H Dakota Johnson και ο Chris Martin χώρισαν οριστικά μετά από 7 χρόνια σχέσης κι έναν αρραβώνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Dakota Johnson και ο Chris Martin χώρισαν οριστικά μετά από 7 χρόνια σχέσης κι έναν αρραβώνα
@hookeadmagazine

O frontman των Coldplay και η γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail χώρισαν οριστικά και δεν πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους και την ώρα που ο Chris Martin βρίσκεται σε περιοδεία με τους Coldplay και η Dakota Johnson στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail φαίνεται πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι από το 2017, ενώ τον Μάρτιο του 2024 αρραβωνιάστηκαν.

Ο Chris Martin και η Dakota Johnson αρραβωνιάστηκαν με τις «ευλογίες» της Gwyneth Paltrow

1723824991022-478125876-dakota-johnson-chris-martin.jpg

Παρότι μία πηγή είχε αναφέρει τον Ιούνιο στο People πως το ζευγάρι βρίσκεται σε καλό δρόμο και τα πράγματα στη σχέση τους πηγαίνουν όλo και πιο καλά μετά τα «σύννεφα» που είχαν αρχίσει να υπάρχουν, τελικά φαίνεται πως δεν κατάφεραν να βρουν μια κοινή λύση στα προβλήματά τους και τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος που χώρισαν ο Chris Martin και η Dakota Johnson

Σύμφωνα λοιπόν, με τo ρεπορτάζ η πηγή που αποκάλυψε πως το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Chris και η Dakota προσπάθησαν απεγνωσμένα σκληρά τους τελευταίους μήνες να κάνουν τη σχέση τους να λειτουργήσει. Θα έχουν πάντα αγάπη ο ένας για τον άλλον, αλλά και οι δύο έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η σχέση δεν μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Είναι και οι δύο πολυάσχολοι άνθρωποι, ο Chris βρίσκεται στην Ευρώπη με τους Coldplay και έχουν και οι δύο προσωπικές προτεραιότητες, πάθη και επαγγελματικές υποχρεώσεις που φυσικά δεν συνδέονται μεταξύ τους. Ήθελαν να δουλέψει, αλλά δεν έγινε, και τώρα έχουν αποδεχθεί ότι είναι καλύτερο να προχωρήσουν».

H φωτογραφία χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων

Η αλήθεια είναι πως, αν και η ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ του Glastonbury μαζί με τα παιδιά του Chris Martin (σ.σ o τραγουδιστής των Coldplay έχει αποκτήσει δυο παιδιά με την πρώην σύζυγό του Gwyneth Paltrow) για να τον καμαρώσει στη live εμφάνιση του, βρέθηκε να περπατάει πρόσφατα στο Malibu χωρίς τη βέρα της, κάτι που σίγουρα προμήνυε πως τα πράγματα μεταξύ τους δεν πάνε καλά.

https://www.instagram.com/p/C-iqInrs41Q/

Πάντως το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες χωρισμού, κάτι το οποίο ήταν και το αναμενόμενο, αφού οι δυο τους απ' όταν έγιναν ζευγάρι το 2017 δεν ήθελαν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.