Διπλή αποκάλυψη με ένα post από τη Ράνια Τζίμα: Η αφιέρωση στον Γαβριήλ και οι ευχές στην κόρη της

Κατερίνα Μπούσιου
Διπλή αποκάλυψη με ένα post από τη Ράνια Τζίμα: Η αφιέρωση στον Γαβριήλ και οι ευχές στην κόρη της
2559521

Μία πολύ σημαντική μέρα για τη δημοσιογράφο και newscaster του Mega, Ράνια Τζίμα. Η οικογενειακή γιορτή για τους δύο σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της. 

Μετά από μία χρονιά με δύο εκλογικές αναμετρήσεις και αρκετή επικαιρότητα, η Ράνια Τζίμα είχε ανάγκη από ξεκούραση και έζησε ένα αρκετά ξέγνοιαστο καλοκαίρι, με διακοπές στη Μεσσηνία και τη Νάξο, μαζί με τον σύζυγό της Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την κόρη τους Ελένη.

Η επιστροφή όμως στην Αθήνα, συνέπεσε με μία ιδιαίτερη οικογενειακή γιορτή, καθώς τα δύο σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής της, είχαν τα γενέθλιά τους. Στο post της, μας αποκαλύπτει αυτά που νιώθει για εκείνους.

https://www.instagram.com/p/C_IulOUI1YZ/

Ο Αύγουστος είναι μήνας γενεθλίων για την οικογένεια Τζίμα - Σακελλαρίδη

Πριν από 8 χρόνια, η ζωή της δημοσιογράφου Ράνιας Τζίμα, άλλαξε ολοκληρωτικά, τόσο με τον γάμο της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά κυρίως με την απόκτηση της κόρης τους Ελένης. Η προσωπική τους ζωή και λόγω των επαγγελμάτων τους, ήρθε στη δημοσιότητα, αλλά και οι δύο εκείνοι την εποχή, κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην οικογενειακή τους ευτυχία.

Συνεχίζει το κοντό καρέ να είναι huge τάση; Η Ράνια Τζίμα απαντά με το νέο της look

Η χθεσινή μέρα, ήταν μέρα χαράς και γιορτής για την ίδια, αλλά και για τον σύζυγο και την κόρη τους. Η Ελένη Σακελλαρίδη έκλεισε τα 8 της χρόνια, ενώ στις 20 Αυγούστου είχε τα γενέθλιά του ο πατέρας της Γαβριήλ. Για αυτό το λόγο και διοργανώθηκε κοινό πάρτι γενεθλίων για μπαμπά και κόρη. Εκτός από τις 2 τούρτες, εκτός από τη διπλή χαρά, η Ράνια Τζίμα έδωσε δημόσια και δύο ευχές για τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Προηγήθηκε βέβαια η κόρη.

«Ο Αύγουστος είναι μήνας γενεθλίων για εμάς! Ελενάκι μου γλυκό να φωτίζεις πάντα τη ζωή μας! Γαβριήλ να τα εκατοστήσεις!».

https://www.instagram.com/p/C_OsgKMofjB/

Η Ράνια Τζίμα είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, για τη σχέση μπαμπά και κόρης και για το πόσο ενεργός είναι στον ρόλο του: «Και ο σύζυγός μου, Γαβριήλ, ασχολείται πάρα πολύ με την Ελένη, είναι πιο αυστηρός από μένα, αλλά κάνει περισσότερο από εμένα τα χαριτωμένα. Θα παίξει μαζί της σε ένα πάρτι ή στην παιδική χαρά πιο πολύ, εγώ χειρίζομαι τα πιο τεχνοκρατικά ζητήματα του σπιτιού».

Η δημοσιογράφος δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά τους στο μέλλον και να χαρίσουν ένα αδελφάκι στην Ελένη, αλλά είναι μία δύσκολη εξίσωση αυτό, όπως είχε πει: «Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας, ο Γαβριήλ δεν ξέρω αν θέλει. Σκέφτομαι λίγο τις μεταξύ μας ισορροπίες του ζευγαριού. Το τι θα χρειαστεί να κάνω με τη δουλειά δεν το σκέφτομαι. Σκέφτομαι λίγο αυτό. Θέλει πολλή προσπάθεια, υπομονή. Είναι μια δύσκολη εξίσωση».

Η Ράνια Τζίμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών, τον Μάιο του 2016. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος και εκείνη πολιτική συντάκτρια στο Mega. Λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου γεννήθηκε και η κόρη τους.