Σάττι και Σπανού γιορτάζουν και οι ευχές που δέχθηκαν ήταν νοσταλγικές και...αναπάντεχες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σάττι και Σπανού γιορτάζουν και οι ευχές που δέχθηκαν ήταν νοσταλγικές και...αναπάντεχες

Δυο βδομάδες από την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή η Μαρίνα Σάττι και η Μαρίνα Σπανού έχουν την ονομαστική τους γιορτή και οι ευχές ξεκίνησαν από νωρίς.

Σήμερα 17 Ιουλίου είναι η γιορτή της Αγίας Μαρίνας και μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να έχουμε κάποια συγγενή ή φίλη με αυτό το όνομα, σίγουρα όμως υπάρχουν δύο Μαρίνες που μας αφορούν όλους.

«ΚΙΠΑΤΣΑΟ» είπε η Μαρίνα Σάττι ακόμα και στην κόντρα της με την Έφη Θώδη και έγινε πάλι viral

Αυτές δεν είναι άλλες από την Μαρίνα Σάττι και την Μαρίνα Σπανού, οι οποίες αυτή τη χρονιά ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν πολύ με τα τραγούδια τους. Οι ευχές όπως καταλαβαίνεις ξεκίνησαν ήδη από νωρίς.

Η ανάρτηση του Χρήστου Σπανού για τη γιορτή της Μαρίνας του

Ο Χρήστος Σπανός ευχήθηκε δημόσια στην Μαρίνα δημοσιεύοντας ένα mini άλμπουμ με παλιές οικογενειακές τους φωτογραφίες, ενω στη λεζάντα έγραψε για την κόρη του ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Αγάπη που μεγαλώνει κάθε μέρα.
Αγάπη που με κάνει να θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.
Αγάπη που κάνει τα μάτια μου να βλέπουν τον κόσμο ομορφότερο.
Χρόνια σου πολλά λατρεμένο μου πλάσμα, γλυκό μου χαμόγελο.

Πέρα από τον μπαμπά της η Μαρίνα Σπανού δέχθηκε ευχές και από τον Φοίβο Δεληβοριά στη συναυλία του οποίου θα εμφανιστεί σήμερα αλλά και από θαυμαστές της.

Η ευχή στην Μαρίνα Σάττι από την πιο viral γυναίκα φέτος

Από την άλλη μεριά η Μαρίνα Σάττι δέχθηκε ευχές για την ονομαστική της γιορτή από την Κατερίνα Σαλάκα, τη life coach που έγινε γνωστή ευρύτερα στο κοινό μέσα από τα βίντεο που δημοσίευε στα social media της.

«Μαρίνα αγαπημένη χρόνια πολλά! Χρόνια πολλά, χίλιες ευχές, χίλια χαμόγελα. Σου εύχομαι επιτυχίες και χαρές κάθε μέρα. Σ' αγαπώ πολύ!» έλεγε στο Instagram story της η Κατερίνα Σαλάκα.

Οι δυο γυναίκες έχουν πολύ καλή σχέση και ανταλλάσσουν διάφορα μηνύματα διαδικτυακά. Η Μαρίνα Σάττι άλλωστε, χρησιμοποίησε κάποιες από τις φράσεις της σε ένα από τα τραγούδια του EP που κυκλοφόρησε μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision με τίτλο «Είμαι καλά».

https://www.instagram.com/reel/C8Yy40ZIvT6/

Η εμφάνιση των Σάττι - Σπανού που έγινε viral

Οι δύο Μαρίνες βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή στις 5 Ιουλίου στα πλαίσια του festival νεολαίας ChangerZ στην Κοζάνη.

«Το ντουέτο που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν», «Η Μαρίνα κοιτάει την Μαρίνα όπως κοιτάω εγώ την Μαρίνα», «Οι Μαρίνες μαρινάρουν» και πολλά άλλα ήταν τα επικά σχόλια που συνόδευσαν τα viral βίντεο με τις δύο Μαρίνες να τραγουδούν μαζί.

Το νέο βίντεο κλιπ της Σάττι για το τραγούδι «Αχ, Θάλασσα»

Η Μαρίνα Σάττι είναι μια καλλιτέχνης που αφουγκράζεται την εποχή της και το νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Αχ, Θάλασσα» δεν θα μπορούσε να μην είναι ιδιαίτερο αλλά και να μην έχει ιδιαίτερο σκοπό.

Το συγκεκριμένο βίντεο κλιπ λοιπόν, είναι ένας φόρος τιμής στους τουλάχιστον 29.984 καταγεγραμμένους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο μόνο την τελευταία δεκαετία – ανάμεσά τους 1.274 παιδιά, ενώ όλα τα έσοδα της Μαρίνας Σάττι και της Mad House Records θα διατεθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων.