Η Παραλία επιστρέφει με ένα ακόμη έγκλημα και τον έρωτα Αφροδίτης Λιάντου και Δημήτρη Κίτσου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Παραλία επιστρέφει με ένα ακόμη έγκλημα και τον έρωτα Αφροδίτης Λιάντου και Δημήτρη Κίτσου

Η νέα οικογένεια Τουφεξή, τα πρώτα γυρίσματα και η αποκάλυψη για το μέλλον της Παραλίας με ή χωρίς την Νικολίνα. 

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της Παραλίας, έχουν ξεκινήσει και από τον Σεπτέμβριο θα ασχοληθούμε με ένα μυστήριο που αφορά στη Μπέτυ Λιβανού αλλά και νέους χαρακτήρες, νέες συγκρούσεις και ένα ακόμη έγκλημα. Όμως θα δημιουργηθεί μία νέα βεντέτα και ένας κρυφός έρωτας. Τι θέση όμως θα πάρει σε όλα αυτά ο Γιώργος Νινιός ο οποίος επιστρέφει στα Μάταλα; Και κυρίως πώς η Αφροδίτη Λιάντου με τον νέο της ρόλο θα δημιουργήσει προβλήματα στον Αλέξανδρο Λογοθέτη;

https://www.instagram.com/p/C9HWi1WIJdm/

Η οικογένεια Τουφεξή και η μαυροντυμένη Νικολίνα - Λιβανού

Οι ηθοποιοί της σειράς Η Παραλία, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου στην Κρήτη. Είδαμε τα πρώτα νέα πλάνα όπως και τις δηλώσεις τους, από τις οποίες προέκυψαν αρκετά spoilers. Ήδη το πρώτο μικρό spoiler, το είχαμε δει με την επανεμφάνιση της Νικολίνας - Μπέτυς Λιβανού στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Μαυροντυμένη, θλιμμένη και εξαντλημένη, επιστρέφει μετά την εξαφάνισή της στο χωριό.

7 + 1 ελληνικές σειρές που έκαναν φέτος επιτυχία (όχι μόνο τηλεθέαση) οι άτυχες και οι αποτυχίες

Όλοι οι θεατές περιμένουν να δουν, αν θα πληρώσει τελικά για τα εγκλήματά της. Το θέμα είναι πως τα παιδιά της, ο Διονύσης και ο Δημητρός θα αρχίσουν να έρχονται σε κόντρα μαζί της για το παρελθόν και θα αρχίσουν να ερευνούν λίγο παραπάνω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε καταρχάς η Αντιγόνη.

Στα Μάταλα χρονικά βρισκόμαστε πια στο 1975 στα χρόνια της μεταπολίτευσης, κάποιοι από τους χίπις έχουν φύγει οριστικά και μία νέα οικογένεια, η οικογένεια Τουφεξή με αρχηγό τον Κώστα Κάππα, καταφθάνει στην περιοχή. Πλούσιος ιδιοκτήτης ξενοδοχείων γίνεται εξαρχής αντίπαλος με τον Διονύση Αρχοντάκη. Είναι πολλά τα συμφέροντα και όλοι προσπαθούν να καρπωθούν όσα μπορούν.

Όμως προκύπτει ένας νέος έρωτας μεταξύ των παιδιών τους και η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Η Αφροδίτη Λιάντου ως κόρη Τουφεξή, γίνεται ζευγάρι με τον Παύλο - Δημήτρη Κίτσο και γιο του Αρχοντάκη που υποδύεται ο Αλέξανδρος Λογοθέτης. Εδώ αναμένεται σκληρό beef με το love story του Παύλου και της Ιφιγένειας.

Η ηθοποιός επιστρέφει σε έναν νέο ρόλο, ιδιαίτερα σημαντικό, μετά την εμφάνισή της ως Μυρτάλη στη Γη της ελιάς: «Είναι μία δυναμική κοπέλα, πιο μπροστά από την εποχή της, είναι πολύ ρομαντική», όπως δήλωσε για τη νέα της ηρωΐδα.

Ο σκηνοθέτης της σειράς Στέφανος Μπλάτσος με φόντο τα νέα γυρίσματα στην Κρήτη, έδωσε στην ΕΡΤ news το στίγμα της σειράς: «Είναι πιο ανθρώπινος ο δεύτερος κύκλος, υπάρχουν ερωτικές ιστορίες, υπάρχει όμως και έγκλημα».

Στη σειρά εκτός από την 4μελή οικογένεια Τουφεξή και κάποιους χίπις που θα επιστρέψουν, αλλά όχι από το παλαιό καστ, θα παραμείνει η βασική ομάδα των ηθοποιών που γνωρίσαμε την πρώτη σεζόν, σε ό,τι αφορά τους κατοίκους του χωριού. Θα δούμε την εξέλιξη της σχέσης της Μαρίας Ναυπλιώτου και του Δημήτρη Μοθωναίου, αλλά θα έχουμε και την έκπληξη με την όλο και πιο στενή σχέση που θα αναπτύξει η Μαίρη Μηνά, ως ψυχολόγος με τον Διονύση Αρχοντάκη.