Η JLo πέρασε χρόνο στο σπίτι του Ben Affleck λίγο πριν τα γενέθλιά του. Μήπως είναι ξανά μαζί;

AP Photo/Ashley Landis

Τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι και τις φήμες περί χωρισμού; 

Μπορεί οι φήμες διαζυγίου Jennifer Lopez και Ben Affleck να συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο, όμως όπως όλα δείχνουν η τραγουδίστρια δεν βρίσκεται αρκετά μακριά του.

Μια πηγή είχε δηλώσει νωρίτερα στο PEOPLE ότι η JLo και ο Ben Affleck είχαν να δουν ο ένας τον άλλον «εδώ και εβδομάδες» και ότι «προχωρούν χωριστά», όμως κάτι τέτοιο δεν το αποδεικνύουν οι τελευταίες εξελίξεις.

Η Jennifer Lopez επισκέφθηκε τον Ben Affleck στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο, αφού πέρασαν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού χώρια. Μάλιστα, λέγεται ότι πέρασε από το ενοικιαζόμενο σπίτι του Affleck στο Brentwood την Κυριακή 11 Αυγούστου, ενώ εκείνος βρισκόταν εκεί. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, συνόδευσε τον 12χρονο γιο του, Samuel, στο εμπορικό κέντρο.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει τα 16χρονα δίδυμα Max και Emme με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, δείχνει να αγαπά να περνά χρόνο και με τα παιδιά του Affleck και να ανυπομονεί να περάσει χρόνο μαζί τους πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, όπως λέει πηγή.

«Επειδή δεν είναι με τον Ben δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται για τα παιδιά του. Πάντα νοιαζόταν γι' αυτά. Πέρασε μήνες ψάχνοντας το τέλειο σπίτι για τη μεικτή τους οικογένεια πέρυσι. Τώρα που επέστρεψε στο Λος Άντζελες θέλει να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους πριν ξαναρχίσει το σχολείο και η Violet πάει στο κολέγιο», δήλωσε η πηγή.

Τα διεθνή πρακτορεία θεωρούν ότι η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου είναι θέμα ημερών, τη στιγμή που ο φακός των παπαράτσι «έπιασε» την τραγουδίστρια στο διαμέρισμα του Affleck. Το Page Six αναφέρει, ότι «ο οδηγός της τραγουδίστριας -που την είχε αφήσει νωρίτερα μέσα στην ημέρα- επέστρεψε για να την παραλάβει γύρω στις 8 μ.μ. τοπική ώρα, αλλά η Λόπεζ δεν βγήκε από το σπίτι μέχρι τις 9:45 μ.μ.»ενώ άλλη πηγή αναφέρει ότι έμεινε στο σπίτι του για περισσότερες ώρες.

Η έξοδος της JLo με την κόρη της δηλώνει ότι πλέον εστιάζει στα παιδιά της & αφήνει πίσω τον Αffleck

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Η τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί Jennifer Lopez και Ben Affleck ήταν στις 30 Μαΐου, όταν παρακολούθησαν την αποφοίτηση της κόρης του στο λύκειο.

Η είδηση ότι η Lopez επισκέφθηκε τον Affleck είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτη επειδή σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχαν επαφή τον τελευταίο καιρό, με πηγές να υποστηρίζουν ότι οι επιχειρηματικοί τους μάνατζερ επεξεργάζονταν τις λεπτομέρειες του υποτιθέμενου διαζυγίου τους.

Jennifer Lopez και Ben Affleck φαίνεται να προχωρούν χώρια. Το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι χωριστά - με την JLo να κάνει διακοπές στην Ευρώπη και τα Hamptons και τον Affleck να επικεντρώνεται στη δουλειά του. Δεν ήταν μαζί για τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους ή τα 55α γενέθλια της τραγουδίστριας, τα οποία ήταν και τα δύο τον Ιούλιο.

Ο Affleck και η Lopez αγόρασαν μια έπαυλη στο Beverly Hills αξίας 60,8 εκατομμυρίων δολαρίων το 2023. Έβγαλαν το σπίτι στην αγορά τον Ιούλιο για 68 εκατομμύρια δολάρια, ρίχνοντας λάδι στις φήμες περί χωρισμού. Τον ίδιο μήνα, ο Affleck αγόρασε ένα εργένικο σπίτι στο Λος Άντζελες αξίας 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στο οποίο φέρεται να μην έχει μετακομίσει ακόμα.

Η Lopez φέρεται να ψάχνει για ένα δικό της σπίτι. Η τραγουδίστρια θέλει να «κάνει μια νέα αρχή», καθώς αυτή και ο Affleck «προχωρούν χωριστά», δήλωσε μια πηγή στο People.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης