Η Ευγενία Σαμαρά πόζαρε με την «κουμπάρα» Δανάη Παππά: To σχόλιο του Λάμπρου Λάζαρη και η πρόταση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευγενία Σαμαρά πόζαρε με την «κουμπάρα» Δανάη Παππά: To σχόλιο του Λάμπρου Λάζαρη και η πρόταση

Λίγο πριν το τέλος του Σασμού η Δανάη Παππά και η Ευγενία Σαμαρά ποζάρουν για τελευταία φορά σαν κουμπάρες - ή μήπως όχι; 

Η Δανάη Παππά και η Ευγενία Σαμαρά λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Σασμού ποζάρουν για τελευταία φορά ως κουμπάρες. Η Θοδώρα και η Στέλλα έγιναν φίλες κατά τη διάρκεια της σειράς με αποκορύφωμα την κουμπαριά που δημιούργησαν, αφού η Θοδώρα πάντρεψε την Στέλλα με τον Εισαγγελέα.

Χωρίς έμπνευση το φινάλε του Σασμού με τον διπλό θάνατο Μαθιού - Ανδρέα: Τα αρνητικά σχόλια

Οι δύο ηθοποιοί λοιπόν, λίγο πριν το τέλος της σειράς έχουν ξεκινήσει να αποχαιρετούν τους ρόλους τους δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από τα backstage της σειράς.

Η ανάρτηση της Ευγενίας Παππά με την Δανάη Παππά και το σχόλιο του Λάμπρου Λάζαρη

Η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε λοιπόν, μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram από τα γυρίσματα της σειράς του Alpha με την Δανάη Παππά, γράφοντας: «Θοδώρα και Στέλλα λίγο πριν το τέλος, Δανάη και Ευγενία μόλις στην αρχή. Αουτσάιντερ αδυναμίες αγαπήθηκαν παράφορα».

https://www.instagram.com/p/C8ukDwIO5mJ/

H φωτογραφία γέμισε με σχόλια για το πόσο εντυπωσιακές έδειχναν οι δυο τους, ενώ δεν έλειψε και το σχόλιο του Λάμπρου Λάζαρη. Ο σύντροφος της Δανάης Παππά πάντα συμμετέχει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στις αναρτήσεις της. Άλλες φορές σχολιάζει χρησιμοποιώντας απλά κάποιο emoji, ενώ άλλες - όπως συνέβη και τώρα - την «τρολάρει».

Σχεδόν 6 χρόνια απόλυτου έρωτα για Δανάη Παππά και Λάμπρο Λάζαρη - Το νέο ταξίδι και το τάμα

«Αν και παντρεμένες και οι δυο καλες είστε!» έγραψε ο επιχειρηματίας.

Το πιο εύστοχο σχόλιο ωστόσο, έγινε από μια άλλη follower της Ευγενίας Σαμαρά, η οποία πρότεινε σε εκείνη να γίνει και στην παγματικότητα κουμπάρα με την Δανάη Παππά παντρεύοντάς την.

448950465_462179809844857_2990056366975076200_n.jpg

Η σχέση της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη και το ενδεχόμενο γάμου

H Δανάη Παππά που συστήθηκε στο κοινό μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Τατουάζ» είναι εδώ και σχεδόν 6 χρόνια σε σχέση με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη.

Οι δυο τους είναι από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και η σχέση τους φαίνεται να έχει πολύ ισχυρά θεμέλια, αφού πέρα από τον έρωτα που νιώθουν ο ένας για τον άλλο, ο σεβασμός και η αλληλοϋποστήριξη είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει αυτη τη σχέση να μακροημερεύσει.

«Με τον Λάμπρο είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είμαι πολύ τυχερή. Είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει και σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα για σένα, να πηγαίνεις καλύτερα και να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι το Α και το Ω για μένα. Κι εγώ το ίδιο θέλω για εκείνον. Τον στηρίζω κι εγώ συνεχώς και θέλω να κάνει πράγματα για εκείνον και να εξελίσσεται. Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου» είχε πει σε συνέντευξή της η Δανάη Παππά για τον αγαπημένο της και τη σχέση που έχουν δημιουργήσει.

Όσο για το αν θα ήθελε να γίνει μαμά η Δανάη Παππά δήλωσε: «Έχω σκεφτεί τη μητρότητα. Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Δε ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Με τη δουλειά είναι πρόκληση πιστεύω».