H JLo διαψεύδει τις φήμες διαζυγίου με τον Βen Affleck φορώντας το μονόπετρο αρραβώνων τους

H JLo διαψεύδει τις φήμες διαζυγίου με τον Βen Affleck φορώντας το μονόπετρο αρραβώνων τους

Η Jennifer Lopez εθεάθη στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη φορώντας το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από τον Ben Affleck.

Η Jennifer Lopez εξακολουθεί να φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από τον Ben Affleck εν μέσω φημών διαζυγίου αλλά αυτή τη φορά στο δεξί της χέρι.

Αφού φορούσε τη βέρα της τις τελευταίες εβδομάδες, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη με το μονόπετρό της στο δάχτυλο του δεξιού χεριού της. Η λάμψη του ήταν δύσκολο να χαθεί καθώς το χέρι της σταρ ήταν τοποθετημένο πάνω από την κόκκινη τσάντα της.

Έτοιμοι να καταθέσουν διαζύγιο Lopez και Affleck αλλά αποφεύγουν τη δημόσια ανακοίνωση

Η JLo, σε φωτογραφίες φαίνεται να περπατά στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη. Συνδύασε το δαχτυλίδι και το πορτοφόλι της με ένα λουλουδάτο φόρεμα και κόκκινες γόβες καθώς είχε βγει σε μια νυχτερινή της έξοδο. Αυτή η σόλο έξοδος της Lopez στη Νέα Υόρκη δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Affleck εργάζεται στο Λος Άντζελες και περνά χρόνο με τα παιδιά του.

Δες εδώ τις φωτογραφίες με το εντυπωσιακό μονόπετρο:

Ο Ben Affleck μετά τις φήμες χωρισμού αγόρασε νέο σπίτι

Από την άλλη ο Ben Affleck, φέρεται να αγόρασε ένα νέο σπίτι στο πολυτελές Pacific Palisades της Καλιφόρνια για 20,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι δεν είναι τόσο μεγάλο όσο η συζυγική του κατοικία με τη σύζυγό του, το οποίο ήταν 38.000 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια.

Το νέο του σπίτι φέρεται να έχει πολύ πιο λίγους χώρους όπως 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια. Στο εσωτερικό, διαθέτει θολωτές οροφές με ξύλινα δοκάρια, ένα γιγάντιο πέτρινο νησί που φιλοξενεί πέντε άτομα στην ευρύχωρη κουζίνα του και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που οδηγούν σε μια αυλή.

Το σπίτι του Affleck προσφέρει επίσης την ιδιωτικότητα που επιθυμεί με ψηλούς φράκτες που περιβάλλουν την περίμετρο και μια ξύλινη πύλη ασφαλείας στο μπροστινό μέρος. Ο ηθοποιός αγόρασε το ακίνητο καθώς ο ίδιος και η σταρ ελπίζουν να πουλήσουν την έπαυλη η οποία κόστιζε 60 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως φαίνεται τόσο ο Ben Affleck όσο και η JLo θέλουν να απαλλαγούν από το σπίτι που είχαν μαζί από τον Ιούνιο. Ενώ αρχικά προσπάθησαν να πουλήσουν το σπίτι εκτός αγοράς, δημοσιοποίησαν την καταχώρισή τους νωρίτερα αυτό τον μήνα.
Έχουν καταχωρίσει το τεράστιο σπίτι των 12 υπνοδωματίων και 24 μπάνια για 68 εκατομμύρια δολάρια.

Η Jlo είπε την πιο μεγάλη αλήθεια στα γενέθλιά της: Ο άφαντος Affleck και όσοι την στηρίζουν

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον τους:

«Βιάζονται να το πουλήσουν, ο Ben θέλει όσο πιο γρήγορα να τελειώσει με το σπίτι. Δεν ήταν ποτέ χαρούμενος εκεί».

Τον Ιούνιο, ένας φίλος του ζευγαριού είπε στο People για τον Ben Affleck:

«Ποτέ δεν του άρεσε το σπίτι τους επειδή είναι πολύ μακριά από τα παιδιά του.»

Το ζευγάρι περνούσε χρόνο χωριστά καθώς η φλυαρία για το διαζύγιο συνεχίζεται. Η Λόπεζ ήταν στα Χάμπτονς κατά τη διάρκεια της δεύτερης επετείου του γάμου τους και των 55ων γενεθλίων της, που έπεσαν την Τετάρτη, ενώ ο Affleck παρέμεινε στο Λος Άντζελες.

Η χωριστή δεύτερη επέτειο για Ben και Jennifer

Στις 16 Ιουλίου η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είχαν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Στις 8 Απριλίου του 2022 είχε ανακοινωθεί ο δεύτερος αρραβώνας τους (20 χρόνια μετά τον πρώτο) και στις 16 Ιουλίου την ίδια χρονιά το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Las Vegas. Μετά το γάμο, μάλιστα η Lopez είχε αλλάξει και επίσημα το ονοματεπώνυμο της σε Jennifer Lynn Affleck.

https://www.instagram.com/p/CgJJDMeqlxe/

Εν αντιθέσει, με την πρώτη επέτειο του γάμου της, αυτή τη φορά η Jennifer Lopez όχι μόνο δεν έκανε κάποια ανάρτηση αλλά πέρασε χωριστά από τον Ben Affleck την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, απαθανάτισε την JLo στη θέση του συνοδηγού ενός vintage κάμπριο Mercedes-Benz, ενώ ο επί σειρά ετών μάνατζέρ της, Benny Medina, καθόταν πίσω από το τιμόνι.

Οι δυο τους έκαναν βόλτες στο Hamptons και με ποδήλατο, ενώ η Jennifer Lopez σίγουρα δεν έδειχνε ανέμελη.

O Βenny λατρεύει τη Lopez και την εκπροσωπεί πριν ακόμα γίνει η επανασύνδεση με τον Affleck.

Στα σενάρια που την θέλουν να παίρνει διαζύγιο η JLo απάντησε με τα αρχικά του Ben και πολλά νεύρα

Παράδοξο είναι πως ο μάνατζερ έχει κρατήσει καρφιτσωμένη στο προφίλ του φωτογραφία της Jennifer με τον A-rod.

Την ίδια ώρα, ο Affleck κι εν μέσω όλης αυτής της κρίσης στον γάμο του, παρέμεινε στο Los Angeles για δουλειά. Ο 51χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη να φορά ένα γκρι κοστούμι ενώ έφτανε στο γραφείο του την ίδια μέρα.