«Παιδί μου κερδίσαμε!»: Το γλυκό μήνυμα του πατέρα του Καραλή και η ανάρτηση με τον Αντετοκούνμπο

AP Photo/David Goldman

«Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό». Το σημαντικό μήνυμα που έστειλε ο πατέρας του Καραλή και οι αναρτήσεις του Ολυμπιονίκη. 

Τρίτος σε όλο τον κόσμο, με χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο λαιμό και σημαιοφόρος στην τελετή λήξης στους Ολυμπιακούς, η ανάρτηση του Καραλή για όσα έζησε στους Αγώνες του Παρισιού συγκινεί.

Ο Manolo κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, χαρίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο στην Ελλάδα, και ανέλαβε χρέη σημαιοφόρου στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Το χαμογελαστό αυτό παιδί έκανε περήφανη την οικογένειά του, η οποία ούτως ή άλλως τον θαύμαζε ήδη, ενώ έχει αναφερθεί πολλές φορές στη δύναμη που του δίνουν οι δικοί του άνθρωποι με τον πατέρα του να μην λείπει από το πλευρό του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής τα κατάφερε! Σοβαρός, πειθαρχημένος αλλά με την καρδιά ενός μικρού παιδιού που είτε συγκίνηση είτε λύπη είτε ενθουσιασμό τα ζει όλα τόσο αληθινά και έντονα, το ίδιο έγινε και στην τελετή λήξης.

10 συγκλονιστικά ρεκόρ που έσπασαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι και θα μείνουν στην ιστορία

Ο τελευταίος έκανε μάλιστα μια όμορφη ανάρτηση μερικές ώρες μετά την τελετή λήξης στην οποία έγραψε «Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!!».

Η γλυκιά αυτή ανάρτηση του πατέρα του Εμμανουήλ Καραλή ήρθε ύστερα από μια σειρά συγκινητικών δημοσιεύσεων που έκανε και ο ίδιος ο Ολυμπιονίκης.

«Ποιος να φανταζόταν ότι ο μικρός Μανολο που ζήλευε στο γυμνάσιο τους σημαιοφόρους κάποια στιγμή θα γίνει σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες..!» είδαμε να φράφεται σε μια ανάρτηση του Καραλή, με ένα μήνυμα που συγκινεί και που δείχνει πόσο πολύ το ήθελε.

Ο Manolo, ο οποίος διαθέτει ένα πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε επίσης στον λογαριασμό του τέσσερις φωτογραφίες με τον ίδιο και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στις δύο από αυτές μπορούμε να δούμε τους δύο αθλητές σε μικρή ηλικία ντυμένοι ως τσολιάδες, ενώ στις άλλες δύο ως άνδρες πλέον να κρατούν γεμάτοι περηφάνεια τη σημαία της Ελλάδας. «Δύο παιδιά με ένα μεγάλο όνειρο από την μικρή χώρα της Ελλάδας» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα.

Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Manolo Καραλής το μετάλλιο: «Καλημέρα μωρό μου»

Οι υπόλοιπες αναρτήσεις του Καραλή που μας κάνουν ακόμα πιο περήφανους

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης