Κάθριν Εμπειρίκου: Η κοινή εμφάνιση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στην Αντίπαρο με stylish κίτρινο σύνολο

Κάθριν Εμπειρίκου: Η κοινή εμφάνιση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στην Αντίπαρο με stylish κίτρινο σύνολο

Ένα look με maxi φούστα και top είναι η ιδανική επιλογή για το νησί.

Είμαστε και επίσημα στην πιο καυτή περίοδο του ελληνικού καλοκαιριού και κάθε μέρα βλέπουμε και νέες φωτογραφίες από τους celebrities που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά νησιά.

Τα γενέθλια της κολλητής της επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για να πει το πιο ουσιαστικό «σ' αγαπάω»

Οι τελευταίες φωτογραφίες μας έρχονται από την πανέμορφη Αντίπαρο με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Εμπειρίκου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Και οι δύο βρέθηκαν στο νησί των Κυκλάδων σε μία σειρά από events, μαζί με πολλές άλλες κυρίες του διεθνούς jet set.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί και η Κάθριν ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στα stories της. Να πούμε φυσικά ότι στο παρελθόν υπήρξε φημολογία ότι η Κάθριν Εμπειρίκου είναι η νέα αγαπημένη του Φίλιππου μετά την πολύκροτη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Look πισίνας: Η Φαίη Σκορδά βρήκε δύο looks για τις βουτιές στην πόλη

Μιλάμε για ένα matching satin set με maxi φούστα και ασορτί top με φουσκωτά μανίκια. Η Κάθριν ολοκλήρωσε το outfit με μία τσάντα από το brand Olympia Le-Tan Paris και κάποια bohemian κολιέ που εναρμονίζονται με το vibe του νησιού.

452302075_8229748333759286_7434944938529381683_n.jpg
452105419_1041161547355967_1806201624359798253_n.jpg

Κάθριν Εμπειρίκος: Το ταξίδι στην Αντίπαρο και η συνάντηση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κάθριν Εμπειρίκος είναι γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Εμπειρίκου και έχει μεγαλώσει μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου, όπου ζουν μόνιμα ακόμα και σήμερα οι γονείς της. Η ίδια είχε παντρευτεί το 2017 το δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρακ, με τον οποίο απέκτησε και έναν γιο το 2019, ωστόσο σήμερα το ζευγάρι δεν είναι μαζί, έχοντας πάρει διαζύγιο. Η Κάθριν από το 2015 έως και σήμερα ασχολείται ενεργά με το Μουσείο Κυκλασικής Τέχνης, ως ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής του προγράμματος Young Patrons αλλά και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Cycladic Art Foundation στη Νέα Υόρκη.

Photo-shared-by-PHILIPPOS-TSANGRIDES-PANAGOPOULOS-on-July-20-2024-tagging-@katherine.embiricos.-May-be-an-image-of-2-people-the-Parthenon-the-Pantheon-and-text..jpg

Photo: Instagram/@philippos_tsangrides

Κάπως έτσι βρέθηκε και αυτές τις μέρες στην Αντίπαρο για μία σειρά από εκδηλώσεις για το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προκειμένου να γιορτάσει τα δέκα χρόνια του Young Patrons, ενός θεσμού που δημιουργήθηκε το 2015 για να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την υποστήριξη της νεότερης γενιάς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ο Φίλιππος ήταν ένα από τα founding members του συγκεκριμένου θεσμού και κάπως έτσι τους είδαμε και πάλι να ποζάρουν μαζί, δίπλα-δίπλα. Ο ίδιος μάλιστα έκανε και ένα post αφιερωμένο σε αυτή την επίσκεψη, όπου ανέβασε και μια κοινή του φωτογραφία με την Κάθριν Εμπειρίκου.

Η βασίλισσα Letizia είπε αντίο στα ψηλοτάκουνα και υπάρχει λόγος -Η stylish εναλλακτική

https://www.instagram.com/p/C9pv5v7I8g_/