Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Manolo Καραλής το μετάλλιο: «Καλημέρα μωρό μου»

Να βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Manolo Καραλής το μετάλλιο: «Καλημέρα μωρό μου»
Instagram

Ο Καραλής κοιμήθηκε αγκαλιά με το μετάλλιο και το Instagram τον αποθέωσε. 

Οι αναρτήσεις του Καραλή στα social media μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου όλο και πληθαίνουν. Ο νεαρός αθλητής δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα την παρέα της νέας του συντροφιάς, δείχνοντας πόσο περήφανος είναι για το μετάλλιο που θα προστεθεί στη συλλογή του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κέρδισε με την αξία του το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και το βράδυ της Τρίτης μετά την απονομή κοιμήθηκε δίπλα του.

Μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης φωτογραφήθηκε με το μετάλλιο στο κρεβάτι του και το χαρακτήρισε ως «μωρό του». Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Manolo έγραψε «Καλημέρα, μωρό μου».

https://www.instagram.com/p/C-XHAQyIou0/

Κάτω από τη φωτογραφία, τα σχόλια που τον αποθεώνουν για ό,τι κατάφερε «έπεσαν βροχή» με τους χρήστες του διαδικτύου να θαυμάζουν τόσο τον ίδιο όσο και το μετάλλιό του.

«Δεν το πιστεύω» έγραψε ο Εμμανουήλ Καραλής μετά το χάλκινο: Το post με την αδερφή και τους γονείς

Οι γλυκές αναρτήσεις του Καραλή γεμάτες υπερηφάνεια

Ο αγαπημένος σε όλους Manolo δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες ύστερα από την κατάκτηση του μεταλλίου - και καλά κάνει!, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες, δείχνοντας το χαμόγελο και την υπερηφάνεια του, έπειτα από τα τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς που έχει κάνει για να τα καταφέρει.

Από τις πιο όμορφες αναρτήσεις, είναι αυτή που έχει κάνει με την οικογένειά του και υπενθυμίζοντας το δέσιμο που έχουν. Ο πρωταθλητής έχει μια πολύ όμορφη σχέση με τους γονείς και τη δίδυμη αδερφή του, Αγγελική, με την οποία μοιάζει εκπληκτικά.

https://www.instagram.com/p/C-U7apEoGeY/

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ο Καραλής βυθίστηκε στην αγκαλιά του πατέρα του, ο οποίος είναι και προπονητής του, ενώ αργότερα ανέβασε ένα insta story γράφοντας «Τι κάναμε ρε μπαμπά;».

manolo_story.png

Οι αναρτήσεις του Καραλή μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου δεν σταματούν εδώ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ποζάρει όλο χαρά μαζί με τους συναθλητές και Ολυμπιονίκες του Παρισιού και αποδεικνύει ότι η θέση στο βάθρο έχει μικρή σημασία.

«Δεν το πιστεύω», έγραψε στη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την οικογένειά του στο post που έκανε μετά τη νίκη του ο Manolo. Ο Ολυμπιονίκης κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και να ανέβει στο βάθρο των νικητών, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του φόρμα.

https://www.instagram.com/p/C-TrUHmoXHc/

«ΤΙ ΕΓΙΝΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ», ανέφερε ο ίδιος στο βίντεο με το άλμα του που τον οδήγησε στο βάθρο των πρωταθλητών.

https://www.instagram.com/reel/C-TiwfjoPau/

Μια τυπική Τρίτη για τον Τεντόγλου η ημέρα που πήρε το χρυσό και η αποθέωση ήρθε από τον Manolo

Η γλυκιά ανάρτηση του Καραλή για τον Τεντόγλου και η αποθέωση

Μετά την κατάκτηση του μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης βρέθηκε στις κερκίδες, στο πλευρό του φίλου του, Μίλτου Τεντόγλου που ανέβηκε στο τέλος της βραδιάς στο πιο ψηλό βάθρο.

Ο Μανόλο πανηγύρισε για τη νίκη του χρυσού Μίλτου, δημοσιεύοντας μια γλυκιά φωτογραφία στα social media με τους δυο τους αγκαλιά και γράφοντας «ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ».

https://www.instagram.com/p/C-V40RyoglV/