Τανιμανίδης - Μπόμπα γιορτάζουν την 6η επέτειο του γάμου τους: «Σ΄αγαπώ για πάντα» λέει η Χριστίνα

Κατερίνα Μπούσιου
Τανιμανίδης - Μπόμπα γιορτάζουν την 6η επέτειο του γάμου τους: «Σ΄αγαπώ για πάντα» λέει η Χριστίνα

Η αποκάλυψη μίας φωτογραφίας από ταξίδι τους στην Ισλανδία, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει πρόταση γάμου στην Χριστίνα Μπόμπα με ένα κομμάτι πάγου. 

Τέτοια μέρα πριν από 6 χρόνια, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ένωναν τις ζωές τους με τον γάμο τους που είχε γίνει στη Σίφνο. Τίποτε δεν έχει αλλάξει από εκείνη την ημέρα, αντίθετα η αγάπη τους παραμένει δυνατή, τώρα που η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει με τις δίδυμες κόρες τους. Η Χριστίνα ευχήθηκε στον Σάκη με μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα, αλλά και ένα ακόμη φωτογραφικό στιγμιότυπο από ταξίδι τους στην Ισλανδία με μία άτυπη πρόταση γάμου που μας δείχνουν για πρώτη φορά.

https://www.instagram.com/p/C-pfUDmqcuv/

«Σ' αγαπώ για πάντα»

Γνωρίστηκαν πριν από 8 χρόνια και ο έρωτας της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη ήταν κεραυνοβόλος. Ο γάμος τους ήρθε ως μία φυσική συνέπεια, αφού είχαν αποφασίσει από νωρίς πως ήθελαν να πορευτούν μαζί στη ζωή τους. Το μυστήριο στη Σίφνο και η λαμπρή δεξίωση του γάμου τους πριν από 6 χρόνια όλοι τη θυμόμαστε. Η Χριστίνα πήρε ένα αγαπημένο της στιγμιότυπο από εκείνη την ημέρα για να ευχηθεί σήμερα για την επέτειό τους, στον άντρα της ζωής της.

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το δικό της World Party με μαμά, αδελφή Τανιμανίδη και τη μητέρα της

Είναι ο πρώτος τους χορός ως ζευγάρι. Με το τραγούδι «Stand by me». Η αφιέρωση της για εκείνον είναι λιτή αλλά ουσιαστική: «Σ' αγαπώ για πάντα».

https://www.instagram.com/p/C_X_NyAqOWV/

Μας έδειξε ωστόσο και με ένα story της ένα λιγότερο φωτογραφικό τους στιγμιότυπο από ταξίδι τους στην Ισλανδία. Εκεί ο Σάκης της κάνει άτυπα πρόταση γάμου, γονατίζοντας μπροστά της, αλλά αντί για δαχτυλίδι, της προσφέρει ένα κομμάτι πάγου. Και εκεί πάλι του εύχεται «Χρόνια μας πολλά μωρό μου».

tanimanidisepeteios.jpg

Δεκάδες ήταν οι ευχές από φίλους και followers τους που εύχονται στο ζευγάρι να ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι.

Την ευτυχία του ζευγαριού έχουν συμπληρώσει εδώ και οι 3χρονες κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα, οι οποίες στις 26 Ιουνίου έκλεισαν τα 3 τους χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C8rtQgXq8HG/