Family goals: H Σοφία Καρβέλα κάνει διακοπές στη Λέρο με τη Βίσση & τις θαυμάσαμε γι' αυτό το λόγο

Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει μαζί με τη μαμά της, Άννα Βίσση και πραγματικά εκτός ότι μοιάζουν εκπληκτικά φαίνονται σαν φίλες.

Η Σοφία Καρβέλα μαζί με την οικογένειά της ήρθαν και πάλι στην Ελλάδα από την Αμερική , για να κάνει περάσουν τις διακοπές μαζί με τη μητέρα της Άννα Βίσση.

Έτσι οι ίδιες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα βρίσκονται σε οικογενειακές διακοπές και συγκεκριμένα στη Λέρο.

Η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικό της social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της τόσο από τη δουλειά της όσο και με τα παιδιά αλλά και τη μαμά της.

Στη νυχτερινή βόλτα της Βίσση με τον Καρβέλα νιώσαμε τι σημαίνει «Εμείς, δεν μπορεί να χωρίσουμε»

Στην πρόσφατη ανάρτησή της τη βλέπουμε να ποζάρει μαζί με την Άννα Βίσση και πραγματικά εκτός ότι μοιάζουν εκπληκτικά είναι σαν φίλες.

Στη φωτογραφία που ανέβασε έγραψε χαρακτηριστικά για τη μαμά της:

«Τα πάντα για τη μητέρα μου»

Η σχεδιάστρια περνώντας όμορφα στην Ελλάδα ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες με τα παιδιά αλλά και με τη μαμά της πάλι.

Συγκεκριμένα βλέπουμε την Άννα Βίσση να ποζάρει με τη μητέρα της φορώντας το μαγιό της και γράφει

«Η μαμά μου πιο όμορφη από ποτέ»

Δες στην gallery στιγμιότυπα από τις διακοπές της

Η Σοφία Καρβέλα αν και μένει μόνιμα στην Αμερική επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα αν και έχει χτίσει τη ζωή και την επαγγελματική της πορεία κυρίως στην Αμερική επισκέπτεται αρκετά συχνά την Ελλάδα. Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει ιδιαίτερη αγάπη στα νησιά.

Όσο η Βίσση και η Σοφία Καρβέλα έκαναν βόλτες στη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Καρβέλας έκανε μια ανακοίνωση

Το πρόγραμμα των διακοπών της περιλαμβάνει φυσικά αρκετές ώρες στην παραλία, αλλά και καλό φαγητό, αφού όπως φαίνεται και από τα Instagram stories της μαγειρεύει και εκείνη μαζί με την παρέα ή επισκέπτεται συχνά τα γνωστά εστιατόρια.

Μάλιστα, στην Αντίπαρο, ένα από τα αγαπημένα της νησιά, διατηρεί και το δικό της μποστάνι μαζεύοντας καθημερινά τα δικά της λαχανικά τα οποία χρησιμοποιεί για τις συνταγές της

Η σχεδιάστρια μόδας όπως φαίνεται έχει άριστες σχέσεις με τον Θανάση Πανουργιά και περνούν ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί οικογενειακώς, εκείνοι και οι γιοι τους.

Βέβαια η Αντίπαρος δεν είναι τυχαία επιλογή κάθε χρόνο, αφού εκτός από ένα όμορφο νησί είναι και το μέρος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο πατέρας των παιδιών της και γι΄αυτό η Σοφία Καρβέλα έρχεται μαζί με τους μικρούς Νίκο και Νέστορα, για να στηρίξει τον Θανάση Πανουργιά και να περάσουν μέρες όλοι μαζί.

Η Άννα Βίσση ταξίδεψε στο Λονδίνο με Καρβέλα-Φερεντίνου- Η ομοιότητα στο στιλ των δύο γυναικών

Πριν ένα χρόνο η Σοφία Καρβέλα είχε αποκαλύψει το νέο επαγγελματικό βήμα του συζύγου της. Ο γνωστός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του είχαν ανοίξει πέρσι το νέο τους bar/restaurant στο νησί.

Όπως φαίνεται η ίδια και η οικογένεια θα περνούν κάθε χρόνο ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Αντίπαρο. Τώρα αναμένουμε να δούμε πότε θα πάει και η Άννα Βίσση στο νησί, αφού και εκείνη ως γιαγιά και μητέρα θέλει να περνά χρόνο με τους ανθρώπους της.

Να σημειώσουμε ότι η Ελληνίδα τραγουδίστρια πριν ένα χρόνο έκανε διακοπές με την κόρη της και την οικογένειά της στην Αντίπαρο περνώντας όπως θυμόμαστε και από τις φωτογραφίες ξέγνοιαστες μέρες καλοκαιριού.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης