Η αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου στο ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Ισπανία

Κατερίνα Μπούσιου
Η αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου στο ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Ισπανία

«Βρήκες τον άνθρωπό σου Κατερίνα» της γράφουν οι followers της. Το love story του καλοκαιριού και πώς η ζωή της Κατερίνας Καινούργιου άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες. 

Δεν τελείωσε αυτό το καλοκαίρι για την Κατερίνα Καινούργιου. Και ενδόμυχα δεν θα ήθελε να τελειώσει, όσο και αν ανυπομονεί να ξεκινήσει την εκπομπή της στα μέσα Σεπτεμβρίου. Τους 3 τελευταίους μήνες μας δείχνει πως ξαναβρήκε το χαμόγελό της, πως είναι ευτυχισμένη και ζει την κάθε της μέρα διαφορετικά στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή. Το ζευγάρι εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο Σαν Σεμπαστιάν, στην ωραιότερη παραλία της Ευρώπης και στην καρδιά της χώρας των Βάσκων.

Και για πρώτη φορά είδαμε την Κατερίνα, αλλιώς. Έτσι όπως μπορεί μόνο ένας έρωτας να αλλάξει μία γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/C--noqFoB_m/

Το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών για τη Super Κατερίνα

Νομίζω πως ούτε και η ίδια δεν περίμενε πως το φετινό καλοκαίρι η ζωή της θα άλλαζε τόσο γρήγορα και τόσο ευχάριστα. Η Κατερίνα Καινούργιου ερωτεύτηκε ξανά και δεν μας έκρυψε στιγμή το πόσο ευτυχισμένη αισθάνεται στο πλευρό του επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της, που λειτούργησε ως ένας μίνι καλοκαιρινός απολογισμός, ήταν σαφής.

Η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου στο ξεκίνημα του 2024 βγήκε αληθινή με τον Παναγιώτη Kουτσουμπή

«Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα. Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν ο αληθινός μου εαυτός. Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, θα έμενα πάντα εκείνο το κορίτσι. Ήτανε τότε που αγάπησα τις μέρες του καλοκαιριού, περισσότερο από τις νύχτες. Καλοκαίρι 2024», έγραψε στην ανάρτησή της και στο καρουζέλ φωτογραφιών υπάρχει ένα κοινό και καθόλου τυχαίο στιγμιότυπο με τον σύντροφό της.

Εδώ και λίγες ώρες το ζευγάρι εγκατέλειψε την Πάρο, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών, αφού ο Παναγιώτης Κουτσουμπής διατηρεί στο νησί εστιατόριο και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Σαν Σεμπαστιάν, στην Ισπανία. Στην καρδιά της χώρας των Βάσκων και με φόντο την παραλία Λα Κόντσα, την πιο εντυπωσιακή της Ευρώπης.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ποζάρει μόνη της αλλά και με τον σύντροφό της σε μία ακόμη in love στιγμή τους, δείχνοντας πως αυτός ο έρωτας είναι δυνατός.

https://www.instagram.com/p/C_L72qbOdnZ/

Στη λεζάντα του post η Κατερίνα γράφει το «Έτσι όπως σας αρέσω» και αναφέρεται στο casual ντύσιμό της με τζην και sneakers. Από τις σπάνιες φορές που δεν φορά τακούνια. Αλλά προτίμησε αυτή την εμφάνιση, για να είναι ταιριαστή και με το look του συντρόφου της. Κάτι που παρατήρησαν οι followers της στα σχόλιά τους. Άλλαξε η Κατερίνα. Kαι αυτή η αλλαγή σε όλα τα επίπεδα, της πηγαίνει πολύ.

Ελπίζουμε να τη δούμε, λίγο πιο διαφορετική και στο τηλεοπτικό της look και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στη Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια μετά την επιστροφή της από την Πάρο και λίγο πριν φύγει για την Ισπανία, έκανε και την πρώτη σύσκεψη για την αρχή της τρίτης της σεζόν στον Alpha. Και εδώ έχουμε αλλαγές. Στο γενικότερο κλίμα ανανέωσης σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Μας παρουσίασε τα δύο νέα μέλη της εκπομπής της στο πάνελ, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου και στην πρώτη family φωτογραφία των μελών της εκπομπής, διακρίναμε και την Μαρία Κοκολάκη που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

kainourgiou_super.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου προσδοκά με τη super ομάδα της όπως την χαρακτηρίζει, να κρατήσει τα πρωτεία στην πρωινή ζώνη. Κάτι που μοιάζει εφικτό, αλλά όχι και δεδομένο, λόγω ανταγωνισμού. Η έλευση της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του Mega, κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα τη μάχη της τηλεθέασης.

Όμως η Κατερίνα όπως και ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1 έχουν μεγάλο τους ατού, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ και τα γρήγορα αντανακλαστικά στην επικαιρότητα, τόσο στην ψυχαγωγία, όσο και στην ενημέρωση. Η Κατερίνα διαθέτει μία πολύ ισχυρή ομάδα και πίσω από τις κάμερες, έναν μηχανισμό που λειτουργεί αποτελεσματικά.

Πλέον η Κατερίνα, διαθέτει και την εμπειρία να χειρίζεται και τις πιο δύσκολες καταστάσεις με άνεση. Αυτό που περιμένουμε από εκείνη, είναι να εγκαταλείψει για λίγο την αυτοαναφορικότητα, όταν μιλά για την προσωπική της ζωή. Είναι μία καλή ευκαιρία η ίδια πρωτίστως, να προστατέψει αυτό που ζει τώρα. Κάποια χαριτωμένα υπονοούμενα τα περιμένουμε, αλλά πλέον έχει καταλάβει ότι το κάτι παραπάνω από αυτό δεν την ωφελεί. Όχι επαγγελματικά, αλλά συναισθηματικά.