Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι κάνει και παραμένει σταθερή στα κιλά της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τι κάνει και παραμένει σταθερή στα κιλά της
Ντορέττα Παπαδημητρίου instagram

Ποιο είναι το μυστικό της Nτορέττας στα 44!

Αναμφισβήτητα η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει ένα υπέροχο και υγιές σώμα, κάτι που φυσικά δεν είναι τυχαίο αφού ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή αλλά και εντατική γυμναστική.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αν και έχει αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αμελεί τη φυσική της κατάσταση και προσπαθεί να διαθέτει χρόνο για τον εαυτό της!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εκτός των άλλων είναι και μαμά που παρά το γεγονός ότι οι γιοι της έχουν μεγαλώσει αρκετά εκείνη περνά αρκετό χρόνο μαζί τους. Όμως ως γυναίκα δεν ξεχνά να φροντίζει πάντα τον εαυτό της και να ακούει το σώμα της.

Οι γιοι της Ντορέττας Παπαδημητρίου ενηλικιώθηκαν κι εκείνη είπε μια μεγάλη αλήθεια για τους γονείς

Η ηθοποιός μοιράζεται σε καθημερινή βάση τις δραστηριότητες της στο Instagram και πολύ συχνά τις ασκήσεις γυμναστικής που επιλέγει να κάνει.

Με αυτόν τον τρόπο δίνει έμπνευση και στους διαδικτυακούς φίλους της όπως έκανε με την παρακάτω ανάρτηση:

doretta

Η ίδια έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για τη σημασία της γυμναστικής στο σώμα και για το πόσο την έχει βοηθήσει να διατηρηθεί υγιής και γραμμωμένη. Έχει βάλει στην καθημερινότητά της την άσκηση και πιο συγκεκριμένα τις ασκήσεις με personal trainer αλλά και το pilates reformer.

https://www.instagram.com/reel/C7B2xkGoCmz/

Κάποιοι όμως από τους λόγους που επιλέγει η ίδια αυτά τα είδη ασκήσεων καταρχάς γιατί είναι ένα είδος άσκησης ιδανικό για να αποκτήσεις τις τέλειες γραμμώσεις! Μπορείς να γυμνάσεις με αυτόν τον τρόπο όλο το σώμα, ενώ ο συνδυασμός αυτών των ασκήσεων προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, ελαστικότητα, και φυσικά σωστή στάση σώματος.

Η Παπαδημητρίου δείχνει τις ικανότητες της στην acro yoga και η Ρέβη της δίνει την καλύτερη συμβουλή

Ποιο είναι το μυστικό της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο παρελθόν είχε αναφέρει πως δεν ακολουθεί σταθερά κάποιο συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο ωστόσο προσπαθεί να περιορίσει το λάδι που βάζει στα φαγητά. Επίσης αποφεύγει τα τηγανητά και τις σάλτσες. Όμως αυτό που κάνει πάντα είναι να μη βγάζει από τη ζωή της τη γυμναστική, ακόμα και διαφορετικών ειδών όπως το aerial yoga, η αερόβια άσκηση και λίγα βάρη.

https://www.instagram.com/reel/C0pHO9FoRyt/

Η σχέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον αθλητισμό από μιρκή ηλικία

Ήδη σε ηλικία πέντε ετών, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε ενεργά την ενασχόληση της με τον αθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Μεγαλώνοντας, τη θέση της ρυθμικής πήρε ο στίβος, ο οποίος της άνοιξε τον δρόμο για την εθνική ομάδα και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ntoretta

Η άσκηση έγινε τρόπος ζωής και την όπλισε με όλα όσα την έχουν βοηθήσει να κυνηγά τους στόχους της και να μη σταματά πουθενά μέχρι να τους κατακτήσει.

dorettaa.jpg