Γεωργία Πολυτάνου: Η μέλλουσα σύζυγος του δημάρχου Χάρη Δούκα έχει ξεχωρίσει για το στυλ της

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: NDP Photo Agency

Το νεανικό first lady στυλ της Γεωργίας Πολυτάνου που εντυπωσίασε.

Χάρης Δούκας και Γεωργία Πολυτάνου. Το ζευγάρι βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ ο γάμος τους αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο, μετά τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Ο Χάρης Δούκας όπως ξέρουμε είναι ένας από τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος και ενώ ο γάμος αναμενόταν ίσως λίγο πιο νωρίς, μέσα στο καλοκαίρι, τελικά θα τον δούμε γαμπρό μέσα στο φθινόπωρο. Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων είχε μιλήσει στο παρελθόν σε συνέντευξή του στη Ράνια Τζίμα για τον επερχόμενο γάμο του με τη Γεωργία Πολυτάνου και είχε επιβεβαιώσει ότι θα είναι θρησκευτικός, αφού έτσι το θέλει η αγαπημένη του.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου έγινε top στις Google αναζητήσεις χάρη στο maxi floral φόρεμα και λευκές γόβες

Photo Credit: NDP Photo Agency

Το ζευγάρι είναι μέχρι στιγμής έχει μείνει εκτός δημοσιότητας, έχοντας κάνει ελάχιστες κοινές εμφανίσεις και προστατεύοντας την ιδιωτικότητά του. Η Γεωργία είναι 28 ετών και έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Η ίδια είναι πάντα διακριτικά στο πλευρό του Χάρη Δούκα, ενώ τον είχε στηρίξει εμφανώς και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Photo Credit: NDP Photo Agency

Η ίδια είναι μία κομψή παρουσία με πολύ συγκεκριμένο στυλ, έχοντας υιοθετήσει ένα λίγο πιο νεανικό first lady style που την έκανε να ξεχωρίσει.

Γεωργία Πολυτάνου: Οι 3 πιο stylish εμφανίσεις της στο πλευρό του Χάρη Δούκα.

Μία από τις εμφανίσεις της που σχολιάστηκε αρκετά ήταν αυτή από την ημέρα της 25ης Μαρτίου, όπου στάθηκε στο πλευρό του Χάρη Δούκα κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Η ίδια επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με μεσάτο σακάκι με πλάγιο κούμπωμα και wide leg παντελόνι με τσάκιση στο χρώμα της κρέμας, το οποίο συνδύασε με nude ψηλοτάκουνες γόβες.

Photo Credit: NDP Photo Agency

ARXONTIDIS MIXALIS

Photo Credit: NDP Photo Agency

ARXONTIDIS MIXALIS

Τον περασμένο Νοέμβριο το ζευγάρι έκανε μία ακόμα κοινή εμφάνιση στη βάφτιση της ανιψιάς του κυρίου Δούκα, όπου η Γεωργία επέλεξε ένα ιδιαίτερο total color outfit με μωβ pencil φούστα και matching σατέν πουκάμισο με puffy μανίκια και δέσιμο στο λαιμό. Αντί για κάποιο μικρό τσαντάκι η ίδια κράτησε μία μεγάλη τσάντα του οίκου Louis Vuitton και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες glossy γόβες.

Η Γεωργία ξεχώρισε φυσικά και τη μεγάλη βραδιά των εκλογών, όταν ανακοινώθηκε η νίκη του κυρίου Δούκα. Για τη βραδιά των αποτελεσμάτων, λοιπόν, είχε επιλέξει ένα mini navy blue φόρεμα με puffy μανίκια και matching ζώνη. Οι στρογγυλές δίχρωμες sling back γόβες της ήταν αυτές που έκαναν το όλο outfit λίγο πιο preppy και έδωσαν άλλο τόνο στην όλη εμφάνιση.

Photo Credit: NDP Photo Agency

Photo Credit: NDP Photo Agency

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης