Η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου στο ξεκίνημα του 2024 βγήκε αληθινή με τον Παναγιώτη Kουτσουμπή

Πατούλια Κατερίνα
Η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου στο ξεκίνημα του 2024 βγήκε αληθινή με τον Παναγιώτη Kουτσουμπή

«Η Αλίκη για να βρεθεί στη χώρα των θαυμάτων έπρεπε πρώτα να πέσει», τόνισε σε άλλο story της η παρουσιάστρια, λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή.

Μια ευχή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα του 2024 και φαίνεται πως βγήκε αληθινή.

Ένας έρωτας της προκοπής που ήρθε!

https://www.instagram.com/reel/C1lyfoxKNVD/

«Αντίο 2023…αυτη την χρονιά μέσα από τις αποτυχίες και τις δύσκολες στιγμές ανακάλυψα πιο πολύ από ποτέ ότι ορισμένα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας…
2024…σε παρακαλώ να μη μου πάρεις τίποτα απ’ ό,τι έχω. Εύχομαι ν’ αφήσεις στη θέση του όποιον αγαπώ και υπάρχει στη ζωή μου. Εύχομαι να μου χαρίσεις για άλλη μια χρονιά αυτά τα αυτονόητα, που δε λογαριάζουμε και δεν εκτιμάμε, παρά μόνο όταν τα χάσουμε….Μην πειράξεις τίποτα λοιπόν! Κι αν θέλεις, φέρε αγάπη. Αγνή, αληθινή, χωρίς εμπόδια κ έναν …έρωτα της προκοπής... Αλλά και να μην έρθει…δεν πειράζει… Ας είμαστε καλά, γεροί και δημιουργικοί κ ας τολμάμε πιο συχνά ν’ αλλάζουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο», είχε γράψει η Κατερίνα στο πρώτο ασπρόμαυρο ποστ του 2024.

kainourgiou.jpg

Κι ο έρωτας αυτός ήρθε, η ευχή βγήκε και όπως έγραψε και στο story της η παρουσιάστρια, «Η Αλίκη για να βρεθεί στη χώρα των θαυμάτων έπρεπε πρώτα να πέσει»!

https://www.instagram.com/p/C--noqFoB_m/

Σε 10 φωτογραφίες η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε πόσο αγάπησε τον Κουτσουμπή και το καλοκαίρι 2024

«Μου …χρωστούσα ένα καλοκαίρι, μου λείψατε», ήταν η λεζάντα στο πιο πρόσφατο carusel φωτογραφιών της Καινούργιου, με εκείνη την αυθόρμητη πόζα αγάπης με τον καλό της να κλέβει την παράσταση.

«Εδώ μόνο τρελαμένοι, ερωτευμένοι και φευγάτοι», έγραφε σε μια ακόμα πόζα από το carusel της Καινούργιου, η πινακίδα που κρατούσε ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, περνώντας ένα ακόμα μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C-KszU4oQod/

Το φετινό ήταν άλλωστε, ένα καλοκαίρια ηρεμίας και εξωστρέφειας για την Καινούργιου που δημοσίευε ακομπλεξάριστα φωτογραφίες και posts με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Οι fans της Κατερίνας, στα σχόλιά τους, φάνηκε να εγκρίνουν τον νέο της αγαπημένο με σχόλια όπως «όλα τα καλοκαίρια σου να είναι σαν αυτό»!

Μιλώντας στην Κατερίνα Ζαρίφη για την προσωπική της ζωή, η Καινούργιου είχε πει χαρακτηριστικά στο τέλος του 2023.

«Είμαι μόνη μου πάρα πολύ καιρό, από επιλογή και όντως μου αρέσει. Θα έρθει ένας σύντροφος στη ζωή μου που να αγαπήσει εμένα, δεν θέλω τον super ήρωα, θέλω να έρθει ένας άντρας που να τον θαυμάζω».

https://www.instagram.com/p/C-0iOKDohMf/

Και ήρθε! Αναμένουμε πια και την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας στην Super Κατερίνα και στον Alpha, στο γνωστό καθημερινό πρωινό ραντεβού με τους τηλεθεατές, κι εκεί σίγουρα η Καινούργιου θα έχει πολλά να πει για το καλοκαίρι της στην Πάρο!