Ο Νίκος Πανουργιάς κούρεψε την Άννα Βίσση και ως «κουρέας της ΣεΒίσσης» αποθεώθηκε στο TikTok

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νίκος Πανουργιάς κούρεψε την Άννα Βίσση και ως «κουρέας της ΣεΒίσσης» αποθεώθηκε στο TikTok

Ο Νίκος και ο Νέστορας, οι δύο γιοι της Σοφίας Καρβέλα, μπορεί να είναι TikTokers, το βίντεο που συγκέντρωσε όμως τα πιο πολλά views ήταν αυτό με τον Νίκο να κουρεύει τη γιαγιά τους.

H Άννα Βίσση πέρα από απόλυτη ελληνίδα σταρ για πολλούς Έλληνες είναι και η πιο cool γιαγιά κι αυτό φαίνεται κάθε φορά που συναντάει τους δύο εγγονούς της, τον Νίκο και τον Νέστορα.

Το σπίτι στην Εκάλη όπου η Άννα Βίσση έζησε για χρόνια με τον Νίκο Καρβέλα είναι όλα τα λεφτά

Από fun πόζες στο Instagram μέχρι βίντεο με χορευτικά στο TikTok, η Άννα Βίσση δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί τις πιο όμορφες αναμνήσεις με τα δυο αγόρια, κάτι το οποίο παραδέχονται όλοι όσοι βλέπουν τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει.

Ο 11χρονος Νίκος έγινε ο «κουρέας της ΣεΒίσσης»

Αυτή τη φορά η αγαπημένη τραγουδίστρια αφέθηκε στα χέρια του 11χρονου Νίκου, ο οποίος ανανέωσε το κούρεμά της χαρίζοντάς της ένα πιο ροκ κούρεμα.

Αν και στο βίντεο που δημοσίευσε η Άννα Βίσση στο TikTok της δεν φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα, οι followers της αποθέωσαν τον δημιουργό, ενώ αρκετοί θυμήθηκαν και το hairlook που είχε το 2006, όταν είχε ξυρίσει στο πλάι τα μαλλιά της.

Τα δυο αγόρια βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο τον Ιούλιο για να απολαύσουν την Άννα Βίσση στη συναυλία που θα έδινε και μάλιστα, όπως είπε η ίδια στους δημοσιογράφους ο Νέστορας ενθουσιάστηκε τόσο με το μέρος που ήθελε να μετακομίσει μόνιμα.

Νίκος και Νέστορας είναι μικροί TikTokers

Μέχρι να γίνει ωστόσο κάτι τέτοιο, ο Νίκος κι ο Νέστορας έχουν ήδη αρχίσει να έχουν τον δικό τους λογαριασμό και τους δικούς τους followers στο ΤikTok και το YouTube, με την επίβλεψη ωστόσο της Σοφίας Καρβέλα.

Τα δυο αδέρφια κάνουν διάφορα trends, ενώ από τις αγαπημένες τους συνήθειες, όπως θα δεις είναι τα mini χορευτικά. Όσον αφορά το styling που κάνουν μόνοι τους με μαμά τη Σοφία Καρβέλα και γιαγιά την Άννα Βίσση, δεν θα μπορούσε παρά να είναι επιτυχημένο.