Margot Robbie: Το πρώτο της maternity look είχε κάτι από high fashion

Ναταλία Κατσακιώρη
Margot Robbie: Το πρώτο της maternity look είχε κάτι από high fashion

(Photo by Karwai Tang/WireImage)

Karwai Tang

Όταν το pregnancy style γίνεται πιο sophisticated από ποτέ.

Ήταν άλλη μία χαρμόσυνη είδηση από τα διεθνή μέσα, που πριν λίγες μέρες μας ανακοίνωσαν ότι η Margot Robbie περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον σύζυγό της Tom Ackerley. Η αγαπημένη μας Barbie είχε περάσει μία χρονιά γεμάτη εξωστρέφεια και πολλές-πολλές πρεμιέρες, λόγω της κυκλοφορίας της ταινίας για την πιο δημοφιλή κούκλα όλων των εποχών και αυτή η περίοδος ταυτίστηκε και με μία μεγάλη αλλαγή στο στυλ της. Από τα minimal, office looks και τα Chanel red carpet outfits -που δεν έπαιρναν και τόσο καλές κριτικές είναι η αλήθεια- είδαμε τη Margot να περνάει μία άκρως διασκεδαστική φάση και να φέρνει στη ζωή και πάλι τα σύνολα που φόραγε η ίδια η κούκλα!

Τι να βάλω σήμερα; Έχουμε τα 5 looks για να «επιβιώσεις» στον καύσωνα

Britain Tennis Wimbledon

(AP Photo/Mosa'ab Elshamy)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Μέσα σε αυτές τις μέρες έκανε και την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στις κερκίδες του Wimbledon, συνοδευόμενη από το σύζυγό της, και κάπως έτσι εγκαινίασε και επισήμως το δικό της pregnancy style, που αν κρίνουμε από το πρώτο αυτό maternity look θα είναι άκρως ενδιαφέρον και high fashion, αφού η Margot επέλεξε ένα old money look μέσα στο βρετανικό καλοκαίρι.

Britain Tennis Wimbledon

(AP Photo/Mosa'ab Elshamy)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Margot Robbie: To πρώτο της maternity look έχει γίνει το talk of the town!

Τα έχουμε πει πολλές φορές, η Rihanna είναι στην πραγματικότητα εκείνη που έκανε το pregnancy style διαφορετικό, ιδιαίτερο, διασκεδαστικό. Και τώρα έχουν ακολουθήσει εξίσου stylish celebrities, όπως η Hailey Bieber, που κάνουν και αυτές τη δική τους περίοδο εγκυμοσύνης άκρως fashionable. Στη «λίστα» έρχεται να προστεθεί και η Margot Robbie με το πρώτο της Wimbledon look να έχει γίνει πρώτη είδηση αυτές τις μέρες.

GettyImages-2161746027.jpg

GETTY IMAGES

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε ένα κλασικό polka dot φόρεμα του οίκου Alaïa από την Fall 2024 collection του οίκου, με λευκή βάση και μαύρα dots, το οποίο όπως φαίνεται είχε κάποιες διορθώσεις προκειμένου να αγκαλιάσει με τα ντραπέ του τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Margot.

https://www.instagram.com/p/C9U4s7JtHrU/

Η ίδια το συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, μαύρα mules, μαύρα γυαλιά ηλίου, minimal κοσμήματα και την ασπρόμαυρη Le Teckel bag επίσης του ίδιου οίκου.

Δανάη Μιχαλάκη: Αυτό είναι το αγαπημένο της καλοκαιρινό χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα