Το δημόσιο μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στην Μαρία Ηλιάκη: «Είσαι πολύ τυχερή»

Το δημόσιο μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στην Μαρία Ηλιάκη: «Είσαι πολύ τυχερή»

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν επέλεξε να επισκεφτεί συγκεκριμένο γυναικολόγο για τις εξετάσεις της και αυτός ήταν ο Στέλιος Μανουσάκης, ο σύζυγος της Μαρίας Ηλιάκη.

Μετά τις πολυήμερες διακοπές στην Πάρο δίπλα στον αγαπημένο της Παναγιώτη Κουτσουμπή, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα

Η νέα τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία και η παρουσιάστρια όπως και οι συνεργάτες της έχουν ήδη ξεκινήσει να επισκέπτονται το κανάλι του Alpha για να προετοιμαστούν.

Η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου στο ξεκίνημα του 2024 βγήκε αληθινή με τον Παναγιώτη Kουτσουμπή

Εκτός όμως από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως φαίνεται η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε στο πλάνο της και τις βασικές επισκέψεις που πρέπει να κάνουν ειδικά οι γυναίκες στον γιατρό και συγκεκριμένα στον γυναικολόγο. Ωστόσο αυτή η επίσκεψη έκρυβε μία έκπληξη η οποία μάλιστα αφορούσε και τη Μαρία Ηλιάκη.

Αν ακόμα δεν βρήκες ποια είναι η έκπληξη μόλις δεις την παρακάτω φωνογραφία θα καταλάβεις σίγουρα. Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν επέλεξε να επισκεφτεί συγκεκριμένο γυναικολόγο για τις εξετάσεις της και αυτός ήταν ο Στέλιος Μανουσάκης, ο σύζυγος της Μαρίας Ηλιάκη.

Το γραφείο του Στέλιου Μανουσάκη βρίσκεται στο Ψυχικό. Έτσι η παρουσιάστρια του Alpha αφού ήρθε στην Αθήνα έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις της, στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφία με τον σύζυγο της Μαρίας Ηλιάκη και τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στη φωτογραφία η Κατερίνα Καινούργιου και ο Στέλιος Μανουσάκης ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Η ίδια μάλιστα έστειλε και ένα «δημόσιο μήνυμα» στη Μαρία Ηλιάκη μέσα από αυτή τη φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Επίσκεψη στον ευγενέστατο και εξαιρετικό γιατρό @steliosmanousakis. @marakiiliaki είσαι πολύ τυχερή»

9cf6fced1a7649458f9ba08f4236a3c4.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη έχουν αποκαταστήσει πλήρως τη σχέση τους

Όπως ξέρουμε όλοι η σχέση των δύο γυναικών είχε περάσει από διάφορα στάδιο. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή «Δέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά.

Εκείνη την εποχή οι δύο παρουσιάστριες είχαν αναπτύξει μία φιλία η οποία έληξε άδοξα για προσωπικούς του λόγους. Ωστόσο η εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη στάθηκε αφορμή οι δύο γυναίκες να σπάσουν τον πάγο και να αποκαταστήσουν τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να τις δώσει τις πιο θερμές ευχές της μέσα από την εκπομπή της και είχε πει:

«Έχουμε ζήσει πάρα πολύ όμορφες στιγμές με τη Μαρία και όμορφες και δυσάρεστες. Από τις όμορφες όμως κρατάω ότι ήθελε πάρα πολύ να γίνει μαμά. Είχε χάσει τη μαμά της και σε μια πολύ τρυφερή ηλικία που ήθελε να κάνει παιδί, είναι πολύ της οικογένειας, έχει πάρα πολλή αγάπη να δώσει…

Έχουμε σταθεί πολύ η μια στην άλλη. Παιδιά χθες έκλαψα όταν το είδα γιατί πήγα χρόνια πίσω, σε όλα αυτά που είχαμε περάσει μαζί, σε πολύ δύσκολες στιγμές, σε στιγμές που είχε περάσει η μια στο σπίτι της άλλης, και στο καμαρίνι, και σε συζητήσεις που είχαμε κάνει. Ξέρω πόσο πολύ ήθελε ένα παιδάκι… Της αξίζει κάθε ευτυχία και θεωρώ ότι θα είναι μια εξαιρετική μαμά»

katerina-kainourgiou-maria-iliaki.jpg

Από την άλλη, η Μαρία Ηλιάκη είχε δηλώσει για τις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου:

«Με τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου είχαμε απομακρυνθεί. Είχε γίνει μια χαζοπαρεξήγηση με την Κατερίνα που διογκώθηκε από τρίτους. Για τον Νίκο δε θέλω να μιλήσω, είμαστε λίγο μακριά αλλά όλα καλά.

Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί δε ξέρω, με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα, έκλαιγε παντού. Με το που έμαθε ότι η Ηλιάκη είναι έγκυος συγκινήθηκε. Μου έστειλε ένα μήνυμα πάρα πολύ γλυκό από μέρους της. Μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία. Η Κατερίνα κλαίει με όποια μένει έγκυος».