Στο καρουζέλ φωτογραφιών του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Κάθριν Εμπειρίκου σχολίασε και η Δανάη Μπάρκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο καρουζέλ φωτογραφιών του Φίλιππου Τσαγκρίδη με την Κάθριν Εμπειρίκου σχολίασε και η Δανάη Μπάρκα

Μετά την εμφάνιση στην Αντίπαρο με την Κάθριν Εμπειρίκου, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αποχαιρετώντας με ένα ποστ το καλοκαίρι αποκάλυψε πως ήταν μαζί και στην Πάτμο.

Ο Σεπτέμβρης μπήκε και όπως πολλοί γνωστοί Έλληνες, έτσι και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης αποχαιρέτησε το φετινό καλοκαίρι με ένα ποστ γεμάτο από όμορφες καλοκαιρινές φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram.

Η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου στο ξεκίνημα του 2024 βγήκε αληθινή με τον Παναγιώτη Kουτσουμπή

Το νέο ποστ με την Κάθριν Εμπειρίκου

Μέσα από αυτήν του την ανάρτηση ωστόσο, από τις διακοπές του στην Πάτμο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πέρα από τα όμορφα ηλιοβασιλέματα και άλλα πλάνα από το νησί, δημοσίευσε και μια φωτογραφία της Κάθριν Εμπειρίκου (εγγονής του εφοπλιστή Γιώργου Εμπειρίκου), αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο πως πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

«Ένα μοναδικό, αξέχαστο καλοκαίρι στην πανέμορφη Πάτμο! Βόλτες, ηλιοβασιλέματα, μαγικά τοπία, όμορφες γεύσεις και οι άνθρωποι που αγαπώ», έγραψε μάλιστα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στη λεζάντα του καρουσέλ φωτογραφιών από την Πάτμο.

Μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καινούργιου το 2022 υπήρχε η φημολογία πως η νέα αγαπημένη του Φίλιππου Τσαγκρίδη ήταν η Κάθριν Εμπειρίκου. Ωστόσο, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε από εκείνους το αν ήταν ζευγάρι ή όχι.

Παρ' όλα αυτά, τόσο η Κάθριν Εμπειρίκου όσο και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης φαίνεται πως απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου εφόσον πέρασαν στην Πάτμο μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Κάθριν Εμπειρίκου μάλιστα, σχολίασε αυτό το ποστ του Φίλιππου Τσαγκρίδη βάζοντας τρία emoji, ένα σε σχήμα λευκής καρδιάς, την ελληνική σημαία και ένα κόκκινο φιλί, με εκείνον να της απαντά με μια γαλάζια καρδιά.

457624845_7322126414557625_1316290072411853000_n.jpg

Πάντως οι δυο τους δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται μαζί το τελευταίο διάστημα.

Στις 20 Ιουλίου είχαν βρεθεί στην Αντίπαρο με αφορμή τα δέκα χρόνια του Young Patrons, ενός θεσμού που δημιουργήθηκε για να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την υποστήριξη της νεότερης γενιάς από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

https://www.instagram.com/p/C9pv5v7I8g_/

Το σχόλιο της Μπάρκα στη νέα ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Η Κάθριν Εμπειρίκου δεν ήταν η μόνη που σχολίασε την ανάρτηση του Φίλιππου Τσαγκρίδη, αλλά και η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! επέλεξε επίσης τρία emoji, ένα σε σχήμα ματιού, μια λευκή καρδιά και την ελληνική σημαία.

457282763_551058763920332_4375244832263259271_n.jpg

Απ' ότι φαίνεται η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είναι πλέον, αρκετά καλή, μετά την απόσταση που είχε πάρει ο ένας από τον άλλο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κυκλοφορήσει στα social media ένα βίντεο που έδειχνε την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να δίνουν ένα φιλί. Εξαιτίας της προηγούμενης σχέσης του εφοπλιστή με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και της φιλικής σχέσης που είχε η Δανάη Μπάρκα με την παρουσιάστρια, είχε προκληθεί ιδιαίτερα μεγάλος ντόρος, με την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου ωστόσο, να επιλέγει να μην σχολιάσει τίποτα.

Η Μπάρκα γύρισε «σελίδα» στην προσωπική της ζωή: Η φωτογραφία και η δήλωση για τον άντρα δίπλα της

Ύστερα από όλη αυτή την «social mediακή καταιγίδα» η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είχαν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ διάφορων εκπομπών.

Προτού κυκλοφορήσει το βίντεο στα social media με τους δυο τους σε πιο τρυφερές στιγμές η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι, κάτι το οποίο μετά το σχόλιο της παρουσιάστριας στο ποστ του φαίνεται πως ισχύει ξανά μεταξύ τους.