Η Ελένη Χατζίδου απάντησε στα άνευ λόγου τοξικά σχόλια για την πεθερά της με τον πιο έξυπνο τρόπο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Χατζίδου απάντησε στα άνευ λόγου τοξικά σχόλια για την πεθερά της με τον πιο έξυπνο τρόπο

Γιατί μάς φαίνεται τόσο αφύσικο που μια νύφη θέλει να κάνει διακοπές και με την πεθερά της;

Η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η 5 ετών κόρη τους, Μελίτα Δήμητρα απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή τις διακοπές τους στις Μαλδίβες για δεύτερη χρονιά, σε διαφορετικό ωστόσο νησί από αυτό που είχαν επισκεφτεί το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ετεοκλής Παύλου έγινε 34 ετών: Τα κοινά γενέθλια με την Ελένη Χτζίδου και η τούρτα έκληξη

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Breakfast@Star έχει δημοσιεύσει στο Instagram της όλες αυτές τις μέρες, διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, δείχνοντας στους followers της και το εξωτικό τοπίο αλλά και τις όμορφες στιγμές που περνάει με την οικογένειά της.

Τα άνευ λόγου τοξικά σχόλια στην ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου για την πεθερά της

Πού να φανταζόταν βέβαια, η Ελένη Χατζίδου πως οι αναρτήσεις της από το ταξίδι της στς Μαλδίβες θα προκαλούσε τα τοξικά σχόλια κάποιων ακολούθων της, για το γεγονός πως στο ταξίδι μαζί τους είναι και η πεθερά της, την κυρία Δήμητρα αλλά και ο αδερφός του Ετεοκλή Παύλου, ο Θανάσης.

eleni.hatzidou_1722538993_3425227793472271197_23456960.jpg

Η Ελένη Χατζίδου απάντησε αρχικά σε κάποια από αυτά τα σχόλια που έκριναν ως «περίεργο» το γεγονός πως κάνει διακοπές και φέτος με την πεθερά της και τον κουνιάδο της και πόσο μάλλον σε εξωτικό προορισμό, λέγοντας πως επειδή υπάρχει γενικότερα η αντίληψη ή και περιστατικά όπου οι πεθερές δεν έχουν την καλύτερη σχέση με τις νύφες, αυτό δεν σημαίνει πως συμβαίνει το ίδιο και στη δική τους οικογένεια.

Σε δεύτερη φάση η Ελένη Χατζίδου επιστράτευσε το χιούμορ της για να απαντήσει μια για πάντα στα αχρείαστα σχόλια για τη σχέση της με την πεθερά της, αναρτώντας κάποιες φωτογραφίες της μαμάς του Ετεοκλή Παύλου με την εγγονή της, γράφοντας στη λεζάντα.

«Αυτοί: Μα καλά πάει με την πεθερά της διακοπές???
Εγώ: ».

https://www.instagram.com/p/C-iKgi6NEL6/

Η σχέση της Ελένης Χατζίδου με την κυρία Δήμητρα

Η Ελένη Χατζίδου έχει πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα του Ετεοκλή Παύλου.

Όπως είχε αναφέρει η ίδια τον Οκτώβριο του 2023 στον αέρα της πρωινής εκπομπή με αφορμή την ονομαστική γιορτή της κόρης τους αλλά και της κυρίας Δήμητρας, η πεθερά της είναι σαν δεύτερη μητέρα της, ενώ βοηθάει πολύ και σε ό,τι χρειαστεί η Μελίτα.

«Χρόνια πολλά σε όλους. Να πω και εγώ στην πεθερούλα μου χρόνια πολλά, στην καλύτερη πεθερά που θα μπορούσα να έχω, σε έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, στη δεύτερη μαμά μου. Χρόνια πολλά στην Μελίτα-Δήμητρα μας και σε όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη», είχε πει η ίδια χαρακτηριστικά.