Η Μαριάννα Τουμασάτου άλλαξε τα μαλλιά της και δημιούργησε μία εύλογη απορία στον κομμωτή της

Η Μαριάννα Τουμασάτου άλλαξε τα μαλλιά της και δημιούργησε μία εύλογη απορία στον κομμωτή της

«Εγώ κουρεύω εσύ μακραίνεις έχεις κάνει μαλλιά λες και φοράς τρέσες τι να πω δεν σε προλαβαίνω», έγραψε ο hair expert για το αποτέλεσμα που κολακεύει απίστευτα την ηθοποιό. 

Η Μαριάννα Τουμασάτου, σύμβολο κομψότητας και διαχρονικής ομορφιάς, φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της την «ασφάλεια» ενός σταθερού hair look και να αφεθεί στη μαγεία της ανανέωσης. Η μετάβασή της στο ξανθό πριν από περίπου τέσσερα χρόνια αποτέλεσε το έναυσμα για μια σειρά από τολμηρές αλλαγές στο μήκος των μαλλιών της, που αποδεικνύουν ότι η ηθοποιός δεν φοβάται να πειραματίζεται και να εξελίσσεται.

Η Μαριάννα Τουμασάτου λέει πως με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της «δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη»

Με κάθε νέα εμφάνιση, ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση και στυλ, εμπνέοντας γυναίκες κάθε ηλικίας να ανακαλύψουν τη δική τους εκδοχή της ομορφιάς. Πρόσφατα, η ηθοποιός επισκέφθηκε ξανά τον αγαπημένο της κομμωτή, Ιωάννη Μιχαλέλη, ο οποίος έχει γίνει ο σταθερός της συνεργάτης σε αυτή την συναρπαστική περιπέτεια ανανέωσης.

Ο hair expert, με τη σειρά του, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το νέο hair look της ηθοποιού, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την τόλμη της και την ομορφιά της. «Εγώ κουρεύω εσύ μακραίνεις έχεις κάνει μαλλιά λες και φοράς τρέσες τι να πω δεν σε προλαβαίνω. Ένα πράγμα όμως όπως και να είσαι, είσαι κούκλα και υπέροχη μέσα έξω αληθινοί Σ’αγαπώ», έγραψε ο κομμωτής, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της σωστής φροντίδας για την υγεία και την ανάπτυξη των μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/C9uME2GoO8t/

Λίγες ημέρες μετά την αλλαγή, η ηθοποιός έκανε μία αποκάλυψη στο ισχυρό της προφίλ στο Instagram - Η Μαριάννα Τουμασάτου, απεύθυνε έκκληση για αίμα για τον πατέρα της

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει μια δύσκολη περίοδο καθώς ο πατέρας της νοσηλεύτηκε και χρειάστηκε αίμα. Μέσα από τα social media, η ηθοποιός απηύθυνε μια συγκινητική έκκληση προς το κοινό, ζητώντας τη βοήθειά τους.

Ειδικότερα, η Μαριάννα Τουμασάτου, με ένα story στο Instagram, ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να συνδράμουν στην προσπάθεια εύρεσης αίματος για τον πατέρα της, Γεράσιμο Τουμασάτο, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε ότι υπάρχει ανάγκη για αίμα ομάδας Α Θετικό ή 0 θετικό.

Η νέα έξοδος της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου θύμισε «Στράτο» και «Ρεγγίνα»

toymasatoy.webp

Όπως είδαμε, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και συγκινητική. Πολλοί έσπευσαν να προσφέρουν αίμα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη δύναμη της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Η Μαριάννα Τουμασάτου, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή της, τονίζοντας ότι κάθε σταγόνα αίματος είναι πολύτιμη.

1724917019606-187124088-toymasatoy.webp

«Αν ο μπαμπάς μου αυτή τη στιγμή μπορούσε να ξέρει πόσοι άνθρωποι άπλωσαν το χέρι τους να του προσφέρουν αίμα, θα καμάρωνε και θα κρυφογελούσε. Έχουν καλυφθεί οι μονάδες που χρειαζόμαστε. Σας ευχαριστώ για κάθε σταγόνα και για κάθε προσευχή και μήνυμα. Με την ευκαιρία να σας πω πως όσα χρόνια μπορούσε να έχει την τιμή να είναι αιμοδότης, ήταν».

Η ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της, ωστόσο είναι φανερό ότι η οικογένεια περνάει μια δύσκολη περίοδο. Οι ευχές όλων μας είναι να ξεπεράσει ο πατέρας της αυτή τη δοκιμασία.

Η έκκληση της Μαριάννας Τουμασάτου αναδεικνύει για ακόμη μια φορά τη ζωτική σημασία της αιμοδοσίας. Ας ελπίσουμε ότι η πρωτοβουλία της ηθοποιού θα ευαισθητοποιήσει περισσότερους ανθρώπους και θα τους κινητοποιήσει να γίνουν αιμοδότες.

Η νέα φωτογραφία της Τουμασάτου με την κόρη της είναι η απόδειξη πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν