Κορινθίου - Αϊβάζης: Παραμένουν οικογένεια και στις διακοπές με την κόρη τους, το «δήλωσαν» ξεκάθαρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κορινθίου - Αϊβάζης: Παραμένουν οικογένεια και στις διακοπές με την κόρη τους, το «δήλωσαν» ξεκάθαρα

Μπορεί να αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης παραμένουν ενωμένοι και κάνουν διακοπές στο ίδιο ξενοδοχείο στην Κρήτη μαζί με την κόρη τους, την Ισμήνη.

Ήταν 5 Αυγούστου όταν έγινε γνωστή η είδηση πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 17 χρόνια κοινής πορείας.

Viral η είδηση χωρισμού Κορινθίου - Αϊβάζη: Tα λόγια αγάπης & το σπίτι που στέγασε τον ερωτά τους

Παρ' όλα αυτά όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις που έκαναν οι δυο τους μετά την αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή, η απόφαση αυτή ήταν από κοινού, αφού το γεγονός πως έχουν αποκτήσει μια κόρη είναι αυτό που θα τους ενώνει και θα τους κάνει οικογένεια για πάντα.

Ειδικά το ποστ που είχε κάνει η Μαρία Κορινθίου μαρτυρούσε ακριβώς αυτό.

«17 χρόνια… είμαστε μαζί σε αυτό με τον Γιάννη. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας… αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε», είχε γράψει η Μαρία Κοινθίου δημοσιεύοντας μια κοινή της φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη.

https://www.instagram.com/p/C-h2DkciV7D/

Οι κοινές διακοπές των ηθοποιών με την κόρη τους στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

Η πολύ καλή σχέση που έχουν μετά τον χωρισμό τους και φυσικά η κόρη τους ήταν ο λόγος που οι δυο ηθοποιοί αυτές τις μέρες βρέθηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου κάνοντας μαζί διακοπές.

Μπορεί τα ποστ που δημοσίευσαν οι δυο τους από το ίδιο ξενοδοχείο να παραξένεψαν τους περισσότερους,

ωστόσο η Μαρία Κορινθίου στο story που απαθανατίζει το σχεδόν γεμάτο φεγγάρι ακούγεται να μιλάει στην Ισμήνη, οπότε τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα.

Το ότι δυο άνθωποι δεν μπορούν να είναι μαζί συντροφικά δεν σημαίνει πως δεν αγαπιούνται και δεν σέβονται ο ένας τον άλλον -ειδικά μετά από τόσα χρόνια που ήταν ζευγάρι- και η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη για ακόμα μια φορά μέσα σε αυτό το πρώτο διάστημα του χωρισμού τους απέδειξαν πως παραμένουν ενωμένοι και προτεραιότητά τους είναι πάντα η 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη και το να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές μαζί της.

Το σχόλιο του Γιάννη Αϊβάζη για την ονομαστική γιορτή της Μαρίας Κορινθίου

Πριν από λίγες μέρες (15/8) γιορτάζαμε την Κοίμηση της Θεοτόκου και εκείνη την ημέρα είχαν την ονομαστική τους γιορτή οι Μαρίες, ανάμεσά τους και η Μαρία Κορινθίου.

Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της, γράφοντας:

«15 Αυγούστου-ΜΑΡΙΑ

Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ.
Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους!
Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα».

https://www.instagram.com/p/C-qc0j7CPml/

Ο Γιάννης Αϊβάζης έδειξε την αγάπη του στην πρώην σύζυγό του, σχολιάζοντας με πολλά emoji σε σχήμα καρδιάς κι εκείνη ανταπέδωσε.

Annotation-2024-08-15-155746.jpeg