Μαρία Μενούνος: Η πρώτη επίσκεψη της κόρης της στην πατρίδα της και η λιχουδιά που την ξετρέλανε

Μαρία Μενούνος: Η πρώτη επίσκεψη της κόρης της στην πατρίδα της και η λιχουδιά που την ξετρέλανε
@mariamenounos

Στο Άκοβο Αρκαδίας πήγε για πρώτη φορά την κόρη της η Μαρία Μενούνος και μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από το ταξίδι τους.

Λατρεύει την πατρίδα της η Μαρία Μενούνος και έχει βαλθεί να «περάσει» αυτή την αγάπη και στην κόρη της, Αθηνά, η οποία βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιδιαίτερη πατρίδα του παππού της.

«Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς στην Ελλάδα», γράφει η παρουσιάστρια στη λεζάντα του πρώτου μέρους των φωτογραφιών που μοιράστηκε (γιατί, όπως εξήγησε, θα υπάρξει και δεύτερο).

Ήταν τόσο ιδιαίτερο το ταξίδι γιατί επισκέφτηκε το χωριό μας, το Άκοβο και το σπίτι που έχτισε ο μπαμπάς μου για τη μαμά του, και γνώρισε και τη θεία μου την Ελένη και τον παπά μας εκεί. Τόσο πολλές όμορφες αναμνήσεις που ξέρω ότι θα λατρεύω για πάντα

Στο τέλος, μάλιστα, έδωσε και μια λεπτομέρεια για τη λιχουδιά που δεν χορταίνει κάθε φορά που βρίσκεται εκεί. «Και Θεούλη μου, τα σύκα στο σπίτι του θείου μου ήταν μια απόλαυση».

https://www.instagram.com/p/C_52kIKPdhR/

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε τη μικρή Αθηνά με το ροζ φορεματάκι και την κορδέλα στα μαλλιά να χαίρεται την αγκαλιά της μαμάς Μαρίας αλλά να απολαμβάνει και τη γνωριμία με τους συγγενείς της εκεί, εν προκειμένω τη θεία της την Ελένη.

Οι μάχες της Menounos με τον καρκίνο, τον διαβήτη και την υπογονιμότητα: 5 φορές που μας ενέπνευσε

Το ταξίδι της μητρότητας

Η Μαρία Μενούνος και ο Kevin Undergaro είναι ζευγάρι από τον Απρίλιο του 1988 (!). Η πρόταση γάμου ήρθε το 2016, ο γάμος δυο χρόνια αργότερα και τον Ιούλιο του 2023, ύστερα από 10 χρόνια προσπαθειών (με όλους τους τρόπους) και πολλά, σοβαρότατα προβλήματα υγείας, οι δυο τους, πανευτυχείς ανακοίνωσαν πως είχαν γίνει γονείς μέσω παρένθετης μητέρας.

https://www.instagram.com/reel/C90OOwDy6B3/

Η μικρούλα πήρε το όνομα Αθηνά σε βάφτιση που έγινε σε ορθόδοξο ναό της Νέας Υόρκης και το γλέντι που ακολούθησε ήταν τρικούβερτο.

Η Μαρία Μενούνος βάφτισε την κόρη της-H Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα ήταν εκεί με λαμπερά looks

Ο γάμος της Μαρίας Μενούνος στο Άκοβο

Στις 6 Οκτωβρίου 2018 η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Kevin Undergaro παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στο Άκοβο Αρκαδίας, ενώ την 1η Ιανουαρίου του ίδιου έτους το ζευγάρι, που για την ιστορία μετρά ήδη 30 χρόνια μαζί, είχε παντρευτεί σε μια λαμπερή τελετή στην Times Square της Νέας Υόρκης κατά την αλλαγή του χρόνου.

Tρελό το κράξιμο για τον live γάμο της Menounos στην Times Square

Η Maria Menounos τήρησε… και με το παραπάνω το έθιμο που θέλει η νύφη να στήνει τον γαμπρό στην εκκλησία μιας και καθυστέρησε μιάμιση ώρα. Η παρουσιάστρια έφτασε στην εκκλησία με άμαξα, φορώντας νυφικό Celia Kritharioti, ενώ κουμπάροι του γάμου ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.