Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει για πρώτη φορά το καλοκαίρι χωρίς να κρύβει τα σημάδια της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απολαμβάνει για πρώτη φορά το καλοκαίρι χωρίς να κρύβει τα σημάδια της

Τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και μετά τις πολλές επεμβάσεις, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα ελεύθερα χωρίς να κρύβει τις πληγές της.

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου την γνωρίσαμε τον Μάιο του 2020, όταν δέχθηκε απάνθρωπη επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Αποτέλεσμα ήταν να υποστεί πολύ βαριά εγκαύματα και να κινδυνέψει πραγματικά να χάσει τη ζωή της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Είμαι απαλλαγμένη από ενοχές και ντροπές, είναι καθαρή η ψυχή μου»

Το πρώτο καλοκαίρι της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δεν κρύβει τα σημάδια της

Τέσσερα χρόνια μετά το τραγικό συμβάν που βίωσε και μετά από 20 χειρουργεία που ήδη έχει κάνει, η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, χωρίς να κρύβει τα σημάδια της.

«Η ζωή κρύβει μαγικά πράγματα για όσους τολμούν να ονειρεύονται!» έγραψε στην πρόσφατη ανάρτησή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

https://www.instagram.com/reel/C-7EIu5MX5n/

Η 38χρονη σήμερα κοπέλα για ακόμα μια φορά δείχνει πόση δύναμη ψυχής έχει. Δεν ήταν μόνο το γεγονός πως για ιατρικούς λόγους τα προηγούμενα καλοκαίρια η ίδια έπρεπε να αποφεύγει τον ήλιο για να επουλωθούν οι πληγές της, είναι πως πλέον η δείχνει καθαρά πως τα σημάδια της είναι η δύναμή, εμπνέοντας για ακόμα μια φορά όλους εμάς.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες της με μαγιό από την Ίο, την Σαντορίνη και την Μύκονο που έχει ήδη επισκεφτεί.

«Είμαι απαλλαγμένη από ενοχές και ντροπές, είναι καθαρή η ψυχή μου», είχε πει η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

Η αλλαγή στη ζωή της μετά την επίθεση που δέχτηκε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα είχε όλα τα δίκια του κόσμου μετά από την επίθεση που δέχτηκε να γίνει καχύποπτη με τους ανθρώπους και να έχει θυμό μέσα της. Κι όμως η ίδια, όπως πολλοί από τους followers της της γράφουν, την «άλλαξε την ιστορία» κι έγινε παράδειγμα προς μίμηση για το πώς να αντιμετωπίζει κανείς ό,τι άσχημο του έρθει στη ζωή - με θάρρος, πίστη, υπομονή και το κυριότερο όχι κακία.

Γι' αυτό άλλωστε, και η ίδια ίδρυσε το Ioannas Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στόχο έχει να βοηθήσει κι άλλους εγκαυματίες, ενώ κάνει και podcast.

Ανήμερα της 4ης επετείου από την επίθεση που δέχτηκε η ίδια είχε κάνει μια ανάρτηση γράφοντας:

«4 χρόνια

Αγαπητέ εαυτέ μου,

Σε υπερασπίζομαι. Σε συμπονώ. Σε αγαπώ. Έχε πίστη. Όλα θα πάνε καλά».

Snapinsta.app_445029635_697137079142143_6652958895971600316_n_1242.jpeg