Viral ξανά η Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποθεωτική εμφάνιση στην Επίδαυρο

NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Αποθεώθηκε η Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο. Η πρώτη ανάρτηση μετά την viral εμφάνισή της και τα σχόλια των fans της. 

Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην Επίδαυρο ήταν ένα έπος για όσους βρέθηκαν εκεί. Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε το παρόν, ανέβηκε στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος που βρέθηκε στην παράσταση.

Το βράδυ της Παρασκευής 23 και του Σαββάτου 24 Αυγούστου, η Μαρίνα Σάττι συμμετείχε στη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, στην οποία συμμετέχει ως σολίστ μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα Chóres και που παίρνουν μέρος στον εντυπωσιακό πενηνταμελή Χορό.

Η ίδια ανέβηκε στη σκηνή, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, και καταχειροκροτήθηκε για την ερμηνεία της με το κοινό να την αποθεώνει στο αρχαίο θέατρο.

Η καθηλωτική ερμηνεία και η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας μετά τις παραστάσεις στην Επίδαυρο

Η Minos EMI, η δισκογραφική εταιρεία, στην οποία ανήκει η Μαρίνα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την ερμηνεία της που καθήλωσε το κοινό.

https://www.tiktok.com/@minosemi_official/video/7406488262031838496

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις «Ικέτιδες» πριν την Επίδαυρο: Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς

Μετά το πέρας των δύο παραστάσεων, η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision τον περασμένο Μάιο έκανε μια ανάρτηση στα social media και μοιράστηκε με τους καολούθους της μερικά στιγμιότυπα από την εμπειρία και την παρουσία της στην Επίδαυρο. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Αυτή η περασμένη εβδομάδα στην Επίδαυρο ήταν μαγική! Θα δημοσιεύσω και άλλες φωτογραφίες στο προφίλ μου γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω».

Η Μαρίνα Σάττι απαθανατίστηκε στην Επίδαυρο, στα παρασκήνια της παράστασης, χαμογελώντας στον φακό, ενώ η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα, όπως μπορούμε να δούμε και από τη φωτογραφία που έβγαλε με την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Κατερίνα Ευαγγελάτου.

Οι «Ικέτιδες» είναι σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, ενώ η Λένα Παπαληγούρα και Λουκία Μιχαλοπούλου μαζί με τους Γιάννη Τσορτέκη και Άκη Σακελλαρίου, συνθέτουν το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό σύνολο της παράστασης.

Αξιοσημείωτο του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει δείξει το κοινό είναι το γεγονός ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για τις δύο παραστάσεις της Επιδαύρου. Έτσι όσοι βρέθηκαν χθες στα Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για την παράσταση «Ικέτιδες» απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα.

Μετά τα δύο συνέχομενα sold out στην Επίδαυρο, η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί επιπλέον στις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο στον Λυκαβηττό και το Ηρώδειο.

Η Μαρίνα Σάττι στην Επίδαυρο καθήλωσε το κοινό

Η εμφάνιση της γνωστής τραγουδίστριας στην Επίδαυρο έκανε το κοινό και τους θαυμαστές της να την αποθεώσουν. Η ερμηνεία της προκάλεσε άπλετα σχόλια στα social media με τους χρήστες να θαυμάζουν και μέσω διαδικτύου την υπέροχη φωνή της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης