Η μεταμόρφωση της Μπέτυ Λιβανού στην Παραλία: Η δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, επιστρέφει!

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεταμόρφωση της Μπέτυ Λιβανού στην Παραλία: Η δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, επιστρέφει!

Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο στην Παραλία. Η Νικολίνα επιστρέφει στα Μάταλα αποφασισμένη να προστατέψει τον Δημητρό και καλύπτει ακόμη τα εγκλήματά της. 

Η τηλεοπτική επανεμφάνιση της Μπέτυς Λιβανού από την περσινή χρονιά στην Παραλία, υπήρξε από τις μεγάλες εκπλήξεις της TV των τελευταίων χρόνων. Σε έναν κομβικό ρόλο ως Νικολίνα, σκοτεινός και μυστήριος, αλλά παράλληλα τρυφερός, τουλάχιστον ως προς την οικογένειά της. Η δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, επιστρέφει στα Μάταλα με διαφορετική εμφάνιση, αλλά δεν είναι η μόνη επιστροφή.

Οι Τουφεξήδες, οι Αρχοντάκηδες και ο αστυνόμος που αναζητά στοιχεία για την Νικολίνα

Η Παραλία κάνει ένα ολοκληρωτικό σεναριακό ρετούς στον δεύτερο κύκλο της που ξεκινά στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η σειρά που αγαπήθηκε πολύ, ετοιμάζει όμως νέες ανατροπές με νέους ηθοποιούς να συμπληρώνουν το βασικό καστ. Πριν όμως δούμε ποιοι θα κάνουν παρέα στους Αρχοντάκηδες, ας δούμε μία επιστροφή.

https://www.instagram.com/p/C8ZgriOMDnB/

Η Παραλία επιστρέφει με ένα ακόμη έγκλημα και τον έρωτα Αφροδίτης Λιάντου και Δημήτρη Κίτσου

Ο Παύλος και γιος του Διονύση Αρχοντάκη τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Κίτσος, επιστρέφει μόνιμα στα Μάταλα για να αναλάβει τις επιχειρήσεις του πατέρα του. Στην πρώτη φωτογραφία του όμως με την τηλεοπτική του γιαγιά Μπέτυ Λιβανού, παρατηρήσαμε και τη δική της αλλαγή.

i-paralia.jpg

Πλέον έχει κάνει καρέ τα μαλλιά της, είναι πιο κομψή στο ντύσιμό της και αυτό οφείλεται στην πιο σύγχρονη εποχή που θα μας απασχολήσει στα Μάταλα, αφού θα βρεθούμε χρονικά προς τα τέλη της δεκαετίας του '70. Η Μπέτυ Λιβανού όμως έχει υιοθετήσει αυτή την αλλαγή και στην προσωπική της ζωή και όχι μόνο για τον ρόλο της ως Νικολίνα.

Δες και τις πρώτες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Παρά την προς το καλύτερο μεταμόρφωσή της, θα παραμείνει εξίσου επικίνδυνη στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Ο αστυνόμος Καραχάλιος που υποδύεται ο Μάκης Παπαδημητρίου, μας είχε δώσει ένα μικρό spoiler με μία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της πρώτης σεζόν, με ένα μεγάλο σχεδιάγραμμα της δράσης της. Δείχνοντας αποφασισμένος να τα αποκαλύψει όλα και να την οδηγήσει στη φυλακή για τα εγκλήματά της.

Δεν είναι ο μόνος εχθρός της. Υπάρχει και η ψυχίατρος Μαίρη που έχει σκοπό να την ξεσκεπάσει. Προς το παρόν όμως, στα πρώτα επεισόδια, θα καλωσορίσουμε την οικογένεια Τουφεξή.

Η Αφροδίτη Λιάντου ως ρομαντική Ιφιγένεια Τουφεξή φτάνει με τον τηλεοπτικό της μπαμπά και πλούσιο επιχειρηματία Κώστα Κάππα, στα Μάταλα, καθώς εκείνος έχει αναπτύξει τουριστικές δραστηριότητες. Θα ερωτευτεί τον Παύλο, αλλά αυτή η ερωτική ιστορία γίνεται υπό τη σκιά της αντιπαλότητας των γονιών της.

Ενώ θα μοιάζει αρχικά πιο ήρεμη η νέα εποχή στην Κρήτη, ένα ακόμη έγκλημα θα ταράξει τους πρωταγωνιστές. Αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι υπεύθυνη η Νικολίνα.