Σοφία Καρβέλα: Συμμετείχε στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης & η Άννα Βίσση την καμάρωσε από κοντά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σοφία Καρβέλα: Συμμετείχε στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης & η Άννα Βίσση την καμάρωσε από κοντά

Η Άννα Βίσση με κάθε ευκαιρία και σε κάθε μεγάλη σημαντική στιγμή της Σοφίας Καρβέλα βρίσκεται κοντά της και αυτό έκανε και φέτος στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

Την Άννα Βίσση και την Σοφία Καρβέλα μπορεί να τις χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα, αφού η τραγουδίστρια μένει στην Ελλάδα ενώ η κόρη της εδώ και χρόνια στην Αμερική, ωστόσο καταφέρνουν να είναι αχώριστες και πάντα η μία δίπλα στην άλλη σε κάθε σημαντική περίσταση.

Κάπως έτσι, η Άννα Βίσση ταξίδεψε και πάλι στην Αμερική για να καμαρώσει την κόρη της στην 3η της χρονιά στην Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης με το brand

Η Σοφία Καρβέλα μπορεί αρχικά να σπούδασε υποκριτική και σκηνοθεσία στη Νέα Υόρκη, ξεκινώντας εκεί τις σπουδές της στην ηλικία των 17, παρ' όλα αυτά εδώ και χρόνια ασχολείται με την μόδα μέσα από το styling αλλά και το σχέδιο.

Το ροζ glam σακάκι της Σοφίας Καρβέλα και τα πλάνα από την επίδειξη μόδας που επιμελήθηκε η ίδια

Όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η κόρη της Άννας Βίσση από την επίδειξη, η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα ροζ σακάκι με διάφανες μικρές παγιέτες από το συγκεκριμένο brand, συνδυασμένο με ένα λευκό T-shirt και αντίστοιχο παντελόνι, κάτι που της έδινε ζωντάνια και φως - ό,τι ακριβώς θέλει κανείς για την άνοιξη και το καλοκαίρι, αφού τις δύο αυτές εποχές (για το 2025) αφορούν οι κολεξιόν που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ενδιαφέρον είχε επίσης, το ότι τα μοντέλα στα οποία έκανε το stying η Σοφία Καρβέλα είχαν όλα καρέ μαλλιά είτε επειδή ήταν φυσικά δικά τους είτε λόγω του concept που είχε στο μυαλό της η 40χρονη. Άλλωστε, και η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει το καρέ.

456240766_1049608869934086_6184052711850534877_n.jpg

Η τρυφερή φωτογραφία της Άννας Βίσση με το «αστέρι» της

Μετά το show η Σοφία Καρβέλα φορώντας πιο casual ρούχα, μαζί με την Άννα Βίσση η οποία ήταν ντυμένη σε αντίστοιχο ύφος με το leather jacket της να ξεχωρίζει, συνέχισαν το βράδυ τους σε κάποιο εστιατόριο ή μπαρ, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από την ανάρτησή της.

Η χαρά της Σοφίας Καρβέλα δεν μπορούσε να κρυφτεί, ειδικά έτσι όπως είχε «κουρνιάσει» στην αγκαλιά της μαμάς της, ενώ η Άννα Βίσση έδειχνε πολύ υπερήφανη για όσα έχει καταφέρει η κόρη της, αποκαλώντας την «αστέρι».

457357925_1029928578437420_4885542279669531090_n.jpg