Η Αφροδίτη Λιάντου ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Δημήτρη Κίτσο στην Παραλία: Οι ευχές της μαμάς της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αφροδίτη Λιάντου ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Δημήτρη Κίτσο στην Παραλία: Οι ευχές της μαμάς της

Που αλλού συνεργάζεται για πρώτη φορά με τους γονείς της; Η Αφροδίτη Λιάντου μετά τη Μυρτάλη στη Γη της ελιάς επιστρέφει τηλεοπτικά και προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια Αρχοντάκη. 

Η Αφροδίτη Λιάντου και κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του επίσης ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, την τελευταία 5ετία κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και μάλιστα με επιτυχία. Την Κυριακή στην πρεμιέρα της Παραλίας θα τη δεις για πρώτη φορά στον νέο και δεύτερο τηλεοπτικό της ρόλο ο οποίος έχει μυστήριο αλλά και ρομαντισμό. Η ηθοποιός δέχθηκε ήδη τις ευχές της μητέρας της, λίγο πριν δούμε μία σπάνια επαγγελματική οικογενειακή συνεύρεση.

Έρωτας με σκοπιμότητα και κόντρα στα Μάταλα

Τα Μάταλα στην Κρήτη μεταμορφώνονται στη δεύτερη σεζόν της Παραλίας, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θα αλλάξουν. Προς το καλύτερο και προς το χειρότερο, ταυτόχρονα σε μερικές περιπτώσεις. Θα έχουμε ανανέωση στο καστ και ανάμεσα στους νέους ηθοποιούς είναι και η οικογένεια Τουφεξή με τον μπαμπά Κωσταντίνο Κάππα και την κόρη Ιφιγένεια που θα υποδυθεί η Αφροδίτη Λιάντου.

Ένα νέο κορίτσι αναστατώνει τη ζωή του Γιώργου Νινιού στην Παραλία: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Χρονικά θα είμαστε πια στο 1975, μετά το τέλος της δικτατορίας. Η Ιφιγένεια φτάνει με τους γονείς της στα Μάταλα, λόγω του ξενοδοχείου που θέλει να χτίσει ο πατέρας της. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να κάνει μία συμμαχία με τον Διονύση Αρχοντάκη. Ο καλύτερος τρόπος είναι να γίνει μέσω του έρωτα. Πιέζει αφόρητα την κόρη του να κάνει σχέση με τον Παύλο, τον γιο του Διονύση, ο οποίος έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει οριστικά στην Κρήτη από το Λονδίνο.

Το σχέδιο θα πηγαίνεια καλά μόνο στην αρχή, γιατί αργότερα θα έχουμε αρκετές εμπλοκές και προδοσίες. Κυρίως όταν ο Παύλος υποψιαστεί τους σκοπούς της. Αλλά η Ιφιγένεια μπορεί τελικά να αγαπήσει στα αλήθεια τελικά τον γιο του Αρχοντάκη.

Η 25χρονη ηθοποιός δέχτηκε πριν την πρεμιέρα την ευχή του προσώπου που τη λατρεύει περισσότερο από όλους, της μητέρας της Εβελίνας Παπούλια.

evelinagiaafroditi.jpg

Η οποία επίσης φέτος παίζει σε σειρά στη ΕΡΤ, στο Αρχελάου 5, μία από τις πιο σημαντικές φετινές κωμωδίες.

Μαμά και κόρη έχουν επίσης μία ιδιαίτερη χαρά αυτές τις μέρες καθώς κάνει πρεμιέρα η ταινία του Ντένη Ηλιάδη Buzzheart, στην οποία εκείνη πρωταγωνιστεί και η Αφροδίτη, ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας. Όμως αυτή η ταινία είναι ξεχωριστή και για έναν άλλο λόγο, καθώς επίσης συμπρωταγωνιστής της Εβελίνας, είναι ο μαμπάς της Αφροδίτης και πρώην σύζυγός της Γιώργος Λιάντος. Αυτή είναι μία σπάνια οικογενειακή στιγμή και επαγγελματική στιγμή.

Η Εβελίνα Παπούλια είχε μιλήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν για το πώς εξαρχής παρέμειναν, παρά το διαζύγιό με τον μπαμπά της Αφροδίτης, μία απόλυτα ενωμένη οικογένεια: «Με τον Γιώργο ήμασταν εξαρχής φίλοι. Είχαμε χωρίσει και μέναμε πάνω - κάτω, λόγω του παιδιού. Πάνω στον μήνα, τα είχε φτιάξει με μία κοπέλα και μου λέει "περνάω δύσκολα, έλα να βάλεις μία τάξη εδώ πέρα". Κατέβηκα λοιπόν, ήπια καφέ με την κοπέλα, όλα καλά. Δεν είχαμε δυσκολίες με τον Γιώργο μεταξύ μας. Άλλοι θα το πουν Σουηδία, όλο αυτό».