Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το τέλειο εναλλακτικό φόρεμα παραλίας

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το τέλειο εναλλακτικό φόρεμα παραλίας

Και είναι ένα φόρεμα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, αξιοποίησέ το!

Εσένα πού σε βρίσκει ο Ιούλιος; Στην πόλη, σε διακοπές ή μήπως στο χωριό σου μαζί με οικογένεια και φίλους; H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διακοπές τους, όπως το συνηθίζουν εξάλλου. Πέρυσι έφυγαν για την Αντίπαρο, ενώ για το 2024 επέλεξαν τη Νάξο για να περάσει ο πιο ζεστός μήνας του χρόνου μαζί με τις δίδυμες κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα. Παιχνίδια στη θάλασσα, επισκέψεις στα κοντινά χωριά της Νάξου και επισκέψεις -όπως η αδερφή της Χριστίνας Ελίνα Μπόμπα- είναι μόνο κάποια από τα πράγματα που έχουν γεμίσει το πρόγραμμά τους αυτές τις μέρες των πρώτων τους καλοκαιρινών διακοπών.

Οδηγός αγοράς: Απέκτησε και εσύ το old money style στην παραλία με 10 κομψά μαγιό για κάθε σώμα

https://www.instagram.com/p/C9FUrS0Ke_B/

Η Χριστίνα γιόρτασε εκεί και τα γενέθλιά της και δεν σταματάει να μοιράζεται μαζί μας τις όμορφες στιγμές τους από το νησί. Οι φωτογραφίες της μας ταξιδεύουν στο Αιγαίο και μας δίνουν έμπνευση για όλα εκείνα τα καλοκαιρινά items που πρέπει να πάρουμε μαζί μας στη βαλίτσα των διακοπών μας.

https://www.instagram.com/p/C87RViMKMzt/

Το εναλλακτικό φόρεμα παραλίας της Χριστίνας Μπόμπα.

Όταν είσαι διακοπές το πιο σημαντικό σύνολο της μέρας είναι προφανώς το look παραλίας. Το τι θα φορέσεις δηλαδή πάνω από το μαγιό σου και είμαι σίγουρη ότι δεν θέλεις να ακούσεις πάλι τη λέξη καφτάνι. Γιατί είναι ότι πιο αναμενόμενο και κλασικό θα δεις στην παραλία. Επίσης, καλό θα ήταν να βάλεις ένα φόρεμα που να μπορεί μετά να έρθει μαζί σου και για φαγητό σε ένα εστιατόριο ή για ένα ποτό στο beach bar.

chrismpo-(2).jpg

H Χριστίνα επέλεξε ένα mini φόρεμα με floral μοτίβο στα πιο καλοκαιρινά χρώματα. Το λευκό, το γαλάζιο και το κόκκινο. Τα 90s λεπτά straps του είναι αυτά που το κάνουν ακόμα πιο sexy, ενώ από μέσα φαίνονται και τα κορδόνια του μαγιό της. Και η ίδια το συνδύασε τέλεια με ένα ζευγάρι slip on σανδάλια με πλεκτό strap και μία μικρή basket bag για να χωράει όλα τα απαραίτητα, αλλά να είναι και κατάλληλη για μια βραδινή έξοδο μετά το μπάνιο.

chrismpo-(1).jpg

Τα classics prints του καλοκαιριού είναι η απάντηση στις μονοχρωμίες

Shop the look: