Η Katy Perry «έγινε» 89 και ο Orlando Βloom αντέδρασε με τον πιο γλυκό τρόπο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Katy Perry «έγινε» 89 και ο Orlando Βloom αντέδρασε με τον πιο γλυκό τρόπο
Katy Perry, left, and Orlando Bloom arrive at the tenth Breakthrough Prize Ceremony on Saturday, April 13, 2024, at the Academy Museum of Motion Pictures in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Invision

Η Katy Perry δοκίμασε δοκίμασε το φίλτρο που σου δείχνει πώς θα είσαι το 2074 από κοινού με τον Orlando Bloom, όμως εκείνος και πάλι έμοιαζε αγέραστος.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom εδώ και 8 χρόνια που είναι ζευγάρι φαίνεται πως έχουν καταφέρει να βρουν το συστατικό που κάνει την κοινή τους πορεία ακόμα πιο ευχάριστη κι αυτό δεν είναι άλλο από το χιούμορ που διακατέχει και τους δύο.

O Orlando Bloom αποκάλυψε γιατί ερωτεύτηκε την Katy Perry και τα λόγια του «μιλούν» στις καρδιές μας

Το βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα η τραγουδίστρια της pop είναι ακόμα μια απόδειξη γι' αυτό.

Η Κaty Perry με ρυτίδες και ο Orlando σαν να μην πέρασε μια μέρα

Ανάμεσα στα πολλά φίλτρα των social media υπάρχει και ένα το οποίο σου δείχνει πώς θα είσαι σε 50 χρόνια από τώρα, φυσικά προσθέτοντας ρυτίδες και λευκές τρίχες στα μαλλιά σου.

Αυτό το φίλτρο θέλησε να δοκιμάσει από κοινού η Katy Perry με τον Orlando Bloom. Κι ενώ εκείνη μέχρι να φτάσει στο 2074 το φίλτρο γέμιζε με όλο και περισσότερες ρυτίδες, ο Orlando Bloom παρέμενε χωρίς καμία αλλαγή.

Ενώ η Katy Perry έκανε ένα deal εκατομμυρίων, ο πρώην σύζυγός της κατηγορείται για βιασμούς

Η ίδια βλέποντάς τον να μην αλλάζει καθόλου είχε την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, γι' αυτό και ο ίδιος, όπως θα δεις της έδωσε ένα γλυκό φιλάκι, δηλώνοντας όπως έγραψαν αρκετοί fans τους πως θα αγαπάει την Κaty Perry μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Εκείνη πάντως, τον «τρόλαρε» γράφοντας στη λεζάντα του βόντεο που δημοσίευσε την εξής ατάκα, αναφερόμενη και στον ρόλο του Legolas που υποδυόταν ο ηθοποιός στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλλά και στον Will Turner, τον ρόλο του στους Πειρατές της Καραϊβικής:

https://www.instagram.com/reel/C-EGvLUSHs7/

To νέο τραγούδι της Katy Perry αφιερωμένο στην κόρη της

Η Katy Perry και ο Οrlando Bloom είναι από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood. Γνωρίστηκαν το 2016 σε ένα afterparty για τις Χρυσές Σφαίρες και αρραβωνιάστηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσε η κόρη τους, η Daisy Dove Bloom, η οποία θα γίνει 4 χρονών στις 26 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/CEYSKzEpWzS/

Το τελευταίο τραγούδι μάλιστα, της Katy Perry που θα κυκλοφορήσει μαζί με το νέο άλμπουμ της τον Αύγουστο με τίτλο Lifetimes είναι εμπνευσμένο από τις στιγμές με την κόρη της.

«Κάθε βράδυ, πριν πάμε για ύπνο, λέω "σ’ αγαπώ" και μετά ρωτάω "Θα με βρεις σε κάθε ζωή;"» είπε η Katy Perry με την κόρη της να της απαντά «Ναι». Από αυτή την σκηνή της καθημερινότητάς τους επηρεάστηκε και ο τίτλος του νέου της κομματιού.

«Η αγάπη που μου έλειπε, κάθε βουνό που ανέβαινα αναζητώντας αυτή τη θέα, όλη αυτή η αγάπη, ήρθε σε μένα όταν μπήκε στη ζωή μου», είπε η πρώην κριτής του American Idol για το mini-me της.

Το Lifetimes που εμφανίζεται στο επερχόμενο άλμπουμ 143 του Perry, θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου. Το άλμπουμ θα ακολουθήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.