Ο Γιώργος Λιανός στο νέο τρέιλερ του Survivor έδωσε spoiler και η Δαλάκα ήδη «δήλωσε» συμμετοχή

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Λιανός στο νέο τρέιλερ του Survivor έδωσε spoiler και η Δαλάκα ήδη «δήλωσε» συμμετοχή

Πόσο διαφορετικό θα είναι το νέο Survivor από τις προηγούμενες σεζόν; Ο Γιώργος Λιανός επισημοποίησε με το νέο τρέιλερ την είδηση πως θα είναι ξανά ο παρουσιαστής του reality. 

Επίσημα πλέον με την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ, ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε αυτό που ήδη είχαμε πληροφορηθεί, πως το reality θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και όχι στις αρχές του 2025, στην αρχή κάθε χρονιάς, όπως συνηθιζόταν. Ο Γιώργος Λιανός μας εξηγεί μάλιστα τι αλλάζει σε κανόνες και συμμετοχές δίνοντας έτσι ένα μικρό spoiler, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα, η βετεράνος πια του Survivor, δήλωσε σε εκείνον την πρόθεσή της να συμμετέχει ξανά.

https://www.instagram.com/reel/C8r_0u_INk3/

Πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό το νέο Survivor

Σου είχα μιλήσει προ ημερών για το μικρό θρίλερ που αφορούσε στην συμμετοχή ως παρουσιαστή του Γιώργου Λιανού στoν 8ο κύκλο του Survivor. Αρχικά υπήρχε η επιβεβαιωμένη πληροφορία πως επειδή το reality θα ξεκινούσε εκτάκτως τον Σεπτέμβριο, εκείνος θα έμενε μόνο στην παρουσίαση του The Voice, το οποίο επίσης ξεκινά την ίδια χρονική στιγμή.

Ανατροπή στην ανατροπή στο Survivor: Το «θρίλερ» με τον Γιώργο Λιανό και η πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο

Επειδή όμως Survivor χωρίς τον Λιανό δε γίνεται, έγινε αλλαγή σχεδίων κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Και μετά την οριστική συμφωνία, γυρίστηκε την επόμενη μέρα και το τρέιλερ που σήμερα κυκλοφόρησε. Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες (τα πεύκα στη βλάστηση για παράδειγμα) θα καταλάβεις πως γυρίστηκε στην Ελλάδα και όχι στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο σε αυτή την παρουσίαση, ο παρουσιαστής μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για όσα αλλάζουν στον νέο κύκλο. Μιλώντας αρχικά για τη σπίθα που πρέπει να έχουν οι παίκτες.

Αυτή τη φορά δεν θα έχουμε επιστροφές παλαιότερων παικτών για αυτό και ο Λιανός χρησιμοποιεί και τη φράση πως το reality επιστρέφει στις ρίζες του: «Αν δεν έχεις στρατηγική, αν δεν υπολογίσεις σωστά τα βήματά σου, αν δεν μετρήσεις προσεκτικά κάθε σου λέξη, δεν θα επιβιώσεις. Μία απίστευτη περιπέτεια ξεκινά. Ξεχωριστοί χαρακτήρες, όλοι προσπαθούν να επιβιώσουν. Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του».

Υπάρχουν οι λέξεις «Πιο στρατηγικό» και «Πιο συναρπαστικό» και αυτόματα αυτό σημαίνει πως θα ξαναγυρίσει στον πυρήνα του, ως πιο σκληρό reality, αγωνιστικά αλλά κυρίως στις σχέσεις των ομάδων και των παικτών μεταξύ τους. Φέτος για παράδειγμα, είδαμε ένα πιο low profile παιχνίδι και όχι τόσο δυνατές κόντρες όσο στο παρελθόν. Αυτός ίσως είναι και ένας λόγος που δεν είχε το Survivor, τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης.

Από την άλλη πλευρά, η επιστροφή παικτών που έχουμε δει μία, δύο ή τρεις φορές στο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα η Κατερίνα Δαλάκα, δεν είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό. Εξάλλου οι παλαιοί παίκτες, μας έδειξαν πως δεν είχαν διάθεση για τόσο μεγάλες αψιμαχίες. Πάρε για παράδειγμα τον Αλέξη Παππά ή τον James Καφετζή.

Πάντως η Κατερίνα Δαλάκα μετά την 4η συμμετοχή της και την τρίτη θέση που κατέκτησε φέτος, μας είχε δηλώσει δημόσια πως δεν θα πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Βρήκε όμως την ευκαιρία να τρολάρει τον Γιώργο Λιανό στην ανάρτηση του στο Instagram με το νέο τρέιλερ, δηλώνοντας ξανά πρόθυμη να επιστρέψει: «Ωραία γιατί δεν έχω αδειάσει ακόμη τη βαλίτσα μου», όπως έγραψε χαρακτηριστικά. Φυσικά και αστειευόταν. Άλλωστε όσο και να θέλουν οι φανς της να την ξαναδούν, το Survivor χρειάζεται επειγόντως νέα πρόσωπα.

dalaka_sxolio.png

Όσο για την πρεμιέρα; Αυτή την αναμένουμε για τα τέλη Σεπτεμβρίου ή το αργότερο την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Ίσα που πρόλαβε να πάει διακοπές ο Γιώργος Λιανός για να ξεκουραστεί.