Η Μαρία Βοσκοπούλου έκλεισε τα 23 και η Άντζελα Γκερέκου έκανε την πιο συγκινητική ευχή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Βοσκοπούλου έκλεισε τα 23 και η Άντζελα Γκερέκου έκανε την πιο συγκινητική ευχή

Με ένα πάρτι στην Κέρκυρα η Μαρία Βοσκοπούλου γιόρτασε τα 23α γενέθλιά της και η μαμά της δέχθηκε τις ευχές των συναδέλφων της στη Γη της Ελιάς.

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι μόνο η μέρα που έχει την ονομαστική της γιορτή η Μαρία Βοσκοπούλου, η κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά είναι και η ημέρα που γεννήθηκε.

Η Μαρία Βοσκοπούλου 3 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της τον θυμάται με δυο συγκινητικές photo

Η συγκινητική ευχή της Άντζελας Γκερέκου στην κόρη της

Πιο συγκεκριμένα χθες, ανήμερα της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, η Μαρία Βοσκοπούλου έκλεισε τα 23 και το γιόρτασε στην αγαπημένη της Κέρκυρα, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τη μαμά της.

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ έκανε μια τούρτα έκπληξη στην κόρη της, η οποία με πολύ χαρά και φορώντας τα ανάλογα αξεσουάρ που έδειχναν ότι είναι η εορτάζουσα, καλωσόρισε τη νέα προσωπική της χρονιά.

«Θησαυρέ μου! Να είσαι πάντα παιδί της Παναγίας! Δίπλα σου πάντα! Σε αγαπάμε!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες από τη γιορτινή βραδιά.

https://www.instagram.com/p/C-uftnNIuKa/

Η ανάρτησε γέμισε με ευχές για την Μαρία, με τους συναδέλφους της Άντζελας Γκερέκου από τη Γη της Ελιάς να κάνουν τον περισσότερο «χαμό».

Μετά την τούρτα που έσβησε με τη μαμά της η 23χρονη πλέον, Μαρία Βοσκοπούλου φορώντας το σατέν μαύρο φόρεμά της, συνέχισε με τους φίλους της τους εορτασμούς σε μπαράκι της περιοχής.

Οι σπουδές στην υποκριτική

Η Μαρία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της. Ήδη την έχουμε δει μάλιστα στην τηλεόραση, αφού συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η ίδια επιπλέον, ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρώτο έτος στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν στα μέσα αυτού του Ιούνη, όπως είδαμε μέσα από ανάρτησή της.

«Με γέλια, κλάματα, προσπάθεια, αγκαλιές και χαρουμενοκουρασμένες φάτσες τελείωσε το πρώτο έτος!!! Μωρέ σας αγαπώ!» είχε γράψει στην ανάρτηση της η Μαρία Βοσκοπούλου.

Η σχέση της Άντζελας Γκερέκου με την κόρη της

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου έχουν μια πολύ δεμένη σχέση που έγινε ακόμα πιο ισχυρή μετά την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου.

Μιλώντας στη Νίκη Λυμπεράκη στα τέλη Μαΐου η Άντζελα Γκερέκου είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για τις τύψεις που αισθάνεται απέναντι στην κόρη της, λόγω της πολιτικής αλλά και τα μαθήματα που κατάφερε να την διδάξει.

«Σίγουρα έκανα λάθη σαν μαμά. Προσπάθησα να είναι όσο καλύτερη μπορούσα. Η πολιτική με στέρησε από τη Μαρία αλλά ίσως της έδειξα και ένα άλλο κομμάτι, μιας γυναίκας δυναμικής που πάλεψε για να κερδίσει πράγματα, να σταθεί επάξια απέναντι στους ρόλους ευθύνης που είχε.. Αυτό είναι ίσως ένα δείγμα μιας γυναίκας που ενδεχομένως τη βοηθήσει ναι αισθανθεί κι εκείνη ότι στη ζωή μας πρέπει να κερδίζουμε τα πράγματα μόνοι μας, με τη δουλειά μας, χωρίς να μας χαρίζονται πράγματα.

Για όλα τα παιδιά που γεννιούνται με γονείς που έχουν καριέρες έκθεσης είναι ένα βάρος το επώνυμό τους. Προσπαθήσαμε να μεγαλώσουμε τη Μαρία με έναν πολύ γήινο τρόπο. Πολύ Κέρκυρα, πολύ φύση, γη, κτήμα... Χαίρομαι και το αναγνωρίζω στη Μαρία ότι προσπαθεί να μη χρησιμοποιεί τα ονόματά μας. Στο σχολείο πολλές φορές το έκρυβε» είχε πει χαρακτηριστικά.