Από τη Γη της ελιάς, στον Καναδά: Η Ιφιγένεια Τζόλα «απογειώνει» το ΤikTok ως Ντάλια του Παρά Πέντε

Κατερίνα Μπούσιου
Από τη Γη της ελιάς, στον Καναδά: Η Ιφιγένεια Τζόλα «απογειώνει» το ΤikTok ως Ντάλια του Παρά Πέντε

Λίγο πριν την επιστροφή της στη Γη της ελιάς, η Ιφιγένεια Τζόλα μαζί με την κούκλα αεροσυνοδό αδελφή της Ρενέ. 

Η τηλεοπτική Βασιλική στη Γη της ελιάς λίγο πριν επιστρέψει στη Μάνη και την Κύπρο για τα νέα γυρίσματα του 4ου κύκλου, έζησε μία μοναδική εμπειρία με ένα ταξίδι once in a lifetime, στον Καναδά. Έχοντας στην παρέα της την αδελφή της Ρενέ με την οποία μοιράζονται τα πάντα. Η ζωή της Ιφιγένειας Τζόλα, αλλάζει τηλεοπτικά από τον Σεπτέμβριο με έναν νέο έρωτα.

Η Ντάλια του Παρά Πέντε και η πτήση πάνω από τους καταρράκτες

Ο τρίτος κύκλος στη Γη της ελιάς ήταν αρκετά απαιτητικός για τη νεαρή ηθοποιό, καθώς η Ιφιγένεια Τζόλα «σήκωσε» το βάρος αρκετών ανατροπών με τον ρόλο της ως Βασιλική με αποκορύφωμα να δολοφονηθεί ο έρωτας της ζωής της, Φίλιππος. Πριν δούμε όμως το πώς ξεκινά η 4η και εξίσου ανατρεπτική σεζόν, ας δούμε το φετινό της καλοκαίρι με άλλες και πιο ευχάριστες περιπέτειες.

Αρχικά οι διακοπές της ξεκίνησαν από την Ιταλία, όπως κάνει συχνά τα τελευταία χρόνια. Και συνεχίστηκαν στον Καναδά, στη χώρα που λάτρεψε και θα μπορούσε να ζήσει για πάντα, όπως έγραψε σε post της.

https://www.instagram.com/p/C_IglZpMQj-/

Αλλά η ωραιότερη εμπειρία της, υπήρξε η πτήση με ελικόπτερο πάνω από τους καταρράχτες του Νιαγάρα, έχοντας συντροφιά της, τη μόνιμη παρέα της τα τελευταία χρόνια, την κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αδελφή της Ρενέ που είναι αεροσυνοδός. Μαζί με έναν φίλο τους που τους συνοδεύει στο ταξίδι, έζησαν μοναδικές στιγμές. Και αντίκρυσαν ένα μοναδικό θέαμα.

tzolaniagaras.png

Έζησαν όμως και από κοντά αυτό το μικρό θαύμα της φύσης, αυτή τη φορά με ένα μικρό πλοιάριο.

tzola_adelfi.jpg

Η Ιφιγένεια είναι δεινή TikToker και αυτή η συνεύρεση με την αδελφή της υπήρξε μοναδική. Γνωστή η ηθοποιός για τη λατρεία της στη Ντάλια του Παρά Πέντε, έπεισε τη Ρενέ να κάνουν βίντεο μαζί και οι followers της, τις αποθέωσαν.

Η Βασιλική γοητεύεται από τον Μιλτιάδη, αλλά υπάρχουν εμπόδια σε αυτόν τον έρωτα

Η ηθοποιός επιστρέφει αυτές τις ημέρες στην Κύπρο τόσο για τα γυρίσματα της Γης της ελιάς, όσο και για τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου, σκηνοθέτη και παραγωγού της, που θα γίνει την Κυριακή στην Αγία Νάπα. Όλοι οι ηθοποιοί των σειρών είναι καλεσμένοι και θα παραβρεθούν. Δες και λεπτομέρειες για αυτόν τον γάμο.

Αυτοί είναι οι 3 κουμπάροι στον παραδοσιακό γάμο του Ανδρέα Γεωργίου στην Αγία Νάπα

Η 4η σεζόν αναμένεται ανατρεπτική από τα πρώτα επεισόδια, μετά την ολική καταστροφή από δόλο, των σπιτιών του Ισίδωρου και της Αθηνάς. Όλοι οι καλεσμένοι του γάμου φεύγουν από τη δεξίωση για να δουν τι συνέβη. Η Βασιλική δεν θα ασχοληθεί τόσο με αυτό, όσο και με τη ζωή της μετά τον θάνατο του Φίλιππου. Πλέον έχει αναλάβει όλες τις υποθέσεις που αφορούν τα κτήματα και αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Ο Μιλτιάδης πλέον ανοιχτά θα της εκφράσει τον έρωτά του και εκείνη θα γοητευτεί. Σημαντικός παράγοντας για να έρθουν κοντά, είναι και η στοργή που δείχνει στην κόρη της. Μοιάζει ιδανικός για σύντροφος και νέος πατέρας της κόρης της. Όμως δεν θα τους δούμε τόσο σύντομα να γίνονται ζευγάρι. Είναι διστακτική λόγω της Χάδως. Όμως εκείνη με τον τρόπο της, θα την προτρέψει να ζήσει τη ζωή της και να αφήσει πίσω το παρελθόν.

Η ηθοποιός έχει πάντως και μία ιδιαίτερα φιλική σχέση με τον συνάδελφό της Νίκο Κοσόνα που τον υποδύεται. Οι δυο τους μαζί με τον Μίλτο Χαρόβα που υποδύεται τον Παρασκευά, έχουν γίνει αχώριστοι.