Στα «διαφορετικά» γενέθλια των Τούνη και Νάργες εκτός από τις τούρτες ξεχωρίσαμε και το γούστο τους

Στα «διαφορετικά» γενέθλια των Τούνη και Νάργες εκτός από τις τούρτες ξεχωρίσαμε και το γούστο τους

Η Ιωάννα Τούνη και η Λάρουρα Νάργες είχαν γενέθλια και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους, η κάθε μία με τον τρόπο της.

Ο Αύγουστος είναι μήνας γενεθλίων και ανάμεσα σε αυτούς που τα γιόρτασαν ήταν η Ιώαννα Τούνη η οποία έγινε 31 ετών αλλά και η Λάουρα Νάργες που έγινε 34 ετών. Και οι δύο γυναίκες εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους ωστόσο και οι δύο είχαν πολύ διαφορετικά looks τα οποία θα δεις και παρακάτω.

Αρχικά τα γενέθλια της γνωστής influencer πραγματοποιήθηκαν σε νυχτερινό κέντρο στη Χαλκιδική όπου τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης. Εκεί η Ιωάννα Τούνη έσβησε μια τριώροφη μαύρη τούρτα με χρυσές λεπτομέρειες.

Έχοντας στο πλευρό της όλους τους καλούς φίλους, τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και τον γιο τους Πάρη διασκέδασαν όλοι μαζί αυτή τη σημαντική μέρα.

Στις ελάχιστες φορές που η Ιωάννα Τούνη έδειξε τα φυσικά της μαλλιά ζήτησε τη γνώμη του κοινού

Η εορτάζουσα που έκλεισε τα 31 της χρόνια θέλησε να φορέσει κάτι πολύ εντυπωσιακό αφού εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο με μεταλιζέ φόρεμα το οποίο είχε ένα βαθύ ντεκολτέ που αναδείκνυε τις αναλογίες της, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιάσει ένα σφιχτό κότσο με μακριά αλογοουρά.

453617017_468287232793214_1585188053285953157_n.jpg

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μάλιστα, μετά το τέλος του προγράμματος στο νυχτερινό κέντρο η εορτάζουσα μαζί με κάποιους καλεσμένους της έφυγαν και για ένα κλαμπ της Χαλκιδικής προκειμένου να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους η οποία ολοκληρώθηκε σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

Όπως θα δεις μέσα από τα στιγμιότυπα που ανέβηκαν στα social media, η Ιωάννα Τούνη έλαμπες από χαρά αφού είχε όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της μαζί.

Δες παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της

Τα εντυπωσιακά γενέθλια της Λάουρα Νάργες

Τα γενέθλιά της ωστόσο γιόρτασε χθες Πέμπτη 8 Αυγούστου και η Λάουρα Νάργες. Η ίδια πέρασε μια όμορφη βραδιά απολαμβάνοντας ένα όμορφο και ρομανικό δείπνο σε ταράτσα με φόντο την Ακρόπολη.

Η Λάουρα Νάργες, απόλυτα ευτυχισμένη, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών από τη χθεσινή νύχτα και στη λεζάντα έγραψε:

«34 κάτω από την Ακρόπολη. Τι υπέροχη νύχτα με τους αγαπημένους μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας».

https://www.instagram.com/p/C-cdKpzt8Pv/

Για αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, η Λάουρα Νάργες επέλεξε ένα sequined deux pieces φόρεμα με φούστα και crop top σε σαμπανιζέ απόχρωση.

«Στα δύσκολα και στα εύκολα μαζί» λένε Νάργες-Σαντικάι και γιορτάζουν 3 χρόνια κοινής πορείας

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείψει ο Χρήστος Σαντικάι με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί τον μικρό Αλέξανδρο. Εκεί π Χρήστος Σαντικάι ευχήθηκε στην σύντροφό του, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το δείπνο γενεθλίων της κάτω από την Ακρόπολη.