση - υπόσχεση προς τον Ορφέα Αυγουστίδη γιατί η σειρά τους έκανε πολύ καλούς φίλους: «Να και ένας που θα του κατσικωθώ για την υπόλοιπη ζωή του», όπως έγραψε σε ανάρτησή της, ενώ εκείνος της απάντησε έξυπνα και ευγενικά: «Και νιώθω πολύ τυχερός για αυτό».

samara_orfeas.jpg

Με συγκίνηση αποχαιρέτησε και η μαμά του Ορφέα, Μαρία Τζομπανάκη τον εμβληματικό της ρόλο λέγοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο που αγάπησε τη σειρά.

https://www.instagram.com/p/C9LFECqISh8/

Και με ένα λιτό «Καλό καλοκαίρι» και διάθεση για διακοπές, η τηλεοπτική μαμά της Αργυρώς, Μαρία Πρωτόπαππα, αποχαιρέτησε τη σειρά, μετά από τον επίσης εμβληματικό της ρόλο, ως Μαρίνα.

https://www.instagram.com/p/C9K8YlVo3yZ/

Στο οικογενειακό κλίμα που δημιουργήθηκε μεταξύ των συντελεστών της σειράς και του κοινού αναφέρθηκε και η Δανάη Παππά, γράφοντας: «Ευχαριστώ προσωπικά όλους που μοιράστηκα αυτή την εμπειρία και εσάς που μας βάλατε στο σπίτι σας και γίναμε μία τεράστια οικογένεια όλοι μαζί. Σας αγάπησα και θα σας αγαπώ». Στην ανάρτηση υπήρχαν και μερικά χιουμοριστικά άγνωστα backstage video με την τηλεοπτική της οικογένεια. Δείχνοντάς μας αυτό που ακούγεται μεν ως κλισέ αλλά είναι τόσο ουσιαστικό - Το πόσο καλά περνούσαν στα παρασκήνια.

https://www.instagram.com/p/C9K7sGFNVKL/

Το τελευταίο επεισόδιο στον Σασμό έκανε ρεκόρ τηλεθέασης. Μέτρησε βέβαια και το εκτός συναγωνισμού κλίμα στην prime time, καθώς όλα τα άλλα προγράμματα είχαν τελειώσει. Όμως αυτό θύμισε παλιές καλές εποχές και άξιζε στη σειρά για το επίπεδο της παραγωγής της να έχει αυτή την τελευταία ανταμοιβή. Μέχρι 24% ήταν ο μέσος όρος στο δυναμικό κοινό (και ανώτερο το 30% στο τέταρτο που ξεκινούσε το γαμήλιο γλέντι με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Βασίλη Σκουλά) και 30,0% στο γενικό κοινό φτάνοντας μέχρι και το 39%. Μένει να δούμε και τα πιο αναλυτικά στοιχεία αργότερα, για την ανάλυση του κοινού και τις ηλικιακές ομάδες. Ήταν σε κάθε περίπτωση μεγάλη επιτυχία αυτό το τέλος.