Η νέα απάντηση του Pitt στην Jolie ήταν η εμφάνιση με την νέα αγαπημένη του στο οινοποιείο Miraval

Η νέα απάντηση του Pitt στην Jolie ήταν η εμφάνιση με την νέα αγαπημένη του στο οινοποιείο Miraval

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ένα μέρος του καλοκαιριού μαζί στο γαλλικό οινοποιείο, Chateau Miraval - το οποίο ήταν το επίκεντρο διαμάχης  σύζυγό του Brad Pitt με την Angelina Jolie.

Ο Brad Pitt και η νέα του σύντροφος, η σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ines de Ramon, πέρασαν φαίνεται να ζουν τον έρωτά τους παρά τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του ηθοποιού.

Μάλιστα το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ένα μέρος του καλοκαιριού μαζί στο γαλλικό οινοποιείο του, Chateau Miraval - το οποίο ήταν το επίκεντρο διαμάχης με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie.

O πατέρας της Angelina Jolie ζητά από τον Brad Pitt δημόσια να σταματήσει τη κόντρα με την κόρη του

Ο Brad Pitt μάλιστα μαζί με την Ines de Ramon επισκέφτηκαν τον κουμπάρο του George Clooney και τη σύζυγό του Amal Clooney στη λίμνη Κουόμο της Ιταλίας και όπως φαίνεται δεν σταματούν τα ταξίδια οι δυο τους.

bradpitt11703048557.webp

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon έχουν κάνει μόνο λίγες δημόσιες εμφανίσεις από τότε που βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι τον Νοέμβριο του 2022 έγιναν ζευγάρι, ενώ κάποιες πηγές λένε ότι η σύντροφος του ηθοποιού δεν έχει καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του.

Μια ακόμα δημόσια εμφάνιση του Brad Pitt και της Ines de Ramon ήταν όταν παρακολούθησαν το Βρετανικό Γκραν Πρι τον Ιούλιο ενώ τον τον περασμένο Δεκέμβριο η Ines βρέθηκε στο πλάι του αγαπημένου της στην πρεμιέρα της ταινίας του «Babylon».

Η νυν σύντροφος του Pitt ήταν παντρεμένη με τον πρωταγωνιστή του «Vampire Diaries», τον Paul Wesley από το 2019 έως το 2023.

Αν και το ζευγάρι εθεάθη στο οινοποιείο του, Chateau Miraval η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους πρώην συζύγους είναι σε εξέλιξη . Ωστόσο ο Pitt ισχυρίζεται ότι έδωσε ποτέ στην Angelina Jolie το μισό οινοποιείο ως γαμήλιο δώρο, με το επιχείρημα ότι αν ήθελε ποτέ να το πουλήσει, έπρεπε να του το προσφέρει πρώτα. Η κόντρα όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού η Jolie φημολογείται ότι πούλησε το μερίδιό της σε τρίτο κάνοντας έτσι τον Pitt να την κατηγορεί για παραβίαση συμφωνίας.

Το κοντινό περιβάλλον του ηθοποιού βέβαια αναφέρει ότι ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει την ιδιοτηκότητά του λέγοντας:

«Ζει τη ζωή του. Η Angelina έχει ήδη κάνει το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει, το οποίο είναι να χωρίζει τα παιδιά από τον πατέρα τους».

Η δικαστική διαμάχη και η απομάκρυνση του Pitt από τα παιδιά του

Το εν διαστάσει ζευγάρι έχει μαζί έξι παιδιά: τον Maddox,τον Pax, τη Zahara, τη Shiloh, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 15 ετών.

Eνώ μάλιστα το τελευταίο διάστημα το όνομα της Shiloh είναι στην επικαιρότητα αφού επέλεξε να αφαιρέσει το επώνυμο του πατέρα της.

brad-pitt-angelina-jolie-six-83369209.webp

Ο ηθοποιός του «Fight Club» δεν έχει «σχεδόν καμία επαφή με τα παιδιά του και μάλιστα κάνει περιορισμένες επισκέψεις στα μικρότερα παιδιά του, λόγω του φορτωμένου προγράμματος γυρισμάτων του.

Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού εκκρεμεί ακόμη - αν και και οι δύο είναι νομικά ελεύθεροι, ωστόσο συνεχίζουν να λύνουν ζητήματα, όπως η επιμέλεια και τα οικονομικά.

Μάλιστα όπως φαίνεται οι σχέσεις του είναι τόσο τεταμένες που στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου και οι δύο συμμετέχουν σε ταινίες αυτή την εβδομάδα, διέκοψαν τις πρεμιέρες έτσι ώστε να μην υπάρξουν τυχαίες εμφανίσεις και συναντηθούν από κοντά.