Margot Robbie: Στο κόκκινο χαλί για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά και κάποιοι προέβλεψαν το φύλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Margot Robbie arrives at the 81st Golden Globe Awards on Sunday, Jan. 7, 2024, at the Beverly Hilton in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) https://www.instagram.com/instylemagazine?igsh=MWhjOWQyc2VydWs1ZQ==

Η Margot Robbie σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδί και πρόσφατη επίσημη εμφάνιση της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ενθουσίασε τους fans της.

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε γνωστή η είδηση πως η Margot Robbie ή η αλλιώς κινηματογραφική “Barbie” είναι έγκυος, αφού παπαράτσι την είχαν εντοπίσει με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα.

https://www.queen.gr/culture/kinhmatografos/story/284881/i-margot-robbie-ekleise-tin-epomeni-douleia-tis-stin-opoia-tha-synergastei-me-ton-colin-farrell

Η 34χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της και Βρετανός παραγωγός, Tom Ackerley περιμένουν σε λίγο καιρό το πρώτο τους παιδί, το φύλο του οποίου ωστόσο δεν είναι γνωστό.

Η επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά

Η Margot Robbie λοιπόν, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας “My Old Ass” -μιας ταινίας που δημιούργησε η εταιρεία παραγωγής που έχουν με τον σύζυγό της.

Όπως θα δεις λοιπόν, η ηθοποιός επέλεξε ένα off shoulder maxi φόρεμα σε γκρι - χακί απόχρωση που αναδείκνυε τέλεια την αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της.

Βλέποντας την εμφάνισή της οι fans της σχολίασαν πως πραγματικά έδειχνε πολύ όμορφη. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν φυσικά.

Πέρα από το πόσο εντυπωσιακή έδειχνε η «έγκυος Barbie», πολλοί άρχισαν να κάνουν μαντεψιές για το φύλο του μωρού της, υποστηρίζοντας πως θα κάνει κορίτσι.

Η σχέση της Margot Robbie με τον σύζυγό της

Ο Tom Ackerley και η Margot Robbie είναι παντρεμένοι από το 2016, με τον γάμο τους να γίνεται μυστικά στην Αυστραλία.

Η ίδια είχε αναφερθεί σε συνέντευξη της στη Vogue το 2016 για τη γνωριμία και τη σχέση τους λέγοντας: «Μου άρεσε να είμαι μόνη, οι σχέσεις μου προκαλούσαν εμετό και μετά όλα άλλαξαν, ήμασταν φίλοι για καιρό, τον αγαπούσα πάντα αλλά πίστευα πως δεν θα με αγαπήσει, έλεγα να μην κάνω τα πράγματα παράξενα. Και μετά ήμασταν μαζί και όλα βγάζουν νόημα».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης