Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το δικό της World Party με μαμά, αδελφή Τανιμανίδη και τη μητέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το δικό της World Party με μαμά, αδελφή Τανιμανίδη και τη μητέρα της

Το ταξίδι στη Νορβηγία και μία φωτογραφία που έγινε viral με μέλη εκτός οικογένειας. Το διαφορετικό ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα. 

Τώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ξεκινήσει τα ταξίδια - γυρίσματα για το Reunion World Party, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε μαζί με όλες τις γυναίκες του ευρύτερου οικογενειακού της περιβάλλοντος και τις κόρες της, να κάνει το δικό της ταξίδι.

Στη Νορβηγία όλα έμοιαζαν μαγικά για εκείνη, αλλά δεν ήταν η φωτογραφία με μαμά Γιώτα, πεθερά Ματούλα, αδελφή Σάκη, Κασσιανή Τανιμανίδη και τις κόρες της που λάτρεψαν οι φίλοι της. Μία άλλη με δύο αγνώστους έγινε ήδη viral και υπάρχει λόγος.

Οι γοητευτικοί ψαράδες και η αγάπη στη μαμά και αδελφή του Σάκη

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με σχεδόν δύο μήνες διακοπών μεταξύ Τζιάς και Νάξου, η οικογένεια Τανιμανίδη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς ο Σάκης ξεκίνησε τα ταξίδια του με τον Γιώργο Μαυρίδη για το τηλεοπτικό comeback του World Party, αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1. Η Χριστίνα Μπόμπα ήδη είχε εκφράσει με ένα post της, το πόσο της έχει λείψει ο σύζυγός της.

Χριστίνα Μπόμπα: Το γλυκό μήνυμα στον Τανιμανίδη και άλλες 5 αναρτήσεις της που ξεχειλίζουν αγάπη

https://www.instagram.com/p/C-pfUDmqcuv/

Και όσο εκείνος βρισκόταν στην Αφρική (και συγκεκριμένα στην Ουγκάντα), εκείνη διοργάνωνε το δικό της οικογενειακό World Party, που είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Έτσι μαζί με την μαμά της Γιώτα, τη μαμά του Σάκη, Ματούλα Τανιμανίδη, την αδελφή του Κασσιανή και τις κόρες της, Αριάννα και Φιλίππα, ετοίμασαν βαλίτσες και έφυγαν για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για τη Νορβηγία.

Δεν ξέρουμε αν είναι τάση, αλλά αρκετοί Έλληνες επέλεξαν τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης το φετινό καλοκαίρι για τα ταξίδια τους. Προφανώς και λόγω καύσωνα.

Στην αναμνηστική φωτογραφία όλων των γυναικών μελών της οικογένειας φάνηκε από τα χαμόγελά τους, για μία ακόμη φορά η τόσο όμορφη σχέση τους. Η οικογένεια Μπόμπα και η οικογένεια Τανιμανίδη, είναι πια μία. Και από τη στιγμή που γεννήθηκαν τα Τανιμανιδάκια, οι δύο μαμάδες περνούν αρκετό χρόνο με τις εγγονές τους, φροντίζοντάς της.

mpompa.jpg

Η Χριστίνα μας έδειξε στο post της και τις ομορφιές της Νορβηγίας. Όμως δεν ήταν η προηγούμενη, ούτε αυτές οι φωτογραφίες που τράβηξαν το ενδιαφέρον των φίλων και των followers της.

Μία τυχαία απεικόνιση με δύο ψαράδες στην αγορά να πουλούν τα ψάρια τους, έγινε ένα μικρό viral. Οι δύο νεαροί και γοητευτικοί Νορβηγοί τράβηξαν το ενδιαφέρον και η ίδια το διακωμώδησε.

psaras.jpg

Ανάμεσα σε εκείνες που αναρωτήθηκαν για τους ψαράδες - μοντέλα, ήταν και η Ρούλα Ρέβη.

revi.jpg

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει επιστρέψει εδώ και μερικές ώρες στην Αθήνα και χθες βρέθηκε στο γενέθλιο πάρτι της κουμπάρας της Γιολάντας Kαλογεροπούλου. Την ηθοποιό που γνωρίσαμε και από τη συμμετοχή της στον Έρωτα Φυγά, θα την δούμε από τον Σεπτέμβριο και στο Grand Hotel στον ΑΝΤ1.

kalogeropoulou.jpg