Η Katy Perry αποκάλυψε την αιτία χωρισμού από τον Orlando Bloom & έριξε τους προβολείς στα θέλω της

Η Katy Perry αποκάλυψε την αιτία χωρισμού από τον Orlando Bloom & έριξε τους προβολείς στα θέλω της
Instagram/ katyperry

Πώς ο χωρισμός της Katy Perry με τον Orlando Bloom άλλαξε την τραγουδίστρια και γιατί θα έπρεπε όλοι να δώσουμε σημασία σε αυτό;

Η Katy Perry άνοιξε την καρδιά της και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Orlando Bloom. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2016, είχε κάνει κάποια στιγμή ένα σύντομο διάλειμμα το 2017 και η τραγουδίστρια αναλογίζεται εκείνη την εποχή.

Η Katy μίλησε με τον Alex Cooper στο podcast «Call Her Daddy» και αναφέρθηκε στο τι προκάλεσε τον χωρισμό της με τον σύντροφό της το 2017 και πώς τα ξαναβρήκαν πριν αρραβωνιαστούν το 2019 και καλωσορίσουν την κόρη τους Daisy Dove το 2020.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά σε ένα after party των Χρυσών Σφαιρών το 2016, αλλά χώρισε την επόμενη χρονιά, με την τραγουδίστρια να λέει στο podcast «Δεν ήμασταν πραγματικά μαζί από την πρώτη μέρα». Γιατί, όμως, χώρισαν;

2024 Breakthrough Prize Ceremony

Η Katy Perry αποκαλύπτει τον λόγο χωρισμού από τον Orlando Bloom

Η ίδια δήλωσε πως ο σύντροφός της είχε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τη σεξουαλική ζωή και είχε θέσει συγκεκριμένες προτεραιότητες. Για την ίδια είπε «εγώ είχα μόλις βγει από μια σχέση και έλεγα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό», αναφέροντας ακόμα πως έπρεπε να δουλέψει με τον εαυτό της, μιας και αφενός βγήκε από έναν χωρισμό και αφετέρου με τον Orlando Bloom προσέγγιζαν τις σχέσεις με διαφορετικό τρόπο.

«Όλοι έχουμε τα δυνατά μας σημεία και τις ευκαιρίες μας για εξέλιξη. Αλλά ένα από τα πλεονεκτήματά του (είναι) ότι όταν εγώ καταρρέω, μπορεί να μπει στη θέση μου και να γίνει η άγκυρα», είπε για τον Orlando.

Συνέχισε μάλιστα αποκαλύπτοντας πώς το σημείο αλλαγής ήρθε όταν ο Bloom παρακολούθησε το Hoffman Process, ένα εντατικό εβδομαδιαίο θεραπευτικό πρόγραμμα, λέγοντας πως όταν γύρισε από εκεί σταμάτησε να προσπαθεί να κυνηγάει την Katy.

O Orlando Bloom αποκάλυψε γιατί ερωτεύτηκε την Katy Perry και τα λόγια του «μιλούν» στις καρδιές μας

Πώς ο χωρισμός της Katy Perry με τον Orlando Bloom και η επανασύνδεσή τους μας αφορούν όλους κατά βάθος;

Η αλλαγή του Orlando σηματοδότησε την έναρξη μιας «πραγματικά σκληρής χρονιάς» και προσωπικής εξερεύνησης, σύμφωνα με την ίδια. Στη συνέχεια, κοντά στο τέλος του έτους που ήταν χωριστά, η τραγουδίστρια είπε ότι αποφάσισε να δοκιμάσει το ίδιο εντατικό πρόγραμμα θεραπείας που είχε παρακολουθήσει ο Orlando. Η τραγουδίστρια τόνισε πως το πρόγραμμα την άλλαξε ριζικά, λέγοντας «Μου έσωσε τη ζωή».

Ένα πράγμα που έμαθε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αυτοκριτικής ήταν ότι βασιζόταν στην εξωτερική επιβεβαίωση για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή της.

Η Katy Perry μοιράστηκε ακόμα στο podcast τον τρόπο με τον οποίο η σχέση με τον σύντροφό της έχει γίνει πιο ουσιαστική και έχει εμβαθύνει, επειδή δουλεύουν και οι δύο τόσο πάνω στη σχέση τους όσο και στον εαυτό τους.

Ουσιαστικά η Katy Perry αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο και να ασχοληθεί με τον εαυτό της πριν μπει στη νέα σχέση με τον σύντροφό της.

Έκανε αυτό που ο καθένας από εμάς θα ήταν καλό να κάνει μετά από έναν χωρισμό και πριν ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Και κατά κάποιον τρόπο έδειξε με τα λόγια της πως το να επικεντρώνεσαι την κατάλληλη στιγμή στον εαυτό σου μπορεί να κάνει όχι μόνο εσένα πιο δυνατό, αλλά και τη σχέση σου.