Gender reveal έκανε η Ιωάννα Τούνη ντυμένη στα λευκά και η «πνευματική αδερφή» του Πάρη έρχεται

Gender reveal έκανε η Ιωάννα Τούνη ντυμένη στα λευκά και η «πνευματική αδερφή» του Πάρη έρχεται

Για το νέο μέλος της παρέας το κοινό ευχήθηκε «Με το καλό το κοριτσάκι σας». Η αποκάλυψη της influencer και το κοινό dress code.

«Με το καλό το κοριτσάκι σας». Αυτό είναι ένα ενδεικτικό σχόλιο που δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη στο ισχυρό της προφίλ στο TikTok. Η δημοφιλής influencer, αποκάλυψε με μία ανάρτησή της πως θα γίνει νονά στο πλαίσιο ενός party που έκανε η καλή της φίλη, Ντόρις, για το gender reveal του μωρού που περιμένει. Λίγο πριν η παρέα της Ιωάννας υποδεχθεί το νέο της μέλος, οι «συμπεθέρες» -όπως χιουμοριστικά αποκαλεί η 30χρονη τις φίλες της εντός και εκτός social media, ντύθηκαν στα λευκά και το γιόρτασαν έτσι όπως ταιριάζει σε ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός.

Στα σχόλια, είδαμε πως και ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου πρωταγωνίστησε αφού πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν πως ο Πάρης θα έχει μια πνευματική αδερφούλα.

Μάλιστα, μέσα από μία φωτογραφία η 30χρονη αποκάλυψε και τις άλλες δύο νονές του μωρού, τη συνεργάτιδά της Στέλλα και τη Λένια.

IMG_9859.jpg

Η ιστορία έχει δείξει πως η influencer διατηρεί πολλές φιλίες που έχουν αντέξει στον χρόνο και που ως κύρια χαρακτηριστικά έχουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Γι΄αυτό και έχει γίνει αρκετές φορές κουμπάρα επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις της με τα «αδέρφια από επιλογή».

https://www.instagram.com/reel/C716LNNIPLW/

Και οπωσδήποτε, η επιλογή μιας φίλης ως νονά ξεπερνά την απλή παράδοση. Είναι μια βαθιά πράξη αγάπης και εμπιστοσύνης, που επισφραγίζει τη φιλία και δημιουργεί έναν ισχυρό δεσμό που αγκαλιάζει μια νέα ζωή. Η νονά, πέρα από τη βιολογική οικογένεια, γίνεται μια σταθερή παρουσία, προσφέροντας καθοδήγηση και άνευ όρων αγάπη στο παιδί. Αυτή η ξεχωριστή σχέση εμπλουτίζει τη ζωή όλων, αφήνοντας μια κληρονομιά αγάπης και φιλίας που διαρκεί για πάντα. Για το νέο μέλος της παρέας το σχόλιο της Ιωάννας ήταν σύντομο και απόλυτα περιεκτικό: «Ανυπομονώ να γνωρίσω την πριγκίπισσά μου. Σας αγαπώ». Όσο για το όνομα που θα πάρει η μικρούλα; Όπως θα είδες κι εσύ στο άνωθεν βίντεο: Άρια.