Φίλιππος Τσαγκρίδης: Στα 14 κλικ από τη Μύκονο, το πιο ξεχωριστό ήταν αυτό με την Κάθριν Εμπειρίκου

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ανάμεσα στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε από το καλοκαίρι του, μοιράστηκε και μία με την Κάθριν Εμπειρίκου στο ηλιοβασίλεμα.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αναπολώντας το καλοκαίρι του είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Πάτμο. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μία με την Κάθριν Εμπειρίκου, με την οποία φαίνεται πως έχει πολύ καλή σχέση.

Στο καρουζέλ φωτογραφιών του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Κάθριν Εμπειρίκου σχολίασε και η Δανάη Μπάρκα

Η ξεχωριστή φωτογραφία Φίλιππου και Κάθριν στο ηλιοβασίλεμα

Μετά από εκείνη την ανάρτηση o γνωστός εφοπλιστής επανήλθε με ένα αντίστοιχο άλμπουμ φωτογραφιών, αυτή την φορά από τη Μύκονο, ένα νησί που φαίνεται πως αγαπά πολύ.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ίδιος έγραψε: «Μου έχει λείψει η Μύκονος που αγάπησα αλλά ξέρω πως οτι υπήρξε στο φως διατηρείται και στο σκοτάδι. Η Μύκονος δεν είναι απλώς ένας προορισμός, είναι ένας τρόπος ζωής, μια αίσθηση της χαράς και της μαγείας που όσο κι αν αλλάξουν δεν ξεχνιέται. Όπως έγραψε κάποτε κι ο αγαπημένος μου Γιώργος Βέλτσος που ξέρει το νησί όσο λίγοι: "Βλέπω το τελευταίο φως. Βλέπω και το πρώτο βαπόρι"».

Δεκατέσσερις φωτογραφίες περιελάμβανε αυτή η ανάρτηση με διάφορα στιγμιότυπα από τη Μύκονο ωστόσο, η 2η κατά σειρά φωτογραφία ήταν η πιο ξεχωριστή, που απεικόνιζε τον ίδιο με την Κάθριν Εμπειρίκου στο ηλιοβασίλεμα, να έχουν έρθει πολύ κοντά ο ένας στον άλλο.

Παράλληλα, στο mini αυτό φωτογραφικό άλμπουμ υπήρχε ακόμα μια φωτογραφία των δυο τους μαζί με φίλους τους.

Μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου το 2022 υπήρξαν αρκετές φήμες που ήθελαν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Κάθριν Εμπειρίκου να είναι ζευγάρι. Εκείνη δε, είχε χωρίσει με τον δισεκατομμυριούχο Harrison LeFrak με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει εκείνη την περίοδο το αν η σχέση τους είχε εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Το σίγουρο είναι πως τόσο η Κάθριν Εμπειρίκου όσο και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου -ειδικά αυτό το καλοκαίρι- ενώ αυτά δεν είναι τα μόνο στιγμιότυπα που τους έχουμε δει, αφού λόγω των επαγγελματικών τους αλλά και των οικογενειακών τους background (σ.σ η Κάθριν Εμπειρίκου είναι εγγονή επίσης του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Εμπειρίκου) βρίσκονται με αφορμή διάφορα events.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης