Αυτοί είναι οι 3 κουμπάροι στον παραδοσιακό γάμο του Αντρέα Γεωργίου στην Αγία Νάπα

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτοί είναι οι 3 κουμπάροι στον παραδοσιακό γάμο του Αντρέα Γεωργίου στην Αγία Νάπα

Οι δύο γυναίκες φίλες και συνεργάτιδες του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου και η γραφική εκκλησία που επέλεξαν για να κάνουν τον γάμο τους. 

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να δουλεύει ασταμάτητα, αλλά το φετινό καλοκαίρι ο σκηνοθέτης και παραγωγός Αντρέας Γεωργίου, εκτός από κάποια γυρίσματα για το Ταμπού και τη Γη της ελιάς, το αφιέρωσε στη μέλλουσα σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου. Το ζευγάρι μοιράστηκε μαζί μας αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους, ενώ τώρα πια βρίσκονται ξανά στην Κύπρο για τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου τους που θα γίνει την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Που θα γίνει ο γάμος, ποιοι θα είναι οι 3 κουμπάροι και γιατί επέλεξε το ζευγάρι να κάνει παραδοσιακό κυπριακό γάμο;

https://www.instagram.com/p/C-peWrgsub0/

Με όλα τα ήθη και έθιμα και 3 φίλους - συνεργάτες για κουμπάρους

Ο Αντρέας Γεωργίου δε μιλούσε ποτέ δημόσια για την εδώ και 3 χρόνια σχέση του με την make up artist Σιμώνη Χριστοδούλου, η οποία είναι και συνεργάτης του σε αρκετές από τις γνωστές μας, τηλεοπτικές του παραγωγές. Την αρχή την έκανε τον Απρίλιο, όταν βρέθηκε ως καλεσμένοw στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού και ενώ η είδηση για τον επικείμενο γάμο τους ήδη, είχε διαρρεύσει.

Στο νέο ποστ του Ανδρέα Γεωργίου από τη Σύρο με τη Σιμώνη του, όλοι πρόσεξαν το μονόπετρό της

Τότε είχε πει: «Με προσέγγισαν πολλοί δημοσιογράφοι. Μη κοροϊδευόμαστε. Δεν περίμενα ότι θα παραμείνει κρυφό. Θα σου πω ότι παντρεύομαι φέτος, είναι κάτι που ήρθε από μόνο του, είμαι χαρούμενος. Δεν ήθελα να κάνω show τον γάμο μου, μιλώντας για αυτό».

Λίγες εβδομάδες αργότερα στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη, ανακοίνωσε και την ημερομηνία του γάμου την 1η Σεπτεμβρίου δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες: «Ήθελα να κάνω κυπριακό παραδοσιακό γάμο, είναι μία μέρα όλο, αλλά εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Θέλω να κάνω το παραδοσιακό, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι που κάνουν τα αλλάγματα του γαμπρού, της νύφης, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε».

Η μέρα θα έχει αρκετή συγκίνηση, καθώς θα έχει μαζί του και τα 3 αδέλφια του και τα ανίψια του, στα οποία έχει ξεχωριστή σημασία.

https://www.instagram.com/p/C1R4o8PsimY/

Τις υπόλοιπες όμως σημαντικές λεπτομέρεις του γάμου τις μάθαμε σταδιακά, μετά τις δικές του αποκαλύψεις. Καταρχάς το μυστήριο θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Επιφάνιου στην Αγία Νάπα, που βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό μέρος ψηλά στο βουνό.

https://www.instagram.com/p/C55tqs2tUTK/

Στα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας θα μείνουν και όλοι οι καλεσμένοι του ζευγαριού οι οποίοι δε μένουν στο νησί και αυτοί θα είναι αρκετοί. Όλοι οι ηθοποιοί των σειρών του Αντρέα Γεωργίου, από τη Γη της ελιάς, τη Famagusta και το Ταμπού είναι καλεσμένοι, όπως και το τεχνικό προσωπικό και όλοι οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος της Κύπρου, στη γαμήλια δεξίωση θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Τρεις όμως φίλοι του ζευγαριού και συνεργάτες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο εκείνη την ημέρα, καθώς θα είναι οι κουμπάροι τους. Τη μία μας την είχε πει ήδη ο Ανδρέας, καθώς θα είναι η Βάνα Δημητρίου, σεναριογράφος των σειρών του και τα τελευταία χρόνια στενή του φίλη. Πρόσφατα δείπνησαν μαζί και εκείνος στην ανάρτησή του την αποκάλεσε ως «Συνκουμπάρα». Αυτή είναι και μία σπάνια φωτογραφία τους, καθώς εκείνη δεν εμφανίζεται ποτέ δημόσια.

https://www.instagram.com/p/C-5vtvnMatM/

Η δεύτερη όμως κουμπάρα είναι λιγότερη γνωστή σε εμάς, αλλά κολλητή φίλη των μελλόνυμφων και επίσης συνεργάτης τους. Είναι η Άντρια Παχίτη, στυλίστρια στη Γη της ελιάς αλλά και στο Ταμπού, τη νέα σειρά που θα δούμε τον προσεχή χειμώνα.

https://www.instagram.com/p/CloggqDNOwA/

Ο τρίτος κουμπάρος είναι ο πιο στενός φίλος του Γεωργίου και ο πιο έμπιστος συνεργάτης - συνέταιρός του, ηθοποιός Κούλλης Νικολάου. Η φιλία τους μετρά περίπου 15 χρόνια, ενώ μαζί έχουν δημιουργήσει από το μηδέν, την εταιρεία παραγωγής τους Make Productions. Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Οκ πριν από δύο χρόνια, ο Γεωργίου είχε πει για τον Νικολάου: «Έχω λίγους στενούς φίλους. Τον Κούλλη δεν τον ξεχωρίζω πια από τα αδέλφια μου».

https://www.instagram.com/p/CzWvXWrOMd_/

Για το γαμήλιο ταξίδι δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αν και είμαστε σίγουροι πως αυτό θα μετατεθεί χρονικά για αργότερα. Καθώς τον Σεπτέμβριο ο Αντρέας Γεωργίου θα πρέπει να είναι παρών στα γυρίσματα τόσο στη Γη της Ελιάς, όσο και στο Ταμπού.

Το ζευγάρι όμως κατάφερε το φετινό καλοκαίρι να κάνει μεγάλης διάρκειας διακοπές, τόσο στη Ρόδο, όσο και στην Κρήτη και τη Σύρο. Έκαναν το ταξίδι του μέλιτος νωρίτερα. Σε όλες τις αναρτήσεις τους, μας έδειχαν τον έρωτά τους.

https://www.instagram.com/p/C9ablRusClD/