Ένα νέο κορίτσι αναστατώνει τη ζωή του Γιώργου Νινιού στην Παραλία: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα νέο κορίτσι αναστατώνει τη ζωή του Γιώργου Νινιού στην Παραλία: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Την Κυριακή στις 8 Σεπτεμβρίου επιστρέφει με διπλό επεισόδιο, ο δεύτερος κύκλος της Παραλίας, με νέους ηθοποιούς να αναστατώνουν τις ζωές των πρωταγωνιστών και κυρίως του αγαπημένου μας Γιώργου Νινιού. 

Ο δεύτερος κύκλος της Παραλίας ξεκινά με νέα δεδομένα και ένα διπλό επεισόδιο, για να δούμε αναλυτικά τη μετάβαση σε μία νέα ζωή στα Μάταλα. Η δραματική σειρά της ΕΡΤ έρχεται και με νέες προσθήκες στο καστ και με νέα βάσανα για τον Δημητρό - Γιώργο Νινιό που παραμένει ένας από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της ελληνικής μυθοπλασίας τα τελευταία χρόνια. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του.

Η επιστροφή του Παύλου, η «εισβολή» νέων χαρακτήρων

Βρισκόμαστε πια στο 1975 και τα Μάταλα έχουν αλλάξει αρκετά, καθώς οι χίπις έχουν εγκαταλείψει την παραλία και το Mermaid, το καφενείο - μπαρ που άλλαξε τις ζωές αρκετών κατοίκων παραμένει κλειστό.

Η μεταμόρφωση της Μπέτυ Λιβανού στην Παραλία: Η δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, επιστρέφει!

Το μέγα γεγονός στην αρχή του διπλού επεισοδίου, είναι η επιστροφή του Παύλου Αρχοντάκη (Δημήτρης Κίτσος) που κάνει χαρούμενο τον πατέρα του Διονύση (Αλέξανδρος Λογοθέτης) αλλά και τον θείο του (Γιώργος Νινιός). Η οικογένεια όμως βρίσκεται σε μία νέα δημιουργική φάση, καθώς βρισκόμαστε στην εποχή μετά τη δικτατορία και ο Διονύσης πιστεύει πως είναι καιρός το όραμά του για το ξενοδοχείο, θα γίνει πραγματικότητα.

Όμως δεν μπορούν ακόμη να είναι χαρούμενοι, καθώς λείπει η Νικολίνα, η οποία αγνοείται από τον προηγούμενο κύκλο. Η Μπέτυ Λιβανού βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Στο οποίο δεν θα παραμείνει όμως για πολύ, μετά από έναν καυγά με την ηγουμένη. Και έτσι σύντομα θα επιστρέψει ξανά στην οικογένεια. Τρέμει όμως ακόμη στην ιδέα πως θα αποκαλυφθούν τα εγκλήματά της.

Θα έχουμε αρκετούς νέους χαρακτήρες στη σειρά για τις οποίες ήδη σε έχω ενημερώσει. Δες και εδώ.

Όμως θα υπάρξει η άφιξη σταδιακά κάποιων νέων χίπις, που θέλουν να ζήσουν από κοντά όσα έχουν ακούσει για αυτό το μαγικό μέρος της Κρήτης. Η Σοφί από τη Γαλλία θα προσπαθήσει μάλιστα να πείσει την Νάταλι να λειτουργήσει ξανά το Mermaid. Ο Δημητρός θα εντυπωσιαστεί από το νέο κορίτσι που φτάνει στα Μάταλα αλλά σύντομα θα απογοητευτεί και θα γνωρίσει την απόρριψη. Όμως θα δούμε και ανατροπές σε αυτή τη σχέση για τη συνέχεια.

Η Παραλία έκανε απρόβλεπτο φινάλε για την Μπέτυ Λιβανού και τον Γιώργο Νινιό στον ρόλο της χρονιάς

https://www.instagram.com/p/C9CSmPJRi7W/

Τη Σοφί θα υποδυθεί μία ηθοποιός που δεν μας είναι καθόλου άγνωστη. Είναι η Άννα, η κοπέλα που αγάπησε ο Πάνος Βλάχος στις 17 Κλωστές, η ταλαντούχα ηθοποιός Ντένια Στασινοπούλου.

Η οποία την τελευταία δεκαετία είναι και βοηθός σκηνοθέτη, σε πολύ αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις.

https://www.instagram.com/reel/C0msMqQu0Cd/

Στην Κρήτη θα έρθει με τον αδελφό της, ο οποίος παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα. Αυτή η ιδιατερότητα θα τη φέρει πιο κοντά και με τον Δημητρό.

Μία ακόμη επιστροφή θα αναστατώσει τους κατοίκους. Ο Γράντος γυρνά ξανά εκεί που μεγάλωσε, μετανιωμένος και ζητώντας απαντήσεις για το παρελθόν του. Κανείς ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος να του τις δώσει.

Κατά τα λοιπά, ο Χάρη και η (χήρα) Μαρία Ναυπλιώτου θα συνεχίσουν να ζουν τον έρωτά τους. Ακόμη και μέχρι τον γάμο βλέπουμε αυτή τη σχέση.