Χριστίνα Μπόμπα: Το γλυκό μήνυμα στον Τανιμανίδη και άλλες 5 αναρτήσεις της που ξεχειλίζουν αγάπη

Χριστίνα Μπόμπα: Το γλυκό μήνυμα στον Τανιμανίδη και άλλες 5 αναρτήσεις της που ξεχειλίζουν αγάπη

Το ζευγάρι περνάει τον Αύγουστο χώρια και τα posts της Χριστίνας Μπόμπα έχουν γεμίσει έρωτα τα social. 

Γεμάτη έρωτα και πάθος για τον Σάκη Τανιμανίδη είναι η νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα που περνάει αυτές τις ημέρες μακριά από τον αγαπημένο της.

Αυτή την περίοδο το ζευγάρι είναι χώρια, περνώντας τον Αύγουστο σε διαφορετικά μέρη, μιας και ο παρουσιαστής βρίσκεται στην Ουγκάντα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του World Party reunion. Μάλιστα, λίγες ώρες νωρίτερα από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram δείχνοντας πόσο ενθουσιασμένος είναι με τη νέα ταξιδιωτική του εμπειρία.

Στο βίντεο ανέφερε μεταξύ άλλων «Τις τελευταίες εβδομάδες έχω χαθεί τελείως από τα social media και ο λόγος είναι επειδή έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για την καινούρια ταξιδιωτική εκπομπή», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι είναι «πάρα πολύ χαρούμενος που μετά από τόσα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να καταγράψουμε μοναδικές εμπειρίες, να τις μετατρέψουμε σε ιστορίες και αυτές τις ιστορίες να σας τις δείξουμε μέσα από την τηλεόραση».

https://www.instagram.com/reel/C-pOGkFsbEh/

Το βίντεο αυτό αναδημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα στον δικό της λογαριασμό σε insta story, γράφοντας «Μου λείπεις, σε αγαπώ. Αλλά ανυπομονώ να δω πάλι το απόλυτο travel show».

tanimanidis.png

Η νέα ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη

Λίγες ώρες αργότερα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της στο Instagram στην οποία βλέπουμε να του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε «Αχ, πόσο μου λείπεις», συνοδεύοντάς τη με μία καρδιά.

https://www.instagram.com/p/C-pfUDmqcuv/

Τα posts της Χριστίνας Μπόμπα ξεχειλίζουν από αγάπη

Η ίδια δεν διστάζει να δείχνει τον έρωτά της με τον άνθρωπό της στα social media, γεμίζοντας το Instagram με όμορφες και γλυκές αναρτήσεις από τις κοινές τους διακοπές, ταξίδια, βόλτες, γενέθλια και άλλες ωραίες στιγμές που περνούν.

Το σπίτι των Τανιμανίδη - Μπόμπα στη Νάξο είναι παράδεισος και είναι ο λόγος που είναι ακόμα εκεί

Πριν από μερικές ημέρες είχε ανεβάσει μερικές από τις αγαπημένες της στιγμές του Ιουλίου, γράφοντας στη λεζάντα «Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (…για φέτος τουλάχιστον). Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος ! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό», αναφέροντας πως θα αποχωριστεί για ένα χρονικό διάστημα τον σύντροφό της.

https://www.instagram.com/p/C-IqXAQKF6i/

Μερικές από τις αγαπημένες της αναρτήσεις είναι να δημοσιεύει μερικές φωτογραφίες συνεχόμενα από όλον τον μήνα που έχει περάσει και να γράφει τι είναι αυτό που κράτησε από αυτόν τον μήνα. Σε αυτές τις δημοσιεύσεις της, υπάρχει πάντα και ο Σάκης.

https://www.instagram.com/p/C6i3z-Dqpqc/

Και μπορεί το ζευγάρι να είναι χώρια προς το παρόν, αλλά οι φωτογραφίες τους που ξεχειλίζουν από αγάπη και έρωτα δεν στματούν εδώ.

https://www.instagram.com/p/C6bxTkkqeMi/
https://www.instagram.com/p/C1UQK07qjM1/
https://www.instagram.com/p/Csb6Y2WK-zh/