Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη απάντηση μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Σαλακά και το κίνημα #σάττι στο Χ

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη απάντηση μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Σαλακά και το κίνημα #σάττι στο Χ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η συμφωνία που «δεν υπήρξε» ποτέ ανάμεσα σε Μαρίνα Σάττι - Κατερίνα Σαλακά και η πρώτη ανακοίνωση για το τι συνέβη πραγματικά στο Λυκαβηττό.

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια εντυπωσιακή συναυλία στο Λυκαβηττό, χαρίζοντας για ακόμα μία φορά μια μοναδική εμπειρία στο κοινό της. Η συναυλία φυσικά και ήταν sold out και ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν κρύφτηκε ούτε για μια στιγμή;

Η αρνητική στιγμή της συναυλίας; Το ξέσπασμα της Κατερίνας Σαλακά. Και αυτό δεν έχει να κάνει με την παρουσία της Σάττι στη σκηνή. Η TikToker και life coach βρέθηκε στο Λυκαβηττό την Κυριακή και θέλησε να ανέβει στη σκηνή μαζί με τη γνωστή τραγουδίστρια, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Ο «θόρυβος» από την «Τάπα» της Μαρίνας Σάττι στο Θέατρο Λυκαβηττού ακούστηκε σε όλο το Κέντρο

Η Κατερίνα Σαλακά είχε εμφανιστεί στη σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι στο παρελθόν και πιθανότατα θεωρούσε από την πλευρά της πως αυτό θα γινόταν και τώρα. Σύμφωνα με την ανάρτησή της, οι συνεργάτες της τραγουδίστριας δεν την άφησαν να βγει στη σκηνή και την έδιωξαν με την life coach να ξεσπά τόσο για τους ίδιους όσο και για την τραγουδίστρια.

«Είμαι σε σοκ, δεν μου έχουν φερθεί τόσο άσχημα ποτέ στη ζωή μου. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ, δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα. Ενώ έχω συνεννοηθεί με τη Μαρίνα Σάττι», δήλωσε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Σαλακά.

Η ίδια μάλιστα συνέχισε λέγοντας «Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Στη σειρά των βίντεο που ανέβασε, η life coach ανέφερε αρκετές φορές πως κάτι τέτοιο δεν της έχει ξανασυμβεί, και κυρίως από συνεργάτη, ενώ τόνιζε σε μία από αυτές τις αναρτήσεις πως δεν πρέπει να χαλάει κανείς τη διάθεσή του για κάτι τέτοιο.

Η απάντηση στην Κατερίνα Σαλακά για το συμβάν

Όλα αυτά έγιναν μέχρι που ήρθε στη δημοσιότητα μια επίσημη απάντηση για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας, ο στενός συνεργάτης και Artist Manager της δημοφιλούς τραγουδίστριας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από stories μέσα από τα οποία δίνει απάντηση σε όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της συναυλίας και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ανάμεσα σε όσα διαβάζουμε τον βλέπουμε να λέει πως δεν υπήρξε ποτέ κάποια συμφωνία να ανέβει η Κατερίνα Σαλακά στη σκηνή στη συναυλία στο Λυκαβηττό. Αντιθέτως, η εμφάνιση που είχε γίνει στη Χαλκιδική είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων. Όπως είναι λογικό, αν κάτι δεν έχει ήδη συμφωνηθεί και συμβεί απρόοπτα, αυτό μπορεί να διαταράξει την ομαλή λειτουργία της οργάνωσης και ο συνεργάτης της τραγουδίστριας άφησε να εννοηθεί πως ο στόχος τους ήταν η καλή και εύρυθμη οργάνωση της συναυλίας.

«Προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε τα βίντεο που δημοσίευσε χθες η κα. Σαλακά και στη συνέχεια, στο τέλος της συναυλίας, ενημερωθήκαμε από τους συνεργάτες μας για το τι ακριβώς συνέβη. Με μεγάλη χαρά της παρείχαμε δωρεάν προσκλήσεις για να έρθει να παρακολουθήσει τη χθεσινή μας συναυλία στον Λυκαβηττό. Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα.

Γνωρίζετε ότι από τον Ιούνιο στις μεγάλες συναυλίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης, το «Είμαι καλά» λειτουργούσε ως interlude κατά τη στιγμή αλλαγής κοστουμιών. Αυτό δεν θα μπορούσε να αλλάξει χθες, τελευταία στιγμή, στις 21.00 και μισή ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας. Πράγμα που – όπως ενημερωθήκαμε από τους συνεργάτες μας – ζήτησε η κα. Σαλακά. Η guest εμφάνιση της το καλοκαίρι στη συναυλία μας στη Χαλκιδική είχε συμφωνηθεί εκ των προτέρων, όπως απαιτείται για την καλή και εύρυθμη οργάνωση μια τέτοιας παραγωγής.»

Όσον αφορά την επιθυμία και προσπάθεια της life coach να μπει στα καμαρίνια, τονίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό για τον οποιοδήποτε εν μέσω των πυρετωδών προετοιμασιών για το live της Μαρίνας.

« Επιπλέον την ώρα που η κα. Σαλακά ζήτησε να μπει στα καμαρίνια, όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής και της ασφάλειας του θεάτρου είχαν την οδηγία να μην επιτρέψουν σε κανέναν ανεξαιρέτως να εισέλθει καθώς – όπως πιθανόν να είδατε από τα βίντεο της συναυλίας – μέσα σε έναν πολύ μικρό χώρο έπρεπε να συντονιστούν 120 χορωδοί, μουσικοί και χορευτές σε πολύ σύντομο χρόνο. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή καθώς ουδέποτε συζητήθηκε ή συμφωνήθηκε κάτι τέτοιο. Η δε παρουσία στα καμαρίνια, εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών, θα ήταν άνευ αντικειμένου.»

Τέλος, ο στενός συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι, Αλέξανδρος Ελσαμπάγκ κλείνει τις αναρτήσεις του εκφράζοντας τη λύπη του για το συμβάν. «Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της «συνεργασίας» μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερη μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι. Όσο για το εάν είμαστε αγενείς ή μη συνεργάσιμοι και επαγγελματίες (μαζί σας ή γενικότερα) αυτό νομίζω ότι έχει αποδειχτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας μας μαζί της αυτούς τους μήνες.» Τέλος, ευχαριστεί τον κόσμο γαι την παρουσία του στη συναυλία και εύχεται καλή αντάμωση μέχρι την επόμενη.

Μέχρι στιγμής, η Μαρίνα Σάττι δεν έχει αναφερθεί στο συμβάν, όμως η ανάρτηση του συνεργάτη της ξεκαθαρίζει την πλευρά της ομάδας της. Από την άλλη, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας δεν έχουν φύγει από το πλευρό της και συνεχίζουν να την υποστηρίζουν παρά τα βίντεο που ανέβασε στο TikTok η Κατερίνα Σαλακά.

Πολλοί χρήστες, μάλιστα, δείχνουν να απορούν - δικαίως - για τα αντιφατικά βίντεο της life coach, αφού από τη μία δημοσίευσε βίντεο από τον συναυλιακό χώρο με τον ενθουσιασμό της και από την άλλη μια σειρά αναρτήσεων με το ξέσπασμά της.

Σε κάθε περίπτωση η συναυλία της Σάττι στο Λυκαβηττό ήταν «τάπα» και το κοινό της τραγουδίστριας είναι συνεχώς αυξανόμενο.