«Αυτό θα πει marketing» είπαν για τη νέα συνεργασία Κορινθίου - Αϊβάζης και δε βρίσκουμε το λόγο

«Αυτό θα πει marketing» είπαν για τη νέα συνεργασία Κορινθίου - Αϊβάζης και δε βρίσκουμε το λόγο
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης ανακοινώνουν την επαγγελματική τους συνεργασία ένα μήνα μετά την ανακοίνωση περί χωρισμού. Και πού είναι το πρόβλημα;

Πριν από περίπου ένα μήνα, το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό του, ύστερα από 14 χρόνια γάμου, αλλά συνολικά 17 κοινής πορείας. Όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις που έκαναν και οι δύο μετά την αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή, η απόφαση πάρθηκε από κοινού και όπως όλα δείχνουν μόνο τσακωμένοι δεν προχώρησαν σε αυτή την απόφαση. Η κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί θα τους ενώνει πάντα και θα τους κάνει οικογένεια, κάτι που ήδη έχουν αποδείξει από τις αναρτήσεις και τις κοινές τους διακοπές.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποδεικνύουν κατά καιρούς πως οι σχέσεις τους δεν είναι σε καμία περίπτωση εχθρικές, παραμένοντας ενωμένοι και έχοντας ως προτεραιότητα πάντα την 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη.

Για πολλούς, αυτή η αντιμετώπιση του χωρισμού είναι υπερβολική, θεωρώντας πως όταν δυο άνθρωποι χωρίζουν θα πρέπει να κρατούν αποστάσεις, να μην πηγαίνουν μαζί διακοπές και σε κάθε περίπτωση να μην κάνουν κοινά post στα social media. Το ζευγάρι το πήγε ένα βήμα παρακάτω κι αποδεικνύει πως ένας χωρισμός δεν είναι απαραίτητα όπως τον φανταζόμαστε.

Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου λένε «χρόνια πολλά» στην κόρη τους τρολάροντας ο ένας τον άλλο

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης μαζί στη θεατρική σκηνή: Ένας καλά σκηνοθετημένος χωρισμός ή αληθινή αγάπη;

Με μία ανάρτηση στα social media, η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Γιάννη Αϊβάζη με τους δύο πρώην συντρόφους να ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Ο τελευταίος χορός».

Από τον Οκτώβρη, λοιπόν, οι δύο ηθοποιοί θα συνεργάζονται επαγγελματικά σε ένα κοινωνικό δράμα. Θα υποδύονται, μάλιστα, δύο ανθρώπους που παρά την αγάπη τους, αναζητούν απεγνωσμένα την αλήθεια του εαυτού τους σε μια καθημερινότητα που τους ισοπεδώνει, καταργεί τον δυναμισμό του έρωτα και αναθεωρεί τις σταθερές. Οι δύο ήρωες του θεατρικού έργου καταφέρνουν να αναδείξουν πώς οι αγνοημένες ανάγκες και ο ανθρώπινος εγωισμός οδηγούν σε αναθεωρήσεις, διαψεύσεις και αποθαρρύνσεις τη στιγμή που όλα γύρω τους γκρεμίζονται.

https://www.instagram.com/p/C_ibkgvCRJL/

«Ο τελευταίος χορός» φέρνει κοντά τους δύο πρώην συντρόφους που αν και έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν χώρια στην προσωπική τους ζωή, αποδεικνύουν πως όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται πραγματικά, το ότι δεν είναι μαζί δεν παίζει κανένα ρόλο.

Η ανακοίνωση της επαγγελματικής τους συνεργασίας θα μπορούσε να θεωρηθεί από πολλούς ένα καλό μάρκετινγκ, όπως γράφτηκε στα σχόλια της ανάρτησης, η οποία έγινε περίπου ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

Μήπως, όμως, η αγάπη δεν χωράει κανενός είδους μάρκετινγκ;

Γιατί δύο άνθρωποι να μην πρέπει να μιλάνε, συνεργάζονται, περνάνε χρόνο μαζί, μόνο και μόνο επειδή χωρίζουν;

Γιατί όταν έχεις περάσει 17 καλά χρόνια με κάποιον και έχεις ένα παιδί μαζί του, να πρέπει να τον βγάλεις από τη ζωή σου;

Ποιος υπαγορεύει αυτά τα «πρέπει»;

Ανάμεσα στα σχόλια που «κατέκλυσαν» την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου υπήρχαν και πάρα πολλά θετικά, τα οποία μιλούν για το πόσο όμορφα δείχνουν οι δύο ηθοποιοί τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Άλλοι χρήστες εύχονται να τα ξαναβρούν και άλλοι τους συγχαίρουν για τη συνεργασία τους.

Σε κάθε περίπτωση, δύο άνθρωποι - και μάλιστα που δείχνουν συχνά πόσο αγαπημένοι είναι παρά τον χωρισμό τους - δεν έχουν ανάγκη τη γνώμη κανενός για το τι θα κάνουν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

Αν από την άλλη, «ο τελευταίος χορός» σηματοδοτήσει και το δικό τους last dance, αυτό μένει να το δούμε στη θεατρική σκηνή.

Η Μαρία Κορινθίου απαντά στα πρικρόχολα σχόλια

Με δύο βίντεο ποου δημοσίευσε ως insta stories, η ηθοποιός απαντά σε όσους χαρακτήρισαν ρον χωρισμό τους διαφημιστικό κόλπο.

Στο ποστ που ανέβασα στο Instagram για το θεατρικό ήταν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα. Κάποια μηνύματα που βέβαια μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιον ανθρώπων. Ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι... Λοιπόν, φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα. Το σκεφτόμουν αν ανεβάσω τέτοιου τύπου στόρι αλλά νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ. Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν... Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε τον δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά. Θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα την βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξεκινούσαν οι εκπομπές. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως ε

Αυτή δεν είναι η πρώτη τους συνεργασία μετά τον χωρισμό

Όλοι μιλούν για τη συνεργασία τους στο θέατρο, όμως μία ημέρα νωρίτερα, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε επίσης ένα κομμάτι από το «Abyss In», την ταινία στην οποία είναι συμπαραγωγός με τον Γιάννη Αϊβάζη, κάτι που έχει συμβεί φυσικά και στο παρελθόν.

https://www.instagram.com/reel/C_gj3ChC9BX/