Manolo in love:Όλοι μιλούν για το πώς κατάφερε ο Καραλής να κρατήσει τη σχέση του κρυφή για 6 χρόνια

Manolo in love:Όλοι μιλούν για το πώς κατάφερε ο Καραλής να κρατήσει τη σχέση του κρυφή για 6 χρόνια
anastasia_magaliou / Instagram

Αυτή είναι η νεαρή ψυχολόγος που έχει ασχοληθεί και με τον στίβο. Η κοινή εμφάνιση στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και οι φωτογραφίες. 

Το 2024 θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας ως η χρονιά που οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες έλαμψαν, ανεξάρτητα από το αν κατέκτησαν μετάλλιο ή όχι. Ανάμεσα σε αυτούς τους ήρωες ξεχωρίζει ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο 24χρονος αθλητής του επί κοντώ έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία και προσφέροντας στην Ελλάδα ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με ένα εντυπωσιακό άλμα στα 5,90 μέτρα. Η επιτυχία του δεν σταμάτησε εκεί. Πρόσφατα, κατέρριψε ένα ακόμα ρεκόρ, φτάνοντας τα 6 μέτρα και επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία.

Στο ρεκόρ των έξι μέτρων του Καραλή, Duplantis & Kendricks έδειξαν τι θα πει φιλία στον αθλητισμό

Πίσω από κάθε επιτυχία κρύβεται ένα δυνατό σύστημα υποστήριξης. Για τον Καραλή, αυτό περιλαμβάνει την οικογένειά του -τους γονείς και την αδελφή του- αλλά και την αγαπημένη του.

Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Manolo Καραλής το μετάλλιο: «Καλημέρα μωρό μου»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real life, η σύντροφος του Εμμανουήλ Καραλή ονομάζεται Αναστασία Μαγαλιού και είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια. Το ζευγάρι έκανε μάλιστα μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο την περασμένη εβδομάδα ενώ η νεαρή κοπέλα ήταν επίσης παρούσα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, απαθανατίζοντας τις προσπάθειες του αγαπημένου της από τις κερκίδες.

https://www.instagram.com/p/B5aAe2QHcXV/

Παρά την επιτυχία και τη δημοσιότητα, το νεαρό ζευγάρι διατηρεί τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media είναι ελάχιστες, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα «υπερβολικά» δημόσια posts αγάπης.

«Μάτιασαν» τον Καραλή, δεύτερος ο Τεντόγλου και ο Mondo Duplantis τα κατάφερε καλύτερα στα 100 μέτρα

https://www.instagram.com/p/B9UeEeNnoII/

Monolo in love: Όλοι μιλούν για το πώς κατάφερε ο Καραλής να κρατήσει τη σχέση του κρυφή για 6χρόνια

Όλα γίνονται. Και μάλιστα, η διακριτικότητα των παιδιών είναι αξιοθαύμαστη αφού αποδεικνύουν ότι είναι εφικτό να μοιράζεσαι μια όμορφη σχέση χωρίς να την εκθέτεις στη δημόσια σφαίρα.

Untitled.jpg

Φωτογραφίες από τη ζωή της όμορφης κοπέλας, όπως τις έχει μοιραστεί η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram

Η Αναστασία, είναι μια δυναμική και δραστήρια νέα γυναίκα με πάθος για τη ζωή. Απόφοιτος ψυχολογίας, συνδυάζει την αγάπη της για τα ταξίδια και τον αθλητισμό με το ενδιαφέρον της για την ανθρώπινη ψυχή. Η ενασχόλησή της με τον στίβο στο παρελθόν μαρτυρά την αφοσίωσή της στον αθλητισμό και την κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο σύντροφός της. Οι φωτογραφίες της στο Instagram αποτυπώνουν τη ζωντάνια και τη θετική της ενέργεια, καθώς και την υποστήριξή της στον Manolo σε κάθε του βήμα.

Oι οικογενειακές διακοπές του Εμμανουήλ Καραλή στην Ηλεία αποδεικνύουν ότι έχει το καλύτερο μετάλλιο

https://www.instagram.com/p/BGjENLYtpRM/
https://www.instagram.com/p/BwCCxNKnmc8/
https://www.instagram.com/p/C_do5D3sks5/
https://www.instagram.com/p/CdqLLbeM4Vf/
https://www.instagram.com/p/CFMXu37sOnN/