Angelina Jolie και Pax αποχαιρετούν τον Καναδά. Οι πρώτες τους εμφανίσεις μετά το τροχαίο ατύχημα

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Ο γιος της Angelina Jolie, Pax, εμφανίστηκε επίσημα για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε και η μητέρα του ήταν φυσικά στο πλευρό του. Η κοινή τους εμφάνιση.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο 20χρονος γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο στη Λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες. Πέρασε τουλάχιστον ένας μήνας και ο Pax Jolie-Pitt κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση δίπλα στη μητέρα του.

Η γνωστή ηθοποιός και ο γιος της Pax Jolie-Pitt φωτογραφήθηκαν μαζί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Without Blood στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο το βράδυ της Κυριακής. Ο γιος της Angelina Jolie έδειξε τα τρομακτικά σημάδια στο μέτωπό του, ενώ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη μητέρα του για την πρώτη τους εμφάνιση μετά το τρομερό ατύχημα με το ηλεκτρονικό ποδήλατο.

Το χέρι του Pax ήταν σε γύψο, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, αφού το μαύρο σακάκι του το κάλυπτε κάπως. Εμφανίστηκε πολύ κομψός με το σικ λευκό του πουκάμισο που συνδυάστηκε όμορφα με το μαύρο του παντελόνι, τη γραβάτα και τα δερμάτινα παπούτσια από λουστρίνι. Συμπλήρωσε την εμφάνισή του με μαύρα γυαλιά ηλίου.

Το story του Pax Jolie Pitt για τον πατέρα του Brad κάνει τον γύρο του πλανήτη, κι όχι άδικα

Angelina και Pax αποχαιρετούν τον Καναδά σε μια πιο casual εμφάνιση

Η γνωστή ηθοποιός και ο γιος της αποχαιρέτησαν τον Καναδά τη Δευτέρα, ενώ εθεάθησαν στο αεροδρόμιο του Τορόντο. Ο Pax είχε και πάλι εκτεθειμένο το μέτωπό του, αφήνοντας και πάλι τις ουλές να φανούν.

Σε αυτή την εμφάνιση, και οι δύο ήταν πολύ πιο λιτά ντυμένοι, επιλέγοντας casual looks. Και οι δύο χαμογελούσαν ενώ διέσχιζαν το αεροδρόμιο.

Αυτές δεν είναι οι πρώτες συναντήσεις σε δημόσιο χώρο του Pax με τη μητέρα του. Ο Pax έδειχνε ευδιάθετος καθώς περνούσε ποιοτικό χρόνο με τη μητέρα του σε γεύμα στο Μπέβερλι Χιλς εβδομάδες μετά το ατύχημα.

Ο εν διαστάσει πατέρας του Pax, Brad Pitt, δεν έχει εμπλακεί στην ανάρρωσή του όσο θα ήθελε σύμφωνα με το αίτημα του παιδιού του. Παρά το γεγονός ότι ο Pax καλοδέχεται την υποστήριξη της μητέρας του, πηγές υποστηρίζουν ότι «δεν θέλει καμία ευχή» από τον πατέρα του Brad.

Από την άλλη, η Angelina Jolie βρίσκεται στο πλευρό του Pax από τότε που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο ενώ δεν φορούσε κράνος και ο γιος της φαίνεται να απολαμβάνει τη φροντίδα της μητέρας του.

Η Page Six αναφέρει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός εμπλέκεται σε περιστατικά με δίτροχα και τετράτροχα οχήματα με τους φίλους του να τον αποκαλούν «απερίσκεπτο» και να ανησυχούν για αυτόν.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης