Ντορέττα Παπαδημητρίου και Εβελίνα Νικόλιζα στις πιο εξωτικές διακοπές στο Μπαλί

Με ανανεωμένο look περνούν τις διακοπές τους στην Ινδονησία και δεν μπορούμε παρά να τις ζηλεύουμε. 

Έψαχνες τόσο καιρό πού θα κάνεις τις διακοπές του καλοκαιριού και δεν έβρισκες; Ίσως οι ελληνικοί προορισμοί να σου φαίνονται ξεπερασμένοι κι ένα εξωτερικό μέρος να σε μαγέψει περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να πούμε από τις φωτογραφίες που βλέπουμε να ανεβάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Μπαλί και είναι αξιοζήλευτες.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσίαστρια ταξίδεψε μέχρι το Μπαλί για να περάσει το υπόλοιπο των διακοπών της και να συναντήσει την παρέα της που επίσης βρίσκεται εκεί. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου συνάντησε την Εβελίνα Νικόλιζα στο Μπαλί. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φαίνεται ενθουσιασμένη από τον εξωτικό προορισμό και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της το αποδεικνύουν.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου «έγινε» Pamela Anderson και οι followers συμφώνησαν σε ένα πράγμα

https://www.tiktok.com/@dorettapapadimitr/video/7403262127248575776

Οι αναρτήσεις που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Μπαλί είναι απολαυστικές. Διακοπές δίπλα στη θάλασσα, με το ελαφρύ κύμα να της χαϊδεύει τα πόδια σε μια απέραντη αμμουδιά.

Η Εβελίνα Νικόλιζα υιοθέτησε στο Μπαλί το πιο ultra καλοκαιρινό χτένισμα που λατρεύουν τα it girls

Τόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όσο και η Εβελίνα Νικόλιζα έχουν κάνει αναρτήσεις από τη βόλτα τους στη φύση, στο καταπράσινο τοπίο. Μάλιστα, η ηθοποιός σε δημοσίευσή της έγραψε «Αν δεν πας ποτέ, δεν θα μάθεις ποτέ».

Και οι δύο φαίνεται να έχουν υιοθετήσει ένα ανανεωμένο look τόσο στα ρούχα όσο και στα μαλλιά τους, με την Εβελίνα Νικόλιζα να επιλέγει πολλές φορές να προσθέτει μερικά λουλούδια σε αυτά.

Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε μόνο για μια φωτογραφία που μας τράβηξε την προσοχή, αυτή σίγουρα είναι της Molly. Η Εβελίνα Νικόλιζα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες γνωρίζοντάς την Molly, έναν ελέφαντα. «Παιδιά η Molly
Molly τα παιδιά»
, έγραψε.

Η Εβελίνα δεν έχει σταματήσει να μας «βομβαρδίζει» με υλικό από το ταξίδι της στην Ινδονησία και σίγουρα έχουμε ζηλέψει λίγο.

Μάλιστα, η Εβελίνα, η οποία βρίσκεται στο ονειρικό Μπαλί παρέα με μία φίλη της, αλλά και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία πολύ όμορφη φιλία, είναι στον εξωτικό αυτό προορισμό εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ η Ντορέττα προστέθηκε αργότερα στην παρέα τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης